reklama
justi82
Kubusiowa mama
https://www.babyboom.pl/forum/members/ajentka83-68956.htmlAjentka jesteśmy średniego wzrostu, ja mam 166cm, a mój M 178. Pocieszam się, że mój brat jak szedl do szkoły średniej miał ok 160cm a teraz wysokaśny jest :-). Cierpliwie będe czekać i mierzyć Kubola.
Tez się zastanawiałam nad jakąś taką właśnie zabawką jak farma dla Kuby, ale najpierw kupię mu garaż z podjazdami, tylko muszę chwilkę znaleźć żeby do hurtowni podjechać.
spacyjka.pl
Tez się zastanawiałam nad jakąś taką właśnie zabawką jak farma dla Kuby, ale najpierw kupię mu garaż z podjazdami, tylko muszę chwilkę znaleźć żeby do hurtowni podjechać.
spacyjka.pl
ionka
Fanka BB :)
a wiecie, że nawet nie wiem, jakiej firmy ta farma. nazywa się My Little Farm, więc dużo nie mówi... a pudełko dzis wyjechało śmieciarką... poszukam w necie może znajdę coś podobnego.
ide gotowac obiad.
E: mam linka :-)
My Little Farm - Smyths Toys
ide gotowac obiad.
E: mam linka :-)
My Little Farm - Smyths Toys
Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Was Kochane
Dzisiaj cały dzien nas nie było bylismy w Łebie nad morzem super było ale woda zimna i nie kapalismy sie ale za to pobawilismy sie z Bartim w piasku.Własnie pije piwko z M ostatnie 3 dni i znowu słomianą wdową bede.Barti ma sie lepiej apetyt dopisuje naszego kumpla córka to samo złapała co miał Bartek w powietrzu cos jest.My na szczepienie idziemy za 2 tygodnie.
Miłego wieczorku
Dzisiaj cały dzien nas nie było bylismy w Łebie nad morzem super było ale woda zimna i nie kapalismy sie ale za to pobawilismy sie z Bartim w piasku.Własnie pije piwko z M ostatnie 3 dni i znowu słomianą wdową bede.Barti ma sie lepiej apetyt dopisuje naszego kumpla córka to samo złapała co miał Bartek w powietrzu cos jest.My na szczepienie idziemy za 2 tygodnie.
Miłego wieczorku
Agulka61
Hej! Nie bylo mnie troche bo bylismy na wsi pare dni. Klucze sie nie znalazly i narazie wkladki nie wymienimy bo brak funduszy...nawet jak ktos je znalazl to rczej nie dojdzie do jakiego mieszkania. Co do warzyw to mala tez juz wszystkie prawie je,ogórki bardzo lubi. Z tymi histeriami u nas podobnie jak i u was. pisk tupanie nogami. My na szczepienie we wtorek mamy. A ja pojutrze do gina jade. A i w sobote jedziemy do lublina do moich rodzicow tym razem i pobede pewnie z tydzien...
Kalista ja też gotuje warzywa bo moja nie lubi surowych nawet pomidora nie tknie:/
Ionka widziałam tę farmę jest super. Zastanwiałam się nad jej kupnem ale narazie zabawki wstrzymane
Justi nie martw się urośnie - ja byłam najniższa w klasie albo przedostania oczywiscie w podstawówce a potem jak wystrzeliłam to patrze z góry na te wyższe kiedyś ode mnie
A ja mam chciwle wolnego bo Gabrysia śpi-wkoncu dała mamie odpocząć wiec nadrabiam zaległości
Ionka widziałam tę farmę jest super. Zastanwiałam się nad jej kupnem ale narazie zabawki wstrzymane
Justi nie martw się urośnie - ja byłam najniższa w klasie albo przedostania oczywiscie w podstawówce a potem jak wystrzeliłam to patrze z góry na te wyższe kiedyś ode mnie
A ja mam chciwle wolnego bo Gabrysia śpi-wkoncu dała mamie odpocząć wiec nadrabiam zaległości
ramari
Hej :-)
melduje, że żyję :-)
ionka spóźniony buziak dla Olci z okazji 1,5 roczku :-)
justi weź mnie nie strasz tym wzrostem... Mój ma chyba tylko 75 cm- co ja mam powiedzieć? :-(
U nas w miarę ok. Przemkowi wyszły dwie czwórki- chyba dlatego był taki nieznośny ostatnio. Radek dobrze, chociaż troche dokazuje. Dziś jestem wykończona, ale co będę narzekać. Kochane moje- moja siostra ma na jutro termin porodu. Trzymajcie proszę kciuki, żeby mały się zlitował i opuścił już brzuszek :-)
Miłego wieczorku! Ja lece robić przecier pomidorowy z wlasnych pomidorków.
melduje, że żyję :-)
ionka spóźniony buziak dla Olci z okazji 1,5 roczku :-)
justi weź mnie nie strasz tym wzrostem... Mój ma chyba tylko 75 cm- co ja mam powiedzieć? :-(
U nas w miarę ok. Przemkowi wyszły dwie czwórki- chyba dlatego był taki nieznośny ostatnio. Radek dobrze, chociaż troche dokazuje. Dziś jestem wykończona, ale co będę narzekać. Kochane moje- moja siostra ma na jutro termin porodu. Trzymajcie proszę kciuki, żeby mały się zlitował i opuścił już brzuszek :-)
Miłego wieczorku! Ja lece robić przecier pomidorowy z wlasnych pomidorków.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My dzisiaj kupilismy butki Bartkowi na chłodniejsze dni.Sliczna pogoda była to robilismy zakupy.A jutro zostawiamy Bartusia na 5 godzinek u mojej kuzynki bo jedziemy do kina jutro Nasza 4 rocznica ślubu i póznym wieczorkiem kolacyjka,szampanek i ...
Miłego wieczorku
Miłego wieczorku
reklama
ale pustki...
a u nas też nei szaleje Franko ze wzrostem ale mieści się w centylach więc nie ubolewam nad tym..
Jutro wyjeżdżamy na tydzień do Łodzi więc wszystkiego dobrego życzę i mam nadzieje że kiedy dzieci pójdą do szkoły będę miała więcej czasu na bb...
a u nas też nei szaleje Franko ze wzrostem ale mieści się w centylach więc nie ubolewam nad tym..
Jutro wyjeżdżamy na tydzień do Łodzi więc wszystkiego dobrego życzę i mam nadzieje że kiedy dzieci pójdą do szkoły będę miała więcej czasu na bb...