reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Znalazlam takie cos i tak mysle zeby malnac na scianie :) gorzej jak sie nie uda :/
Mozna zamowic i kupic jako naklekji ale male sa bo tylko 15 cm :( i kupic kazdy moze a ja bym chciala namalowac :))

%21BYh2ZTgBGk%7E$%28KGrHgoH-CEEjlLl0us,BKiE2ner-%21%7E%7E_12.JPG

Kochana, może zrób sobie szablon z kartonu jakiegoś (nawet zykła grubsza kartka się nada) i wtedy maluj :tak: Ja dostałam naklejki jakieś na ścianę od teściowej, średnio mi się podobają, na szczęście nie mam na nie zbyt wiele miejsca :-D Poza tym chińskiej produkcji, więc wolę, zeby nie były za bardzo w zasięgu małych łapek, a tym bardziej buzi :-D
A jeśli nie chcesz się bawić lub boisz się, ze nie wyjdzie, to w marketach budowlanych są takie gotowe szablony. Ja robiłam tak, że drikowałam sobie wzór na kartce, potem wycinałam co niepotrzebnie i ... włala :tak: Nie pokażę efektów, bo miałam to przed remontem :-D

reklama
Patinka ale przygoda :shocked2: Niefajnie. Tez bym sie pewnie poplakala. Ul. Kopernika jest dosyc blisko Galerii Krakowskiej...
;-)

Tabasia ja byłam dokładnie na tej ulicy. Szłam tak jak kazała mi kolezanka ale tak jest pełno innych budynków i nie byłam pewna w jakim są. Ale pierdziele to! Egzamin z tego przedmiotu jest w nastepnym semestrze więc luzik. Jakos to odrobie. Z reszta oni ćwiczyli masaz serca na fantomie podpiętym do komputera. Trzeba było uciskać klatke piersiową i robić sztuczne oddychanie przez 3 min. Straszny wysilek więc nie wiem czy bym tyle uciskała. Zobaczymy.
Dziewczyno Ty szukaj lepiej innej roboty!! Bo się można wykończyć z takimi ludźmi.

Patinka_1985 dziękuje za szybką odpowiedź. Chyba się skusze bo ja też lubię jak ona gotuje. Nawet ta cena nie bardzo mnie przeraża, skoro moge krócej stać przy garach:-).

Burza nie ma za co!! Książka warta ceny!! :tak: ja już mam parę przepisów zakreslonych, które będe robić:-)

ccaroline85 kochana ja kupuje galazki swiezej choinki :) 4 ladne czerwone np.swieczki ,jakies male babki najlepiej kuleczki ,jakies suszone plasterki cytryny ,pomarancza i te patyczki wanili :) i przystrajam wszystko ,mocuje na galazkach i juz gotowe mozna tez popryskac takim sztucznym sniegiem i masz ladna dekoracje na stol :)
Jak zrobie to wkleje fotke :)

Fajny pomysł!!:tak: Myśle że w tym tygodniu też skusze się na takie coś. Nigdy nie eksperymentowałam z takimi ozdobami bo po prostu dopiero teraz mamy swoje gniazdko hihi ;-)

A mój M już dojezdza do domku. Obiadek gotowy hehe pierogi i barszczyk. Bo nie miałam innego pomysłu a mama mi podrzuciła troche pierozków.
Na 16 idziemy do kościółka a później kawusia i ciacho. Wieczorem wybieramy się do kina na Opowieść Wigilijną w 3d hehe jak małe dzieci. :-DAle my uwielbiamy bajki w 3d hihi.
Miłego popołudnia Wam życze!!:-)
Myśle o Mag007. Oby wszystko było okej! :-(
Buziaki;-)

Widzę,że nie tylko mnie dzisiaj apetyt dopisuje;-)
Wyobrażacie sobie,że zjadłam 4 pomarańcze i 3kanapki z pasztetem,sałatą,pomidorem i majonezem za jednym razem?Toć,to szok...Tym bardziej,że za pół godziny znowu będzie mnie ssało..:zawstydzona/y:

hej dziewczynki, kochane jesteście ślicznie dziękuję za troskę:tak:

właśnie wróciłam ze szpitala, jak mama (pielęgniarka:-D)dowiedziała się, że mam gorączkę (miałam 38.5) plus bóle pleców, uruchomiła kontakty:-) i od razu miałam zrobione badanie moczu - które oczywiście wyszły złe
mam infekcję nerek, dostałam antybiotyk i paracetamol na zbicie gorączki no i L-4 a jutro mam zrobić posiew moczu

na szczęście dyżur w szpitalu miał mój gin, więc od razu mnie przyjął - nie ma to jak chodzić prywatnie:eek:

w każdym razie dzidizol aktualnie spi, ale się ruszał, ja pocę się jak kurczak na rożnie i grzeję nerki termoforem, a M skacze koło mnie jak szalony:sorry:

ale powiem wam, że się przestraszyłam, jak skoczyła mi temperatura i dostałam telepawki:szok:

buziam mocno

mag007 teraz tylko wypoczywaj :))szybkiego powrotu do zdrowka .

A ja pomalowalam sciane :-D nabazgralam cos i jak M przyjdzie zobaczy bede musiala malowac na bialo :-D dobrze ze cale wiadro farby jest :)
Mi sie podoba ale jutro kupie brokat taki swiecacy zeby bylo troszke zywsze i wam pokaze :))

Prawie 2 godziny tam swirowalam :))
walnelam rysunek na scianie gdzie bedzie lozeczko :) mam jeszcze jeden pomysl ale ten musi poczekac az bedzie juz kompletnie umeblowane wraz z polkami i dopiero wtedy :))

To czekamy na zdjęcia :) Ja też muszę coś wymyślić na ściane do pokoiku dziecięcego i do dużego pokoju, mam niby pomysł jak udekorować ścianę w salonie, ale nie wiem co zrobić z dziecinnym pokoikiem, w końcu musi coś być i dla chłopca i dziewczynki.

mag007 zdrowiej szybciutko, dobrze że pojechałaś do szpitala, przynajmniej wiesz już co i jak i możesz się ratować, a tak byś się zamartwiała :tak:

Ja zjadłam siatkę mandarynek i zgagi jakiejś dostałam.
Młody ogląda bajkę, mąż na piwku a ja siedze taka niedorobiona:confused2:

Od miesiąca puszczałam małemu melodyjkę z pozytywki, przykładałam do brzucha i dzisiaj po raz pierwszy zauważyłam reakcję.
Jak usłyszał to tak zaczął szaleć jak nigdy dotąd:-D:-D
Ale się cieszyłam:-)

mag007 odpoczywaj kochana ze zdrowiem nie ma przelewek tym bardziej w naszym stanie i po tym co się słyszy ostatnio
ja dziś też nietomna, wróciłam ze spacerku i strasznie mi się spać chce nie lubię niedzieli

reklama
Mag007 teraz lezec i pocic się jak kurczak na rożnie hehe :D Najważniejsze żeby temperature zbić!! Wiem jak to jest mieć mame pielęgniarke. Kurcze nie raz nas ratowała jak byłysmy małe hehe Buziaki i zdrowiej kobietko!!

Ja lece do kina się odprężyć. Spokojnego popołudnia i wiczorka

Do góry