Tabasia
Podwojna marcowka :)
Echhh wstalismy :-):-):-)
Zaraz sniadanko i porzadkow ciag dalszy.
Jak mi nigdy nie przeszkadza w nocy jak Alus kopie, tak dzis chyba sie wsciekl, bo spac nie moglam
Jak dlugo pospie na jednym boku, to tak mnie w biodrze lupie, ze szok Przewracam sie wtedy na plecy choc na pare minut.
Widze, ze polecacie Lovele, chyba sie w nia zaopatrze. U nas jest tez Fairy - proszek i plyn do plukania. Jeszcze podpytam znajomych ;-)
Misia, AniaSkrzat, Mag349
Wspolczuje zgagi!
Ja mam bardzo rzadko, wiem, ze bierze sie m.in. z tego, ze nasze zoladki juz coraz mniejsze sie robia i uciskane...
Zauwazylam, ze u mnie pojawia sie czasem po chipsach i smazonym jedzonku...
Dlatego probuje to wyeliminowac i pije duzo wody przed posilkiem i pol godziny po. Moze i Wam pomoze?
Dobrze, ze Rybka w dwupaku
Mam nadzieje, ze Patinka tez sie trzyma
A ja mam kompleks, ze brzuszek za maly Za tydzien ide na wizyte, to zapytam. Choc z drugiej strony mam wrazenie, ze Alexik nie bedzie duzy, za to mocny strasznie
Zaraz sniadanko i porzadkow ciag dalszy.
Jak mi nigdy nie przeszkadza w nocy jak Alus kopie, tak dzis chyba sie wsciekl, bo spac nie moglam
Jak dlugo pospie na jednym boku, to tak mnie w biodrze lupie, ze szok Przewracam sie wtedy na plecy choc na pare minut.
Widze, ze polecacie Lovele, chyba sie w nia zaopatrze. U nas jest tez Fairy - proszek i plyn do plukania. Jeszcze podpytam znajomych ;-)
Misia, AniaSkrzat, Mag349
Wspolczuje zgagi!
Ja mam bardzo rzadko, wiem, ze bierze sie m.in. z tego, ze nasze zoladki juz coraz mniejsze sie robia i uciskane...
Zauwazylam, ze u mnie pojawia sie czasem po chipsach i smazonym jedzonku...
Dlatego probuje to wyeliminowac i pije duzo wody przed posilkiem i pol godziny po. Moze i Wam pomoze?
Molly Anna a skad jests dokladnie? Daleko masz do Krakowa?Dzień doberek :-)
My z M właśnie wróciliśmy z zakupów. Albo raczej z oglądania.
Chcieliśmy się zorientować ile będzie kosztowało łóżeczko z wyposażeniem i wózek.
Ale nie dość, że większość sklepów pozamykana, to jeszcze zlikwidowali jeden sklep dziecięcy i zostały nam całe 2 Nie ma to jak mieszkać w małym mieście.
Chyba trzeba będzie pobuszować po Allegro i tam coś zamówić.
Miłego dnia życzę :-)
O Boze! Dobrze, ze Wam sie nic nie stalo. Z jednej strony szkoda prezentu, ale tak jak pisze Mag007 - potlukly sie na szczescie, na pewno! A Wy jestescie najwazniejsi! ;-)Hej, dzisiaj sobie troszkę pospałam, a na obiadek robie krokieciki z mieskiem z barszczykiem czerwonym :-) Wzoraj do nocy układałam talerze (prezent slubny) do szafki, która miała być mocno przymontowana do ściany, i miała w ogóle nie spaść.. Poukładałam te nowe zastawy, i nagle jeden bolec puścił... Szafka trzymała się na drugim, ale i tak i tak obiła mi brzuch... Na szczęście obok mnie stał M i ją podtrzymał troszkę, talerze potukły się w drobny mak.. a mnie trochę brzuch pobolewał.. Wystraszyłam się jak nie wiem... Cała się trzęsłam.. Ale Amelce na szczęście nic się nie stało, bo bombardowała mnie całą noc. Sąsiedzi z dołu ładną pobudkę mieli, haha, a ja muszę kupić sobie nowe talerze.. A były to takie piękne komplety... Jak pech to pech...
Dobrze, ze Rybka w dwupaku
Mam nadzieje, ze Patinka tez sie trzyma
A ja mam kompleks, ze brzuszek za maly Za tydzien ide na wizyte, to zapytam. Choc z drugiej strony mam wrazenie, ze Alexik nie bedzie duzy, za to mocny strasznie