reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Wycałowalismy sie hehe,ale juz za dwa dni dostane buziaka:)Bartus mi sie zbudził na mleczko i dalej spi,ja pewnie tez pójde zaraz.

Kochane moze w tym tyg dojdzie tak to jest z ta naszą pocztą:-(

Dobranoc dziewczynki i dzięciątka:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia, "Dobre geny". A resztę czytałaś?

U mnie na tapecie" Klub mało używanych dziewic" cz.2
Witajcie:)Pobudka 5,15 .A wieczorem kręciła sie do północy.Chyba ząbek nowy bedzie, bo ślini się znowu i wszystko pcha do buzi.
Polka Wszystkiego co najlepsze kochana w dniu urodzin:):***
gratuluję udziału w nowych kampaniach streetcomu ,mnie nie wzięli do żadnej:(

Ostatnia edycja:
Witajcie
polka bratanek śliczniutki :-)
k_aralajna cieszę się, że krewetki smakowały. My wczoraj zaszaleliśmy i zrobiłam kawałeczki kurczaka smażone na patelni z małymi krewetkami, sałatkę grecką i serek cammembert zapiekany. Nie dało się tego przejeść i nie starczyło miejsca na ciasto. Będziemy jeść dzisiaj.
ajentka dzięki, wiem, że nie powinnam się tak na tą wagę oglądać, ale jakoś tak mam :-) Poprostu ciekawska jestem.

Ja na walentynki dostałam bukiet tulipanów, mój mąż kolacje i ciasto na które nie starczyło miejsca :-) Robiłam taki serniczek na zimno z truskawkami i galaretką. Taki sam pierwszy raz robiłam na dzień przed porodem, na porodówce byłam na jednym kawałeczku tego ciasta bo sobie zjadłąm na śniadanie. Tak mnie wzięło na wspomnienia...

Ostatnia edycja:
U mnie na tapecie" Klub mało używanych dziewic" cz.2
Witajcie:)Pobudka 5,15 .A wieczorem kręciła sie do północy.Chyba ząbek nowy bedzie, bo ślini się znowu i wszystko pcha do buzi.
Polka Wszystkiego co najlepsze kochana w dniu urodzin:):***
gratuluję udziału w nowych kampaniach streetcomu ,mnie nie wzięli do żadnej:(

Frotka, polecasz ta książkę czy bez rewelacji? Ja mogę polecić Kalicińską, chyba wszystkie jej książki fajnie się czytało. No i Cygler - dla mnie bezwarunkowo najlepsza
To z autorów, a z pojedynczych książek "Miraże" Soheir Khashoggi - ciągle do niej wracam

Witajcie!
U nas ok, Franio ładnie przespał nockę. Natomist teraz usypiałam go 45min do drzemki - chyba pobiłam rekord! Teraz kawka i mały relaksik. Spacerku dziś chyba nie zaliczymy bo mimo, że śliczne słonko to jest potwornie mroźno...Wczorajszy wieczór był śmieszny bo troszke nam się zakręciło w głowach od tego winka;-)
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry
u nas tez okej noc, pobudka po 7 wiec luz
my na spacerek pojdziemy po obiadku, zimno ale troche sie przewietrzymy

ja zaczelam czytac harlam coben - obiecaj mi, dostalam pod choinke, ale dopiero teraz sie zebralam, jak skoncze zdam relacje ;-)

ramari
no to sie wczoraj objedlismy, ja tego ciasta skosztowlaam dzis, ale pyszne czekoladowe z orzechami, na szczescie waga stoi wiec raz na jakis czas mozna zaszalec ;-)

a na sushi mam kupon z Groupona wiec tez sie w najblizszym czasie wybierzemy :-)

milego dzionka!

Witam:)

Bartus dziękuje za zyczonka:)

U nas nocka ok,Bartus o 5 zbudził sie na mleko i spalismy do 8.Jest maruda dzisiaj,ale co zrobic czuje sie juz roczniakiem i mysli ze wszystko mu mozna;-)Pogoda ładna ale duzy mróz.

Wszystkim chorowitkom zycze zdrówka!!

Miłego dnia:)

reklama
Witam!
Nocka u nas kiepsciutka. Chyba idzie górna jedynka. Teraz Ola szaleje w kuchni i wywala wszystko z szafek. Zaraz idziemy do dziadka usmażyć mu naleśniki bo biedak słabo widzi i nie daje sobie ze wszystkim rady.
No i zostajemy przy jednej drzemce. Mam nadzieję, że potrwa dłużej niż godzinkę:)
Miłego dnia!

Do góry