SylusiaSW
Kochająca:)
Mirosia możesz podesłać jakiegoś linka do tego nosidełka lub powiedzieć coś więcej a sama znajde??
Trzymam kciuki!
Ja używam przy zmmanach Emolium krem trójaktywny, ale tak naprawde to wszystkie kremy i emulsje z tej serii maja działać na przesuszoną czy z AZS skórę, na same krostki maja znikome działanie. Na krostki spróbuj Clotrimazolum 1 raz dziennie po kąpieli przez pare dni.qrcze nie jestem sama z walka z problemami skórnymi:/
niektore z was pisaly ze pomaga emolium ale jaki konkretnie rodzaj?? bo jest ich pare rodzajow - specjalne do atopowej skory, czy do suchej czy normalny krem do ciala?? glupieje ale to raczej na sucha skore a jak u nas jest normalna tylko z krostami to nie wiem czy kupic krem i smarowac?!
portal o zdrowiu i apteka online ktory to krem???
I znalazlam fajny artkul i z niego wynika ze te na czole moga byc potowki ale skad potowki na czole???Przewaznie sa w faldach a my mamy tylko krostki na twarzy i szyji a pojedyncze na ciele!! a na polikach to tradzik ale pewnosci nie mam:/
oto link Rozpoznaj wysypkę - alergia, atopowe zapalenie - Nie tylko o kolce - Noworodek i niemowlę - dlarodzinki.pl
Kochana trzymaj się mocno!!! Bedzie dobrze . Ja też czekan na wynik cytologii, przez tą kolejną nadżerkę troszkę się boje!za tydzien w srode ide do szpitala bede miec zabieg pod narkoza moja cytologia wyszla jeszcze gorsza niz w ciazy i znalezli dalej te komorki rakowe jest teraz 4 A to juz nie przelewki trzeba wyciac i wyczyszcic mam tylko nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy i bede mogla miec jeszcze dzieci .I musze isc sama rano o 7.30 juz tam byc i wieczorem mnie wypuszcza i mysza musi byc z tesciowa i m pewnie dadza rade ale mi na sama mysl juz smutno ze bede caly dzien bez myszy
Trzymam kciuki!
Ostatnia edycja: