reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja wagowo chyba mojego nie dogonie :-) na szczęście teraz waże 63 a przed ciążą 55 kg, mój misiek 95 kg więc spory zapas :-)

Co do umiaru w święta to będzie ciężko :-D tyle smakołyków, co do karpia to nie przepadam ale u teściowej będzie na bank więc wypada zjeść bo już powiedziałam jej że grzybowej nie będe :tak: więc jakby do tego doszedł karp to by była obraza na całego hmmmm
Niestety są wiekowi i nie kumają że czegoś nie powinno się jeść albo nie można taki typ emerytowany :tak:
Za to u moich sobie odbije bo tam wszystko podemnie ;-)

reklama
Dobra dziewczyny ja uciekam. M za chwilke wstanie to musze kawke mu zrobić i śniadanko spóźnione hehe Tak mi sie dzisiaj nic nie chce!! jejku najchetniej spędziłabym cały dzien na kanapie z pilotem od tv hehe
Bede do was zaglądać. Buziaki :-)

Hello!!
Godzinę czasu was nadrabiałam:szok: ale udało się:tak:

ccaroline ciasteczka się udały, chociaż pierwsza tura się troszkę zwęgliła:-p nigdy nie piekłam cisteczek. Ale reszta wyszły super:tak: Posmarowałam lukrem i posypałam taką kolorową posypką do ciast.

rybka dobrze, ze jesteś w domu, no i trzymam ciągle kciuki abyś jak najdłużej była w dwupaku:tak:

patinka przyznam się, że u nas też by się przydało małe zalanie przez sąsiadów, bo też planujemy malowanie, ale nie ma narazie na to kasy, a tak z ubezpieczenia by się coś wzięło:-p

Ja dzisiaj robię śledzie z rodzynkami razem z mamą, bardzo je lubię. No a na 16:00 jadę do fryzjera:-) Bardzo sie cieszę, bo po pierwsze uwielbiam jak mi się coś robi z włosami (ubóstwiam wręcz), jest to dla mnie oromny relaks, a po drugie poczuję się troszkę lepiej, jak sobie poprawię fryzurkę, bo nie ukrywam, że czuję się troszkę jak baleronik:-p

Poza tym pogoda u mnie beznadziejna, 10 stopni na minusie, cały dzień pada śnieg i to tak dosyć mocno i wieje jak cholera. Gdyby nie fryzjer, to bym nosa nie wychyliła z domu. W nocy nie mogłam spać, bo mnie strasznie w nogach łamało, momentami tak bardzo, że miałam wrażenie jakby moja noga była złamana w trzech miejscach:eek: Masakra... No ale zima to najgorszy okres dla mnie.. każda zmiana pogody i łamanie w kościach ehhh..

Idę podgrzać sobie obiadek, bo mnie już ssie. A i jeszcze dzisiaj mam małą rewolucję żołądkową.. trzy razy już w kibelku byłam. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i mi przejdzie, bo raczej nic nie jadłam takiego po czym mogłoby mnie gonić:eek:

pozamieniała mi godziny posiłków i ilość wymienników na każdy posiłek oraz ilość insuliny;-):tak:;-)

więc o 17.30 jem wigilię na 8ww:-D:-D:-D szał
4 pierogi
200ml barszczu
1 łyżka ziemniaków
2 łyżki kapusty z grzybami
100ml soku
2 łyżki buraczków
pomarańcz
i.....
sernik pieczony:laugh2::laugh2::laugh2:
o kurcze...
az mi przykro... bo ja pewnie zjem 4 razy tyle.

no i może kawałek karpia za którym nie przepadam ale na wigilię zawsze jem

ale żadnej sałatki ani nic innego nie będę mogła a potem o 20.00 sok 100ml:tak::tak:
i o 22.00 2 kanapki

ale wigilia na 4 fajerki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry