Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien dobry dziewuszki!!!
My juz wstalismy, mlody spi jeszcze
Mezunio zbrał siuski na badania bo w czwartek wizytka... juz nie moge sie doczekac
My juz wstalismy, mlody spi jeszcze
Mezunio zbrał siuski na badania bo w czwartek wizytka... juz nie moge sie doczekac
- super ze z dzidziem wszystko dobrze!! i lepiej ze jest mnejszy..,lepszy porod bedziesz miała. Ja tez bym wolała zeby moj dzidziol nie przekroczyl 3800 moze mnie nie natną i pozwolą rodzic naturalnieHejka,jestem juz w domciu.Z wizyty jestem zadowolona.Synek waży 1460 gin mówił,ze mały chłopczyk bedzie,łożysko na tylnej ściance poprawiło sie moge rodzić sn,jest juz ułożony główką w dół gin mówił ze prawidłowo.Wizyta z miesiąc.Mam brać dalej żelażo.A żadnej fotki nie dostałam.
- niestety kochana , to tylko dobra wola sprzedawcy..:-( ale stanikiem to moze poczekaj!!! bo jak zaczniesz karmic to Twoje cycochy moga sie sporo powiększyc i Ci sie przyda.dziewczyny czy przedmioty zakupione na allegro mozna zwrocic?
a co jesli sprzedawca sie na to nie zgadza?
- Kochana trzymam kciukasy za USG oby dzdziol pokazal kim jestLecę, lecę
Niestety dopiero po południu. Pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży. Ale powiem Ci, ze tak już się oswoiłam z tą myślą, że nie wiem i się nie dowiem, że bardziej nie moge się doczekać, zeby sprawdzić ile waży i czy wszystko w porządku. W końcu nie widziałam od połówkowego A jeszcze jutro mój Ł. zdecydowała się ze mną wybrać.Pierwszy raz zobaczy nasze dziecko
Ja będe trzymała kciuki pojutrze
trzymam kciuki Mycha. A co do siary to ja tez teraz mam jak nacisne cycka i tak samo mialam przy sebusiu a potem pokarmu tyyyyyyyyle ze masakra duzoSiemano...
dziś mam wizytę u gina nowu zacznę się stresować bo nie lubię jak mi tam grzebie hehe no ale też i USG będzie i mam nadzieje że mi powie kogóż to w sobie noszę.
Mój J ostatnio to sie troszczy o brzuszka, mówi do niego, głaszcze, rozczula się jak kupimy jakieś rzeczy dla dzidzi...aby tylko mu nie przeszło po porodzie (odpukać!)
Dziewczyny a teraz prosto z mostu...jak to jest u was z cycuchami?
Piszecie, że siara juz wam sama z nich leci...mi sporo urosły w ciąży, ale siare widze tylko jak cyca nacisnę, mój J w trakcie pieszczot też nie raz się jej nałykał ssąc mi bimbałki :-)...Ale...czy skoro sama mi się nie wydostaje z cyców to czy to znaczy że mam jej za mało i że później pokarmu też będzie mało????
Tak bardzo chciałabym nak najdłużej karmić maleństwo piersią...