reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mysz1978 ostatni raz jak pisala to mowila, ze jest bardzo zajeta dzidzia, pisala ze z mezem koniec i ze zrzekl sie praw do dziecka. Napisala tez ze ma wsparcie w rodzinie i przyjaciolach.

A ja sie zastanawiam co u naughty&happy, bo juz powinna byc w domku....

reklama
Dziewczyny mi po miesiacu też rana po cc pusciła i po drenie miałam dziurke. Lekarz rodzinny przepisał mi maśc ze srebrem na receptę DERMAZIN ok 6zł. Posmarowałam trzy razy w ciągu dnia i po dwóch dniach sladu nie było, a myslałam ze ze trzy szwy mi założą. Nawet bedąc z dzieckiem u pediatry poproście o receptę.

Witam :) w święta brak czasu :) mam nadzieję, że teraz znajdę chwilkę na BB :) u nas jakoś leci, mała grzeczniutka :) kolek brak tfu tfu!! Zmieniliśmy mleko na Bebiko słyszałam, że Nan jest najtłustsze i od niego może być problem z kupkami i brzuszkiem, zresztą Dawid do 4 miesięcy na Nanie nie robił sam kupy, Natalka mniej się pręży po zmianie mleka i robi sama kupki, przez 3 dni musieliśmy jej pomagać masować brzuszek, teraz jest lepiej. Dzisiaj w nocy spała 7 godzin :szok: Także ja się wyspałam :tak:

Po za tym kupiliśmy wózek podwójny i będę mogła wyruszyć na spacery z bąblami bez męża :)

Życzę miłego dnia!

dziewczyny czy ,któraś z Was brała mże tabletki antykoncepcyjne AZALIA.
ja nie brałam nigdy żadnych a teraz karmie i lekarz przepisał mi właśnie te.

:-)hej
My tez sie dzisiaj wyspalismy bo jak zasnela chyba po 1 to spalysmy do 7 :-)rano .
Wczoraj po kapaniu i jedzeniu spala bo m obok niej lezal ,okolo 23 ja sie zamiast M koloniej polozylam i chcialam spac a tu ryk i wstala i wszystko co jej dawalam nie :wściekła/y::zawstydzona/y::-:)no::crazy::baffled:juz mialam nerwa i tak przez dobre 2-3 godziny imprezowala co jej cyca dalam najadla sie i az w koncu z przejedzenia zwymiotowala wszystko bleeeeeeei smierdzialo i ona tez na zygi:angry:juz nie mialam sily ,srodek nocy a ja musialam ja myc :baffled:i przebierac i kiedys w koncu z wyczerpania padla i zasnela :tak:teraz tez spi jadla o 7 wiec niedlugo wstanie :tak:zjemy ,umyjemy ,przebierzemy i powoli kolo poludnia idziemy na spacer ,skoczymy do lumpka popatrzec moze jakas zabawke kupimy zeby ja czyms zaciekawic .

Poznalam dziewczyne na BB na mamy z niemiec kiedys tam pisalam ze szukam mamy z Aachen i sie jedna znalazla i na przyszly tydzien sie umowimy na kawe ;-)super bo zbliza sie lato i razem razniej na spacery i basen .Dziewczyna ma synka 3 letniego i jest w 13 tc :)

milego dnia

a ZAPOMNIALAM
czy wasze dzieci tez nieraz ulewaja takim serem ?:baffled:wyglada to jak bialy ser jest takie geste ? lub mleko ssiadle cos takiego?

hej kochane pamieta mnie ktos :)
niedlugo testuje dokladnie w piatek na bete lece...
boli mni brzuchol od 4 dni po owu i ciagie w pachwinachdo tego od wczoraj latam do kibla ale mam glupie przczucie ze to nie dzidzia ale co by moglo byc?? jak mis ie uda to wam napisze :)
pozdrowionka mocne dla czarnuszki, marti , caroline, i calej reszty kobitek !!!!!

Witam dziewczyny co tam u was slychac?Dawno mnie tu nie bylo bo dopiero z mala sobie regulujemy rytm dnia:) Czy zostala jeszcze jakas nierozpakowana marcoweczka? Pozdrawiam was i zycze milego dnia:)

Słuchajcie u mnie jakas masakra.....mały w nocy spał ze mna zreszta jak co noc ostatnio i co pół godziny sie budzil i cos stekał, płakał, przystawiałam go do piersi pojadł 5 minut usnał na 5 minut i znowu to samo. No i o 5 rano dałam mu butle zladł 80 ml:szok: i spał do 7 i znowu dałam mu cyca pojadł 5 minut i spi i o 9 to samo ...Je przez 5 minut i śpi...cos jest nie tak. Jak mu dam butelke to spi i spi a z cyca ciagnie chwilke i nie chce wiecej. Wczoraj jak szlismy na spacer to to samo bylo..dalalm mu butle bo se mysle ze jak pojde na dwor na zakupy zacznie plakac to co zrobie nie bede przeciez cyckow wystawiac na dworze. To zjadł troche z cyca i 60 ml z butelki bylismy 2 godziny na dworze przyszłam i tez pojadl chwile z cycka i spał...niewiem o co kaman...niewiem co z moim karmieniem...:baffled: zaraz sprobuje sciagnac do butelki i zobacze czy wogole cos sciagne...
Konczymy dzisiaj miesiac i nie chce kopnczyc karmienia tak wczesnie...pozatym wogole mam jakos tak w glowie ( chyba sie za duzo naczytalam) ze powinno sie karmic piersia jak najdluzej i cholra mam wyzuty sumienia jak mu daje butle...:baffled::baffled::baffled:

reklama
hej kochane pamieta mnie ktos :)
niedlugo testuje dokladnie w piatek na bete lece...
boli mni brzuchol od 4 dni po owu i ciagie w pachwinachdo tego od wczoraj latam do kibla ale mam glupie przczucie ze to nie dzidzia ale co by moglo byc?? jak mis ie uda to wam napisze :)
pozdrowionka mocne dla czarnuszki, marti , caroline, i calej reszty kobitek !!!!!
Pewnie, że pamiętamy :) Napisz jak zrobisz test :)

Do góry