Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Wrzuć do nie pełnej szklanki wody..i smacznego;-) Te 50g jest na szklankę wody.Czemu płacicie za badania?Nie macie na to skierowania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuć do nie pełnej szklanki wody..i smacznego;-) Te 50g jest na szklankę wody.Czemu płacicie za badania?Nie macie na to skierowania?
Ja też nie miałam bo chyba robi się je po 24tc a to jeszcze przed nami:-) ccaroline85 ma już zrobić Hbs i odczyn Coombsa to jeszcze dłuuuugo się naczekamy na te badania A wogle co to jest?? Zaraz poszukam na necie o tymA wy wszystkie juz po tej glukozie a ja jeszcze nie mialam.Moze mnie ominie!
Jak jestem na L4 to nie ma co robić to buszuje i wymyślam co kupic Ja mam prawie wszytkie prezenty dla mojej rodziny gorzej ze strony męża Zero pomysłu a Krzys na mnie zwalił obowiązek kupowania prezentów:-(prezenty juz masz?
ja cie... ja dopiero sie zaczynam zastanawiac. Dla swojej rodziny juz mniej wiecej wymyslilam
Gorzej dla rodziny Karola, bo jest ich za duzo
Witam Kobietki!
Dawno mnie już tu nie było ale sledze wasze wpisy.
Z moją Niunią wszystko oki dobrze sie rozwija. Tylko mi juz doskwiera ból kręgosłupa i już tak cięzko mi chodzić a tu jeszcze trzy miesiące przed na mi :-( Ja bym chciala już. Tez jeszcze nie robiłąm tej glukozy ale nie bardzo nawet mam chec bo szlyszalam ze to okropieństwo. Na szczescie do 9 grudnia mamy jeszcze czas.
Dziś zaszalalam i kupilam sobie śliczne buciki.
Kurcze dziewczynki Wy tez macie problem z nadmierną potliwością. U mnie to koszmar ciagle używam antyperspirantow i malo pomagają... Juz nie wiem jak nad tym panować.
Aha i chyba mam jakąś infekcje bo mnie tak cipcia piecze jak sikam i tak dziwnie boli jakbym miala okres :-/