reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie !!
U nas zima pełną gębą:szok::szok:Białoooooo jest - gdzie sie podziała wiosna do choleryyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż odebrało mi chęć do wszytskiego:/ do doooopy:wściekła/y:

Kwiat pustyni możecie obejrzeć na kino pecetowcu;-)
Moja śpi tez na naszym łóżku i często ją tam zostawiam-wiem że nie powinnam ale ona sama shcodzi z łóżka ale w zasadzie jak sie obudzi to kwęka i nawet sie nie rusza więc jakoś sie nie boje!! a w dzien jak uśnie to przekładam ja do łózeczka to już tak dobrze nie ma- jest darcie i stanie w łóżeczku:dry:i koniec spania!!!

reklama
owIrene, ja to jestem pod wrażeniem, jak Ty ciężko pracujesz.
i żeby mi ktoś nie powiedział teraz, że za granocą to pieniądze na ziemi leżą, niestety trzeba na nie bardzo ciężko pracować.
no i ja zaraz do pracy ;-)
miłego dnia, kobiety! :-)

dzień dobry dziewczynki :)
polka miłej i udanej imprezy życzę :)

owIrene pracusiu :)

u nas szaro i pochmurnie, deszcz pada ale jest ciepło bo 8 stopni. dziś sąsiadka na kawkę wpadnie więc dzieciaki się pobawią a my poplotkujemy :)
na obiad pierogi dziś bo coś ostatnio pomysłów brak co na obiad robić.

ja ten kwiat pustyni mam z chomika i pewnie dziś wieczorem obejrzę - zobaczymy

ionka szok z tym dzieckiem - brak słów normalnie

miłego dzionka kobietki :)

Witam się!
Ja już mam posprzątane bo M zajął się Olą, a teraz zabieram się za obiad korzystając, że właśnie zasnęła:) Jeszcze nie wiem co będzie, zobaczę jakie pierwsze mięso wylosuję z zamrażalnika hihi.
Chciałam się jeszcze pochwalić, że na koncie Oli są już pierwsze, nieśmiałe, samodzielne kroczki i dziś sama stanęła bez podpierania i pomocy. Taka jestem dumna:)

owIrene, ja to jestem pod wrażeniem, jak Ty ciężko pracujesz.
i żeby mi ktoś nie powiedział teraz, że za granocą to pieniądze na ziemi leżą, niestety trzeba na nie bardzo ciężko pracować.
no i ja zaraz do pracy ;-)
Oj znam niestety takich ludzi którzy myślą, że tak właśnie jest. Zazdroszczą nam własnego domu w polsce ale nie wiedzą ile nas to pracy kosztowało.

Miłej soboty kochane!

Hej dziewczyny. Byłam wczoraj na pogotowiu bo od wtorku jestem chora i nic mi nie pomagało, okazało się że mam anginę i dostałam ten sam antybiotyk co paweł tylko ja mam wielkie piguly a paweł syrop. Już mam dosyć tej choroby. Nie mam siły. A co do słów pani doktor to powiedziała że jest malutki drobniutki. Nic więcej, w sumie mnie trochę zmartwiła. Paweł waży niecałe 10 i mierzy 77 mniej więcej. Ale jest mniejszy od swoich rówieśników.

czesc,
musze sie pochwalic ze moja mala od 2 dni sama usypia i to w 5 min obylo sie bez placzu :-) takze problem był we mnie :-) ciesze sie strasznie
Dzis znow dałam jej mleka z platkami wiecej niz ostatnio zjadła ale rewelacji nie ma;-)

a tak to mam kiepski humor, pokłóciłam sie z moim :wściekła/y:ostatnio jest nie do wytrzymania ... a teraz spi i ma mnie w du*** szkoda słów.
Takze wpadam tylko na chwilke, jutro was poczytam i po odpisuje.
Milego dnia

Witam w ten zimowy dzien,biało jest na dworzu.Bartus wstał dzisiaj o 6 ,ale spał całą noc.Teraz drzemke sobie ucina.Mieszkanko posprzątane prawie tylko podłogi zmyc.Planów na dzisiaj nie mam siedzimy w domku.

Zdrówka chorowitkom!!!

Dobrego dnia:)

Hej,
Ja tylko sie melduje, nocka do bani, tak go zeby mecza, ze plakalam prawie z nim :-( Nacierpi sie biedactwo. Ale goraczki nie ma.
Ja spadam do pisania. Wczoraj siedzialam do 1:30, ale bardziej porzadkowalam wszystko. Musze sobie to tak wytlumaczyc, ze siade, napisze i bedzie z glowy.

Polusia przeslij mi na pw Twoj numer, odezwe sie z PL. To juz pojutrze :szok: ale czas leci, a ja sobie tej podrozy nie wyobrazam!!!!!!!! Al nie usiedzi 5 sekund w jednym miejscu, wiec bedzie wesolo! Jeszcze musimy wstac o 2 w nocy, a o 7 rano lecimy.

Milego soboty :*

dziewczyny nie zawstydzajcie mnie.
Ale rzeczywiscie lubie jak ide przynajmniej na kilka h do pracy bo przynajmniej nie czuje sie taka bezuzyteczna.Chodz teraz te pare godzin do wczesniejszych 15 to pestka.Ale powiedzielismy sobie z G ze juz koniec dzieci musza miec rodzicow a nie tylko przedszkola i nianie.
To prawda czesto slysze z Polski:ale co ty tam wiesz wam to latwiej,albo moi rodzice slysza:R w Ameryce to wam juz niczego nie brakuje.A ostatnio szef taty powiedzial mu ze po co ma pracowac jak corka i zona w Ameryce.Bez komentarza zostawie to

A u mnie 4:47 moj maly pobudka na mleczko wiec kukam co u was.

reklama
owirene zuch dziewczyna z Ciebie - tyle pracy!
ajentka też zajrzę na kulinarny celem obczajenia owej zupki!
polka agulka udanych imprez!
monia zdrowia!
tabasia oby dziś nocka była spokojniejsza!
dorotka czasem z chłopami ciężko. Pewnie to chwilowe!
ramari hej hej odezwij się!
nesiaa gratulacje dla Oli!
ionka szok!

Witam się i ja z białego mazowsza! Nie mam weny, humor do d...jakoś. Młody nie chce mi zasnąć. A co za tym idzie nie mogę się niczym zająć...eh..
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry