Byliśmy na spacerku, teraz Mały śpi, może jak wstanie to jeszcze raz pójdziemy. Co do porządków światecznych to też by mi sie przydało jakies zrobic no i te nieszczesne okna pomyc w koncu :/ mielismy jechac na świta do moich rodziców, ale wyjazd stanął pod wielkim znakiem zapytania bo, juz od 3 tyg remontuja łazienkę i dalej nie jest skonczona:/ wiec jesli nie zdarza przez switami to nigdzie nie pojedziemy, bo ja bez łazienki to ani rusz. A skoro raczej zostaniemy to musze sie zastanowic co tu dobrego do jedzonka przygotować
mrozik zdrówka dla Wiki, a sioo angino !
czarnuszka ja tez mojemu zaaplikowałam dzisiaj pulmex, bo juz sama nie wiem czy zaczyna cos charczeć, czy tylko mi sie tak wydaje..
nesiaa Wy macie xlandera dobrze widze ?? pwiedz mi czy masz podobne odczucie, że oparcie za mało da sie podnieść? bo mi Filip nie siedzi tylko cały czas w pozycji półlezacej jest :/ a tego oparcia nie da sie juz bardziej postawic. Widze ze Ty zastosowałaś poduszeczkę, ja sie nie znam na wózkach to mój pierwszy i nie wiem czy tak powinno byc, czy tez podłozyc cos pod plecy..
mrozik zdrówka dla Wiki, a sioo angino !
czarnuszka ja tez mojemu zaaplikowałam dzisiaj pulmex, bo juz sama nie wiem czy zaczyna cos charczeć, czy tylko mi sie tak wydaje..
nesiaa Wy macie xlandera dobrze widze ?? pwiedz mi czy masz podobne odczucie, że oparcie za mało da sie podnieść? bo mi Filip nie siedzi tylko cały czas w pozycji półlezacej jest :/ a tego oparcia nie da sie juz bardziej postawic. Widze ze Ty zastosowałaś poduszeczkę, ja sie nie znam na wózkach to mój pierwszy i nie wiem czy tak powinno byc, czy tez podłozyc cos pod plecy..
Ostatnia edycja: