reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze ja się przespałam w ciągu dnia a teraz kaplica oczy mi się same otwierają:szok:będę się męczyć pewnie do którejś w nocy,a na forum niema nikogo do pogadania...no dziewczyny wstawać!!!!! hi hi hi:-)

reklama
A, wiem co miałam napisac jeszcze.
Dostałam dziś od teściowej taki słodki polarowy kocyk. Różowy w serduszka. Może to wróżba? :-D
A do tego taką... w sumie nie wiem tunikę, czy sukienkę. Dla mnie. Czerwoną. I bardzo mi się podoba. Tyle że... no, byłaby na mnie akurat (moze nawet luzna), ale... w cycochach nie mogę jej przeciągnąc! Buuu... A w ciąży mi prawie nie urosły :dry:

No ja już spakowana do szpitala, ciuszki poprasowane i poukładane do torby, moje koszule też... Jestem już w pełni gotowa na nadejście malutkiej... Oby do tego 36 tc;-):tak::tak:Jeszcze tylko muszę dokupić jutro pieluchy tetrowe i pampersy, no i dla siebie wkładki i podkłady... Nawet ciuchy spakowałam sobie na wyjście ze szpitala!:szok: Wolę wszystko naszykować, by mój Ł nie miał później problemu.. misiek mógłby się pogubić:-p Jeszcze jutro poprasuję sobie ciuszki, które będą w domu, poukładam, powkładam w zrywki, by się nie pokurzyły, i pochowam do szafek:tak:;-) Takie mam gdzieś tempo ostatnio, bo nie wiem co mi lekarz powie na wizycie, a nie chcę być zaskoczona, jak ostatnio mi powiedział, że moja ciąża za szybko staję się zaawansowana, i szyjka może mi nie wytrzymać do lutego... I wolałby gdybym urodziła z końcem stycznia, gdzie będzie mi mijał 36tc... Więc zostaje nam tylko czekać:-p;-):tak::-)

Siemano...:-D
dziś mam wizytę u gina :sorry2: nowu zacznę się stresować bo nie lubię jak mi tam grzebie hehe :-D no ale też i USG będzie i mam nadzieje że mi powie kogóż to w sobie noszę.

Mój J ostatnio to sie troszczy o brzuszka, mówi do niego, głaszcze, rozczula się jak kupimy jakieś rzeczy dla dzidzi...aby tylko mu nie przeszło po porodzie (odpukać!)

Dziewczyny a teraz prosto z mostu...jak to jest u was z cycuchami? :-D:-D:-D:-D:-D
Piszecie, że siara juz wam sama z nich leci...mi sporo urosły w ciąży, ale siare widze tylko jak cyca nacisnę, mój J w trakcie pieszczot też nie raz się jej nałykał ssąc mi bimbałki :-)...Ale...czy skoro sama mi się nie wydostaje z cyców to czy to znaczy że mam jej za mało i że później pokarmu też będzie mało????
Tak bardzo chciałabym nak najdłużej karmić maleństwo piersią...:sorry2:

PS. znowu coś nie tak mam z suwaczkiem 30tydzien i 5dni....do porodu 2miechy i 5dni? przeciez tydzień ma 7 nie 10 dni <bęęęęęęęęęęęęęęęęc:wściekła/y:

Dziendoberek! Witam sie tylko i lece oddac krewke do badania, poczytalam co tam naskrobałyscie wczoraj popołudniu. Do potem buziaki :*

reklama
Mysza, a w ktorym Ty jestes tygodniu, ze zostało Ci jeszcze 57 dni ? :-)

Od środy zaczynam 33. Mam termin na 2 marca:-)

mag349 mcgosia83 trzymam kciuki za USG. Może jednak Kinderniespodzianki zdradzą swoją płeć:tak:

A teraz kończę śniadanko i śmigam do pracy, wystawić końcowe oceny hałastrze.;-) Miłego dzionka Marcóweczki, zajrzę wieczorkiem:-)

Do góry