reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
echhhh, cały czas marzę o chłopcu :tak: zawsze mówiłam, że chcę mieć synka, któremu będę pokazywać koparkę na ulicy i jak z procy strzelać :-p
ale teraz JESTEM PRZEKONANA, że to dziewczynka. nie pytajcie, skąd wiem :-p

A ja bym chciala druga dziewczynke, ale czuje ze bedzie chlopak :sorry:
W sumie nie wazne, aby zdrowe bylo :tak:

a u mnie wsio ryba, jak wpiszę lat 27 to dziewczynka i jak 28 też ;-)

jak mi dobrze w domu, nic nie robię, lenię się za dwóch :-)
chociaż w tym tygodniu przylatują do nas goście na parę dni i trzeba wszystko przygotować, bo jak na razie w gościnnym pokoju rozgościła się góra prasowania :szok: kiedy to się nazbierało?? :eek:

Program służy do wyznaczenia przewidywanej płci dziecka na podstawie wieku kalendarzowego jego mamy, wiec wydaje mi sie ze chodzi o wiek wg rocznika a nie skonczonych urodzin

mi wychodzi chlopak

Agniesiak85 bardzo mi miło :)
Jak u Ciebie z objawami, ja wieczorami mam silne nudnosci i bóle żołądka, jutro mam wizyte u gina, ciekawa jestem który to tydzien u mnie....
Odezwij się jak tam po wizycie:tak: Mam nadzieję, że dobrze:tak::-)

Ja sobie właśnie oglądam zdjęcia brzucholków stycznióweczek, oj mają je już pokaźne:tak:. Niektóre lutóweczki też już wklejaja zdjęcia, także dziewczyny za jakiś miesięc niektóre z nas będą mogły się już pochwalić:-p
A wiecie... że ja już w ulubionych jeansach nie moge się dopiąc? tzn dopnę się ale strasznie mnie gniecie a usiąśc w zapiętych to z cudem graniczy:tak: Macica już się rozpulchnia i to dlatego..
matko jak ja już teraz się nie mieszczę w biodróweczki.. heeh;-)
Musze pomyślec o spodniach ciązowych:-D

Witam !

Jestem tu nowa, więc się przywitam :) Jutro pierwsza wizyta u lekarza. Jestem ciekawa co mi moja ginekolog powie w kwestii terminu porodu. Jak sobie policzę na kalkulatorze internetowym, to na każdym innym mi wychodzi co innego :) albo marzec albo kwiecień. Więc jestem ciekawa. Na początek jednak mówię - -dzień dobry i mam nadzieję, że mnie przygarniecie pod swoje skrzydła :)

Hej dziewczynki.

Fajny programik.Mnie wyszla dziewczynka.Ciekawe jaka jest sprawdzalnosc statystyczna.Bo ja czuje ze bedzie chlopak. Po pierwsze u mnie byl chlopak,dziewczynka i teraz kolej na chlopaka.Po drugie objawy zblizone do tych z Kubusiem.Zobaczymy.

Co do humorkow to ze mnie sie smieja ze moj humor zmienia sie jak reklamy w telewizorze. Smieje sie a za minute na wszystkich wydzieram. A co do placzu ostatnio na mszy w kosciele sie rozplakalam gdy ksiadz szedl do oltarza z procesja.Fajnie nie? Nie wiedzialam jak zapanowac nad lzami. Pozniej co piesn to lzy w oczach. normalnie szalenstwo. A najbardziej moj ma przerabane bo za wszystko obrywa.A on z usmiechem na twarzy mnie uspakaja .Musze mu przyznac ze ma cierpliwosc chlop.

Witam !

Jestem tu nowa, więc się przywitam :) Jutro pierwsza wizyta u lekarza. Jestem ciekawa co mi moja ginekolog powie w kwestii terminu porodu. Jak sobie policzę na kalkulatorze internetowym, to na każdym innym mi wychodzi co innego :) albo marzec albo kwiecień. Więc jestem ciekawa. Na początek jednak mówię - -dzień dobry i mam nadzieję, że mnie przygarniecie pod swoje skrzydła :)
-----------------
Witaj i powodzenia na wizycie.Oczywiscie odezwij sie co i jak gdy wrocisz.

A wiecie... że ja już w ulubionych jeansach nie moge się dopiąc? tzn dopnę się ale strasznie mnie gniecie a usiąśc w zapiętych to z cudem graniczy:tak: Macica już się rozpulchnia i to dlatego..
matko jak ja już teraz się nie mieszczę w biodróweczki.. heeh;-)
Musze pomyślec o spodniach ciązowych:-D

/QUOTE]

Ja juz od tygodnia nosze dresowe spodnie a w dzinsy tylko jedne wciskam sie bo mi niewygodnie i na mdlosci mnie bierze.Wiec chyba i ja pomysle juz o ciazowkach.ale to chyba normalne przy 3 ciazy

reklama
Ja tez sprawdzilam poprzednie i tamte sie dwie sprawdzily.U mnie to wszystko jedno,mam chlopca i dziewczynke.Oby zdrowe bylo​

Do góry