reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

reklama
Patinka trzymaj sie kochana :) zaciskaj nogi :))

A my juz po kinie film byl super :) po pysznej kolacji ruszyc sie nie moge :)autobusem pod sam dom i juz w dresie :) czekam na 24 :) i bede pic szampana takiego dla dzieci :)

Jeszcze troszke dziewczyny i mamy styczen :) jupiiiiiiiiii a u nas nawet snieg zaczol padac wiec prawdziwy styczen :)

Kochane mamusie wszystkiego najlepszewgo w 2010 roku. :-D Zycze nam zeby nasze porody byly szybkie, malobolesne i zeby wszystkie dzidziusie mialy 10/10.

sylwester.jpg

komu lyka :)

No tak, my w tym roku tylko możemy popatrzeć- NAWET NA SZAMPANA. Ja dziś nawet łyka nie wzięłam. Całkowity zakaz od Skarba ;*

Witam.
To ja M od Patinka_1985 niestety Pati miała skurcze, brzuch twardy jak deska pojechalismy do szpitala i ja zostawili, dali kroplowke bedzie kapac do jutra jakies tabletki i maja jej włozyc jakas kule do podtrzymania, ja sie tak nie znam. wybaczie ze to ja pisze ale Pati nie ma jak. Pozdrawiam

Patinka1985 Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze z Tobą i Frankiem!! Musi być!!

Dostałam niedawno od Patinki smsa
"Hej. Z tej strony Patinka1985. Jestem na patologi ciąży. Rano miałam nieregularne skurcze. Szyjka skrócona do 1 cm. Franek skacze w moim brzuchu hehe Dostaje dożylny Fenoterol. Ręce trzęsą mi się jak u alkoholiczki. Pozdrawiam Was serdecznie! buziaki"

Trzymamy mocno kciuki!!

Kochane życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!!

Patinka-trzymaj się kochana dzielnie. Nogi w górę a dla malucha jakies kołysanki zaspiewaj coby czujnośc szkraba zmylić i dać mu info ze jeszcze nie czas z brzucha wyłazic. Niech sobie w ciepełku odpoczywa a nie na Sylwestra sie wybrał imprezowicz mały;-)

Hej dziewczynki ja dzisiaj byłam na usg mała dalej ma poszerzoną miedniczke prawej nerki i moczowód ale naszczęście nie powiększyło sie to przez 5 tyg a miedniczka minimalnie zmalała, druga nereczka i cała reszta oki. Za kilka tyg mam jeszcze jedno usg kontrolne w szpitalu i konsultacje z chirurgiem dziecięcym, który powie jakie badania będzie trzeba zrobić po porodzie.
Mała rośnie wyprzedza o tydzień :tak: waży 1476g :-) spora dziewczynka, dzisiaj nie chciała pokazać buźki tylko pipke pokazywała.

Dziewczynki życze Wam Szampańskiej zabawy, szalonych chwil,
udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010 :-)

Faktycznie duża niunia!:szok: Oby dalsze badania pokazały ze wsio juz ok maleńka zdrowiutka!

A ja wróciłam 2 godziny temu z izby przyjęć, po trzech miesiącach lezenia postanowiłam trochę pobyć z ludźmi na święta, poumawiałam się z rodziną i znajomymi, raz pojechałam na zakupy no i klops. Po 3 dniach "normalnego" życia skurcze miałam już co 10 minut. Na szczęście - choć jest rozwarcie i miękka szyjka - to szyjka ma 2,5 cm, więc w miarę. I znów leżę plackiem, ale zniosę wszystko, byle wytrzymać jeszcze z 6 tygodni...

Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Bidulko ty, zachciało sie pozyc i masz. No ale na perwno wytrzymasz. Wszytsko dla naszych dzieciaczków. Trzymam kciuki za kolejne 6 tyg. albo i więcej!

Dziewczynki kochane, życze Wam wszystkim
w Nowym 2010 Roku
samych pieknych chwil,szczęśliwych rozwiązań, zdrowych maluszków, żadnych nerwowych sytuacji i duuuużo cierpliwości:-).
Buziaczki w brzuszki!

Kochane, szczęśliwego Nowego Roku Wam życzę, aby wszystkie Maluszki się urodziły o czasie i przede wszystkim zdrowiutkie!!
Ja właśnie pożegnałam koleżankę, posprzątałam ze stołu i lulu idę. Jak wstanę, to poczytam co i jak, bo wczoraj nawet nie zajrzałam. Buziaki.

reklama
Dzien dobry kochane !! styczen juz mamy!!!!

Strasznie jestem niewyspana!!! poszlismy spac o 1 i wstalismy o 8 a czuje sie jakbysmy nie spali wogole:nerd:

Pojechalismy przed polnoca do znajomych na chwilke tzn ja pojechałam a maz juz po flaszczeczce wypitej w samotnosci siedzial obok :tak: ale to bliziutko wie daleko nie jechalam strasznie slisko!! i niedlugo tez gdzies jedziemy pojezdzic.... pewnie bede musiala wozic meza po kolegach i z kazdym jedym piwsko:dry:

No nic ide pic kawe bo inaczej sie nie obudze

Szczeslkiwego Nowego roku Kochane mamusie!!!!!!!!!!

Do góry