reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wiolonczela bardzo sie ciesze, ze z M juz lepiej i ze sladu nie ma, pamietam jak pisalas o tym wszystkim, nie wygladalo to ciekawie...
A Ty wracaj szybciutko do zdrowia, nawet nie wyobrazam sobie jak sie czujesz...

Kalisa my bylismy w sumie 4 razy, 2 razy byly ok, a 2 placz i krzyk :/ Ale wtedy mial taki okres, zobaczymy jak bedzie dzisiaj :) A u nas sie cudownie zrobilo, siedzimy w piaskownicy na tarasie :-) M zaraz wroci, to wybywamy :)

reklama
Hej! My już w domu. Szyba wymieniona. Ola stoi na tarasie i patrzy jak pada deszcz. Najchętniej by wyszła na zewnątrz, żeby zmoknąć:)
Polusia ja też poproszę kompocik:)
Ramarii witajcie z Radziem w domu i na bb:)
Asia mnie się wydaje, że dziewczynki jak są malutkie to są bardziej charakterne ale później się chyba odmieni:) Mam nadzieję hih.
Madzia zdrówka dla Bartusia!
Tabasia Ola ostatnio też jak się zdenerwuje to zaciska pięści i zęby.

Czy Wasze dzieci dalej wszystko wkładają do buzi??
Miłego popołudnia!

Cześć :-)
Ramari! Gratulacje! Ale szybka akcja :-D

U nas gonitwa codzienna i rzadko zagladam. Męża nie ma wiec wszystko na mojej głowie. Całe szczęście że wszyscy zdrowi! Czekamy troche na ospę, bo jest u Łukasza w grupie ale moze nie złapał... Jak złapał to będzie maraton - on i Domi nie przechodzili jeszcze.

Madzia - współćzuję choróbska. Może tylko zapruszył sobie czymś wczoraj?

Zazdroszczę Wam basenu - u mnie to nieosiagalne - na razie. Gdyby były poranne zajęcia to byłoby fajnie ale u nas jakoś nie ma i nie mam jak tego zorganizować. Może po przeprowadzce...

Witajcie!

ramari rzeczywiscie szybciutki porod mialas :), super, ze zdrowi, a Przemek sie na pewno przyzwyczai do brata :)

Madzia zdrowka dla Bartusia!

Asia wlasnie super sobie radzisz z dwojka :)i jeszcze potrafisz wygospodarowac czas dla siebie! kochana medal Ci sie nalezy!

wiolonczela super, ze z M lepiej, zdrowka dla Ciebie!

U nas ten upal doszedl w koncu, dzisiaj nie bylo czym oddychac, i nawet sie nie zapowiadala taka pogoda z rana, i Mlodego do zlobka ubralam jakby mialo byc 15 stopni....no nic na pampersie sobie polatal ;)

Milego wieczorka!

Ostatnia edycja:
Cześć :-)
Ramari! Gratulacje! Ale szybka akcja :-D

U nas gonitwa codzienna i rzadko zagladam. Męża nie ma wiec wszystko na mojej głowie. Całe szczęście że wszyscy zdrowi! Czekamy troche na ospę, bo jest u Łukasza w grupie ale moze nie złapał... Jak złapał to będzie maraton - on i Domi nie przechodzili jeszcze.

Madzia - współćzuję choróbska. Może tylko zapruszył sobie czymś wczoraj?

Bartus ma zapalenie spojówek dostał antybiotyk te kropelki i teraz ma juz drugie oczko zropiałe oby mu szybko przeszło.Narazie jak bedzie mocno wiało nie wychodzimy na dworek chyba ze na balkon.

Biedniutek - swędzi go czy anty koi też?
Miałam kiedyś wirusowe zapalenie i było koszmarnie dopóki nie dostałam dobrych kropli.

Witajcie wieczorkiem:)

Dzieci śpią. Szymon mnie dziś wymęczył, taki się z niego buntownik zrobił, wszystko na przekór. Pocieszam się tym, że Wasze dzieci podobnie reagują, więc widocznie to taki okres buntu. Koleżanka mnie pocieszyła niedawno, że za jakiś czas będzie jeszcze gorzej:( Ale ja wierzę, że w końcu kiedyś zacznie słuchać.

Wiolonczela szybkiego powrotu do zdrowia! Dobrze, że z mężem lepiej.
Ramari super, że tak szybko poszło:) A Przemuś z pewnością szybko zaakceptuje braciszka. U nas też obawiałam się podobnej reakcji, a jednak Szymcio mnie zaskoczył, widać, że lubi siostrzyczkę, chętnie się do niej przytula (oczywiście muszę go pilnować, bo nie jest zbyt delikatny), chce jej dawać swoje zabawki. U Was też będzie dobrze:)
Nesiaa mój Mały dalej wkłada wszystko do buzi.
AsiaKC jak się czujesz? To już 19 tydzień. Oby jednak ospa Was ominęła.
Madzia oby Bartkowi szybko przeszło z tym oczkiem.

Dobrej nocy!

madzia to dobrze, że dostał kropelki, teraz na pewno szybko przejdzie !
nesiaa mój nadal wszystko do buzi bierze, cały czas musze mu na ręce patrzyc, bo wystarczy że na chwilke kucnie a juz kamyk, piasek, dmuchawiec itp. w buzi :/:/:/ czekam kiedy mu przejdzie !
heronek nie poznałam Cie hehehe popatrzyłam na awatar i sobie myśle kto to taki :):) a to Redanek w letnim wydaniu :D

Mały już śpi, ja doprowadziłam dom do ładu, jeszcze musze M wyprasować koszule na jutro i ide spać :)
Dobrej nocki Wam życze do juterka !

reklama
padam z nóg dziewczynki :(
przerobiłam 20 kg truskawek na kompocik - odłożyłam z tego chyba kg aby był na ciasto i koktajl, upiekłam ucierane ciasto z truskawkami i rabarbarem i lukrem cytrynowym, zrobiłam jedno pranie, ugotowałam obiad - a teraz nie mam siły nawet ręką ruszyć :( na dodatek mała już pod wieczór taki koncert dała że słyszało ją pewnie pół wsi - ale padła jak kawka już przed 20 więc mogłam trochę odpocząć.
M skończył już całkiem taras więc jak zrobię zdjęcia to Wam wrzucę i zobaczycie jaki teraz jest fajny :)

wiolonczela dobrze że z M już lepiej , szybkiego powrotu do zdrowia :)

heronek Redanek ekstra wygląda :)

AsiaKcjak samopoczucie?

madzia oby szybko przeszło z tym oczkiem *)

dobra uciekam pod prysznic do łóżeczka bo ledwo co na oczy już patrzę a jutro muszę się wziąć za rabarbar :)
spokojnej nocy :)

Do góry