reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczynki kochane moje wpadłam tylko żeby złożyc Wam wszystkim życzonka, Zdrowych, zdrowych, zdrowych, wesolych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia, duzo miłosci i ciepła rodzinnego, duzo spokoju brzuszki kochane :****
Nie mialam ostatrnio czasu zeby wpasc do Was, po Świętach nadrobie napewno. Bede w poniedzialek, całuje Was wszystkie papap Buziaki :***

reklama
hej :)
dopiero usiadlam uffffff wszystko juz porobione ,M konczy salatke i bedzie sie bral za karpia ,moje golabasy juz sie robia :) na jutro :)
Ciasto popieczone :)

Juz nic nie robie starczy .
Choinka ubrana porobimy swiateczne fotki i dodam :)
U nas kolacja Wigilijna bedzie wtedy kiedy na nibie pojawi sie pierwsza gwiazdka :))

Trzeba jeszcze pod prysznic i sie wyszykowac :)

Zagladne wieczorkiem jak juz bedzie luzik bo teraz i tak nikogo nie ma :)

Trzymajcie sie :))

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

A przedewszystkim szybkich spokojnych rozwiazan izdrowych,radosnych,bezkolkowych bobaskow.

Ja dzis bylam na glukozie 75 i pokluli mnie 4 razy i jak 50 bylo jak oranzadka to to bylo jak oranzada z miodem myslalam ze sie shaftuje,a potem w drodze powrotnej prawie zeslablam bo moj zapomnial mi przywiesc kawy i cos do jedzenia a ze szpitala mam 1h autostrada,a byl jeszcze traffic i jechalismy prawie 2h.Jak dojechalam to juzpo schodach prawie mnie wnosil,ale gdy dotarlam do domu to widzialam tylko kuchnie i kanapki.Ale mojemu sie oberwalo.
Jeszcze raz Wesolych Swiat

Witam świątecznie po wigilijnym obżarstwie :-) Wigilia sie udała, brzuchy napasione, prezenty rozdane; goście pojechali po 22.00, a ja posprzątałam, pozmywałam, wykąpąłam się i teraz do was zaglądam. Czekam na męża-pojechał odwieźdź swego chrzestnego, a to dobrą godzine w jedna stronę przy dobrych warunkach na drodze.Nocą bedzie dłużej jechał. Mam nadzieję ze przed 1.00 wróci... Teraz poczytam sobie gazetkę i może usnę. Jestem padnięta.... Ale szczęśliwa:-)
Do zobka:-)

Witam światecznie:)
Po wczorajszymm obżarstwie wigilijnym, oczywiście nie mogę spać, mega zgaga, że juz nie wspomnę o koszmarnych hemoroidach:) Ale temat na święta:)
Na wigili bylismy u teściów, a dziś oni do nas przychodzą na kawę. A jutro jedziemy do kuzynki, ale nedaleko, więc będę jeszcze zaglądać
Wesołych i zdrowych Świąt dla wszystkich:)

Kobity, nie miałam czasu, ale przecież dzisiaj Boże Narodzenie, więc życzenia się jeszcze liczą:-D:-D:-D:-D

Rodzinnych i radosnych Świat Bożego Narodzenia.
Zdrowia dla Was i Waszych Maleństw, wsparcia w mężach/partnerach i spełnienia najskrytszych marzeń!!!!!
A przede wszystkim spokojnych ostatnich miesięcy ciąży i bezproblemowych porodów!
:-D:-D:-D

Zobacz załącznik 191027
my obżarci, ale szczęśliwi
przy wigilijnym stole dowiedzieliśmy się, że moja kuzynka jest w 3 miesiącu ciąży:-)
yupiii, będą dwa maluszki w rodzinie - albo więcej, bo ona jeszcze nie wie czy czasem nie bliźniaki (szybko tyje, widać lekki brzuszek i b. szybko urosły jej cycki;-))

Cześć! brzuchatki :-D no trochęęęę mnie nie było niestety, nie jestem w stanie nadrobic was. Przeprowadzkę do rodziców moich miałam :-(a mój D do swojej mamy niestety:no: i mieszkamy osobno, szkoda że tak musimy...

ciesze się, że się odezwałaś:-D
nie martw się, lepiej, że jesteś teraz pod opieką najbliższych skoro ojciec dziecka nie dojrzał do te roli
ściskam cię mocn
o:tak:

:-)Witajcie kochane!!!!!!!!

My tez po wczorajszym lewo sie ruszamy heheh no i zgaga jak to bylo przewidziane :-( ale co tam. Pol nocy nie spalam bo jakos usnac nie moglam....
Dzisiaj ciag dalszy obżarstwa...
Prezenty juz były...mezowi sie baaaardzo podoba kufel z dedykacja...Ja dostalam dwa zestawy kosmetyków. Jedne do wlosow od męża a drugi to kremy od meza brata...

Teraz trza zjesc sniadanie jak maz laskawie wstanie bo pewnie tylko na nas czekaja....:crazy:

Pogoda taka sliczna !!!! cieplutko, sniegu brak i potem sie wybierzemy na dłuuuuuuuuugiiii spacerek .....

Wiec milego Bożego narodzenia

Do Napisania:-)

reklama
Do góry