reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie
Madzia zaległe życzonka z Okazji Rocznicy Ślubu :-) Dużżżżo miłości, szczęścia i zdrówka bo to jest najważniejsze.
Polka udanego wyjazdu!

Dziewczyny co się dzieje, że tu takie pustki??? Mam nadzieje, że powodem jest ładna pogoda i brak czasu na bb. Dajcie chociaż znać, że wszystko ok. U nas dobrze. Dziś Przemuś spędził cały dzień z moją mamą i wrócił dopiero na kąpieli spanko. Raduś za to dokazywał i przez cały dzień ani razu porządnie nie pospał. Były tylko krótkie drzemki. Ja wczoraj jak chłopaki spali zrobiłam sobie manicure i pedicure. Mówie Wam jak to poprawia samopoczucie :-)

Buziaki dla Was i maluchów!

no u nas wyjątkowo ładnie :-)
jutro jedziemy na wycieczkę do zoo, mam nadzieję, że Ol dostosuje swoje drzemki do rytmu jutrzejszego dnia ;-)

jeszcze dziś czeka mnie przygotowanie obiadu na jutro, żeby po powrocie nie stać przy garach.

Hej! u nas dzisiaj super pogoda, tylko troszke za chłodno żeby basen Kubie rozłożyć. Po południu planujemy grilla ze znajomymi, mam nadzieję że dzieciaki zajmą się trampoliną a my w spokoju posiedzimy, bo o to u mnie ostatnio trudno. Kubio non stop wisi przy nodze i w kółko mama, mama.

Hej Kochane Marcóweczki!

Witam się po ponad tygodniu przerwy. Wypad na działkę minął w miarę choć bez szału - odwykłam już od mieszkania z rodzicami do tego psm na maxa i wypoczynek był taki sobie...A dodatkowo dziś w nocy Franko co godzinę a nawet parę razy i częściej budził się z mega płaczem, dopiero po kilku czy kilkunasty minutach noszenia przez M usypiał mu na rękach, a następnie spał mu na brzuchu lub w pozycji półsiedzącej oparty o wielką poduchę - jak się okazało katar...Dziś doszedł kaszel i stan podgorączkowy:-(Jutro pewnie lekarz nas nie minie, a i do tego idą mu trzy trójki jednocześnie...Wróciłam ledwożywa prawdę mówiąc...Plus naszego wyjazdu taki, że stęskniliśmy się z M za sobą jakbyśmy się niewiadomo ile nie widzieli:-p
Podczytywałam Was w komórce i martwiłam się potwornie o Oleńkę ionka, a nie mogłam się zalogować i przeczytać na ts co się stało:-(kalisa pytałaś o podawanie surowych warzyw - ja daję wszystko jak leci i co Franio chce spróbować...Franek mam wrażenie jest dzieckiem (zwłaszcza ostatnio), które najchętniej żyłoby powietrzem i pluje wszystkim co dostanie:dry:Także je co chce niechby coś mi jadł bo tak jak mówię ostatnio to koszmar mamy w tej materii...A co do buntowniczości to Franio jakoś jeszcze nie pokazuje różków - jak coś jest nie po jego myśli to potrafi się prężyć i krzyczeć, ale to chwilę trwa bo łatwo odwrócić jego uwagę od tego co nie wolno.
W ogóle to cieszę się, że już jestem - tęskniłam za Wami!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata fajnie że już wróciłaś- szkoda tylko że średnio zadowolona jesteś :/

a ja witam po dwóch dniach górskich wędrówek - wczoraj kościeliska dolina a dziś chochołowska. wczoraj jeszcze jaskinia mroźna zaliczona a dziś szlak papieski turniami - bosko :) Pola w nosidle a Julka na nogach - obydwie dały radę i super zadowolone :)
miłego wieczorku życzę :)

myszowata, Ol juz dobrze :-) ale wystraszyłam się nie na żarty.

dzis bardzo intensywny dzień, źle się czuję, padnięta jestem. i tylko czekam, aż moje dziecię łaskawie spać pójdzie, ale nie wróżę, że będzie za prędko...

polusia fajne te Wasze wyprawy:-)
ionka cieszę się, że już lepiej:-)

Hej!

U nas szczęśliwie nocka dużo lepsza niż poprzednia. Franio zasnął o 20.30 i do 21.30 co pół godziny budził się z płaczem, ale potem już ok - obudził się o 4, ale bez płaczu - miał gorączkę, daliśmy nurofen i frida poszła w ruch i spał dalej do 8.40. Tylko ja miałam od 2 jakąś 3 godzinną przerwę w spaniu wrr...O 12.40 pediatra - Franek ma brzydki kaszel - pierwszy raz w życiu:-(
Miłego dnia:-)

reklama
myszowata daj znać co powiedział lekarz. zdrówka dla Frania *)

uf jaki upał u nas dziś - 29 stopni. właśnie napuściłam wody dziewczynom do basenu więc jak młoda wstanie będą się pluskać :) wieczorem robimy ognisko z kiełbaską i piankami :) chętnych zapraszam :)

miłego dzionka :)

iionka o której mała zasnęła ?

Do góry