reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dał antybiotyk mysle ze bedzie dobrze, dopiero dzisiaj sie wszystko zaczelo wiec mysle ze to początkowe stadium i od razu zaatakowaliśmy antybiotykiem wiec szpital poki co nie potrzeby ... oby nie byl wogole

pojde sie polozyc , mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna

czarnuszka88 oby lekarstwa szybko zadziałały i zwalczyły chorobę. Przykro że mąż tak zareagował, jakby został za kare a to przecież jego obowiązek pomóc Ci przy chorym dziecku:/ bądź silna

czarna u nas już byście leżeli w szpitalu :( ale nic nie działo się wcześniej? Bo zapalenie płuc to z reguły powikłania po innych chorobach :( Życzę żeby mu szybko przeszło.
A u nas dziś makabra z tym ząbkowaniem więc byłam w przychodni żeby zobaczyć czy po za tym ok i lekko przeziębiony ale to nie ma wpływu na jego źle samopoczucie idą 3zęby naraz a ciemiączko ma już zarośniete i stąd ten krzyk nie do zniesienia.
A ja już czuje skutki zbliżającej się wiosny bo alergia mnie zaczyna brać :( :(
W ogóle jakoś czułam się do d... :( idę w końcu napisać życzenia Elence bo 10razy już zaczynałam i mnie wywalało :(

Witajcie Kochane,
długo mnie nie było i nie dam rady nadrobić :-(
myślałam, że może ts uda mi się nadrobić ale nie ma szans.
czarnuszka zdrówka dla Sebusia
nesia ale pracowity dzień za Tobą, kładz się i odpoczywaj!
k_aralajna widzę, że dostałaś pracę. Gratuluje!

czarna zdrówka dla Sebusia,mój mały tez juz ze 3 razy miał zapalenie płuc obustronne,no ale my to w szpitalu musielim siedziec,oby u was obeszło sie bez.Szkoda ze mąz tak zareagował.

ramari witaj:)

Bartus zasypia,ja chwilke z Wami i tez lulu.

reklama
Kochane witam sie tylko na chwilkę,
Jutro znów wyjazd do Krakowa z mamą. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze.
Dużo zdrówka chorowitkom.
ionka liczę na twa wygraną;)

Do góry