reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Byliśmy na spacerku, teraz Mały śpi, może jak wstanie to jeszcze raz pójdziemy. Co do porządków światecznych to też by mi sie przydało jakies zrobic:) no i te nieszczesne okna pomyc w koncu :/ mielismy jechac na świta do moich rodziców, ale wyjazd stanął pod wielkim znakiem zapytania bo, juz od 3 tyg remontuja łazienkę i dalej nie jest skonczona:/ wiec jesli nie zdarza przez switami to nigdzie nie pojedziemy, bo ja bez łazienki to ani rusz. A skoro raczej zostaniemy to musze sie zastanowic co tu dobrego do jedzonka przygotować :)

mrozik zdrówka dla Wiki, a sioo angino !
czarnuszka ja tez mojemu zaaplikowałam dzisiaj pulmex, bo juz sama nie wiem czy zaczyna cos charczeć, czy tylko mi sie tak wydaje..
nesiaa Wy macie xlandera dobrze widze :)?? pwiedz mi czy masz podobne odczucie, że oparcie za mało da sie podnieść? bo mi Filip nie siedzi tylko cały czas w pozycji półlezacej jest :/ a tego oparcia nie da sie juz bardziej postawic. Widze ze Ty zastosowałaś poduszeczkę, ja sie nie znam na wózkach to mój pierwszy i nie wiem czy tak powinno byc, czy tez podłozyc cos pod plecy..

Ostatnia edycja:
reklama
mrozik zdróweczka dla Wiki*)

ja też po spacerku - oplewiłam truskawki, powiesiłam dwa prania - mała połaziła po podwórku, spróbowała jak smakuje trawa :) pogoniła Fionę :) za chwilę pójdziemy jeszcze na chwilę a potem spanko . ja do dentysty a M z dziewczynkami :)

i my po spacerku :-) myślałam, że Ol zgłodnieje porządnie, a ona ledwo pół obiadu zjadła, tzn wcisnęłam jej. a tylko co ostatnio chwaliłam jej dobry apetyt :confused2: cos mi marudzi...
mrozik, zdrówka dla córci!

witam i ja :)

franuś nakarmiony śpi, jasiu rozrabia po swojemu, ogólnie nocka ok, jakoś mnie pobudki nie ruszają i naprawdę jest ok.

franuś odpukaććććć ładnie je, ma ładny apetyt, i budzi cię co 3 godzinki tak średnio. ja czuję się po cc coraz lepiej. powiedzcie mi kto ściąga szwy po cc? i po ilu dniach ? nie mam jeszcze wypisu ze szpitala dlatego pytam.

u nas też piękna pogoda, ale narazie domowo.

ogólnie jestem taka szczęśliwa że jestem w domku :))))
Kochana wczoraj kuzynka M.wyszła ze szpitala. Miała cesarkę z 12tego na 13tego i szwy jej ściągnęli jeszcze w szpitalu. A mojej znajomej położna w domu na 5dobę (to to samo) w domu bo w Łodzi wychodziła na 3dzień.

witam sie my 6h na dworze
padam na twarz a jeszcze zakupy na piatkowy roczek trzeba jechac zrobic
mlody caaaly dzien bez czapki i w dlugim rekawku:)
troche opalił sobie pyszczek
spadam

Hej!

Pięknie się robi, na środę i czwartek zapowiadają 24,25 stopni u nas:szok: toż to prawdziwe lato, święta też mają być ładne. Bardzo, bardzo się cieszę.:tak: U nas ze zdrówkiem myślę że już oki, w środę idziemy się pokazać lekarzowi żeby w końcu umówić się na szczepienie tylko mnie znów coś gardło boli:wściekła/y:
kalisa my też oprócz spacerówki-parasolki mamy x-landera i właśnie jest dokładnie tak jak piszesz, my co prawda już go nie używamy na codzień bo zostawiliśmy go u rodziców na wsi żeby nie wozić tam i z powrotem a tam koła pompowane bardzo potrzebne, tu na miejscu używamy parasolki bo wygodniej mi znosić z 1 piętra i do auta zapakować ale w x-landerze jest właśnie tak że nie idzie oparcia zrobić bardziej na prosto, tylko jest takie pochyłe.
czarnuszka kurczę wynik dodatni wskazuje na obecność tej bakterii u Sebusia, umów się do lekarza, on Ci powie najlepiej.
M pichci mi zapiekankę, także zaraz idę szamać.:-)
Aaaa Frotka wczoraj piewrszy raz w życiu piekłam kaczkę w piekarniku, właśnie z przepisu poleconego przez Ciebie, pychaaaa, rodzinka zachwycona. Dziękuję kochana. :*

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Mysza, Mrozik Współczuję infekcji gardła u maluchów, my przechodziliśmy to samo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dzieciaczkom!

Alez kolejny piekny dzionek dzisiaj :) Nawet kasztany juz u nas kwitna! A bzy juz w zeszlym tygodniu widzialam i wachalam :-D
Lekarz znowu dal hydrocortizon, tym razem silniejsza dawke, bo 2.5%, oby pomoglo na to swedzenie...
M w domku, wiec dzisiaj kurczak curry..mniam...Mlody jeszcze szaleje, czytaj piszczy, bo mial pozno ostatnie spanie z powodu lekarza, dobrze, ze M moze sie nim zajac...

zdrowka wszystkim chorym!!!!!

reklama
Hej,
Dzieki za zyczenia zdrowka dla F, juz mu dzis lepiej, chociaz marudny, ale dwie noce temu byl koszmarrrr on plakal i wolal mama, a ja juz nie wiedzialam jak mu pomoc i wylam z nim- mial wtedy ponad 39 stopni, ale dzis juz odpukac temp nie ma, no ale pojawila sie niewielka wysypka, wiec pewnie F zaliczyl trzydniowke:/ Z gardlem chyba tez lepiej ale apetytu nie ma wcale, tylko pije mleko albo sok z herbatka. Na razie siedzimy w domu, a tak piekna pogoda, moze jutro albo w srode przejde sie z nim gdzies na chwile. Boze dopiero pirwszy raz od trzech dni usiadlam i zjadlam spokojnie posilek:/ a teraz spokojnie mam zamiar wypic zielona herbate;)

Do góry