reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

- Kochana to juz lepiej jakis brązik se walnij albo zafarbuj same odrosty jeszcze raz na ten sam kolor :) Taka rada fryzjerki :) ale czarne to najbardziej sexi wlosy jakie sa hih ja tez takie mam:-D:-D:-D od 6 lat i nie wyobrazam sobie miec innego koloru...moj naturalny ( brąz dosc ciemny ) mniej mi pasuje niz czarny hehe

mialam czarne ponad rok.. i zachcialo mi sie.. blondu :-D
a skoro jestes fryzjerka to wiesz jakie mialam po pierwsze wlosy bo rozjasnianiu. A o kolorach to juz nie wspomne.. przez pol roku mialam chyba wszystkie odcienie rudego i sraczkowatego blondu :-D
ale ze jestem glupia to... teraz czerwone odrosty sie pojawily :-D

reklama
Dzień dobry babeczki :-) ja robie sałatki, potem tylko pozmywam i jedziemy na Wigilie do teściów a potem do moich rodziców.
Wczoraj wieczorem byłam strasznie padnieta po sprzątaniu łazienki i kolankowaniu podłogi :tak: mądra jestem mop w domu a ja wole ścierom na kolanach.
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt, ponieważ dzisiaj Wigilia to podziele sie z Wami opłatkiem ( szkoda że wirtualnie ;-)

Hejka:) U mnie przygotowania pełną parą i nie mam czasu Was poczytac:( Dzis wylądował mój brat w Polsce i razem z moją mamą przyjeżdżają do rodziców M i do nas na wigilię a potem jedziemy z nimi do mojej cioci na kolejną wigilię:):-D
Ah.. lecę, bo jeszcze klatkę mam do umycia i w domku ogarnąc z grubsza muszę;-)
Zatem każdej z osobna:

Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech wszystkim świeci.

Niech nadchodzące Święta będą niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Niech będą spędzone w spokoju i radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich osób.

Życzę sukcesów w życiu, ciepła w miłości, dużo uśmiechu, wiele radości. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń, samych przyjaznych w Twym życiu zdarzeń. Niech ten wyjątkowy w roku dzień, odsunie na zawsze Twe troski w cień. I niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Do usłyszenia po Świętach Kochane!! Trzymajcie nóżki razem by żadna się nie rozpakowała:);-)

Babeczki kochane,

Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, bez obżarstwa ponad miarę , za to z licznymi przyjemnościami innego kalibru, wiarą i miłością. Żebyśmy wszystkie dotrwały w dwupaku do marca ( lub co najmniej połowy lutego) i mogły dalej dzielić się swoimi radościami i kłopotami.
Wszystkiego najlepszego!!!

WITAJCIE

my żyjemy choć różnie się dzieje ale nadal 2w1:tak::tak::tak:
wierzę że tak spokojnie przez święta przetrwamy:tak::tak::tak:
i potem też ma się rozumieć
cukry szaleją na całego ale 29 wizyta u diabetologa

my dziś jedziemy do moich rodziców więc odezwiemy się po świętach jakby co dam znać sms-kiem :tak::tak::tak:

WESOŁYCH CZARUJĄCYCH ŚWIĄT Z MALUSZKAMI W BRZUSZKACH I Z TYMI JUŻ PO NASZEJ STRONIE DUŻO ZDROWIA CIERPLIWOŚCI I MIŁOŚCI NA KAŻDY DZIEŃ NIE TYLKO ŚWIĄTECZNY:tak::tak::tak:

kartka-boze-narodzenie-2008.jpg

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
odpoczynku w rodzinnym gronie
oraz wielu sukcesów
i spełnienia najskrytszych marzeń
w nadchodzącym Nowym Roku 2010
oraz abysmy Wszystkie dotrwaly do MARCA
:-)
zyczy Tabasia i Alex prosto z brzuszka ;-)

Kochane kobietki i wszystkie bobasy:)

Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale także najpiękniejsze.....na dzisiejszą noc i na każdą inną

Życzę Wam oraz Waszym najbliższym radosnych Świąt, pełnych ciepła.
By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu -
prostych radości.
By nadchodzący Rok przepełniony był radosnymi chwilami uniesień, zdrowiem i czasem spełnionych marzeń.
A Wasze Maleństwa rosły w zdrowiu i miłości, którą Je otoczycie.

reklama
Malutka gwiazdka mroki rozprasza
Łączy dalekich do stołów zaprasza
Wśród cichej nocy dobro się rodzi
Łaską obdarza zwaśnionych gości
Przynosi radość, miłość i szczęście
Niechaj i Waszym udziałem będzie.

Kochane marcóweczki Wesołych Świąt:)

Do góry