reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Aaaa.. no weźcie..:-D Ja jeszcze śniadanka nie mam.. hehe. M wyszedl na balkon na papieroska ale zaraz mi zrobi cos smacznego:-p;-):-D niech te ostatnie dni sobie popali bo obiecał, że jak tylko urodze to on od razu rzuca:-D Ciekawe czy mu się uda;-)

No proszę,jedno słowo pisane(kakao) i taki wpływ ma na was;-)
Dzisiejsze zajęcia w Szk.Rodz. upiekły mi się bo położnej cosik wypadło...a to dobrze bo mam lenia na gimnastykę:-DGorzej,że za tydzień 2godziny za to..:eek:
Ugadaliśmy się z tą położną,że z mężem wpadniemy dzisiaj do szpitala w którym będę rodziła i podłączy nas pod inną grupę ze szkoły.Super,bo na oczy tego szpitala nie widziałam.Gdyby było cieplej to zrobilibyśmy sobie spacer po Ustce...eh..ale wiatr z nad morza głowy nam pourywa:sorry:

agniesiak85 To super, ze twoj rzuca moj obiecywal, ze nie bedzie palic w domu jak mala bedzie...
O tym zeby rzucil moge pomarzyc:-(...
Ingusia mnie wlasnie kopie:-).

mloda mamuska Tobie to dobrze tez bym chciala mieszkac tak blisko morza.....a tu miasto:-(...dobrze, ze maz pochodzi z Limanowej, przynajmniej troszke gory czasem zwiedzam. Ja ze slaska to tez nic ciekawego, a nad Pl morzem to szczerze jeszcze nie bylam, moze sie wybierzemy w tym roku.

Witam sie i ja!
Ja juz po sniadanku..niestety bez kakauka, ale byly naleśniki z serem...mniam!!!

Cos tutaj zastuj na tym forum...już dwa dni i żadnego poodu??:-D;-) Dobrze, ze dzisiaj Effta nadrobi statystyki!;-)

Ja wczoraj wieczorem mialam maraton po lekarzach....i gin powiedziala ze mam lezec do konca 37 tygodnia, ale chociaz tyle dobrze, że łożysko sie nie odkleja. A potem bylam u anastezologa...opowiadala o znieczuleniu, zbadala serce, pluca...podobno wszystko dobrze i jestem gotowa do operacji pod wzgledem anastezjologicznym.

Jak zbieralam sie do gin to sie nawet ucieszyłam, ze mi chyba te plamienia mineły....ale niestety po przemieszczaniu sie od lekarza do lekarza znowu sie pojawiły!!:wściekła/y: Wiec dzisiaj zaczynam leżenie od początku.

A no i moj mąż złożył wczoraj mebelki!! :-D Co prawda stoją jeszcze na środku pokoju, bo musielismy wychodzic do lekarza, ale są super...tylko najbardziej denerwuje mnie to, ze nie mogę tych rzeczy dzidziulka w nich poukladac....wczoraj próbowałam to mało nie urodziłam!!:zawstydzona/y:

mloda mamuska Tobie to dobrze tez bym chciala mieszkac tak blisko morza.....a tu miasto:-(...dobrze, ze maz pochodzi z Limanowej, przynajmniej troszke gory czasem zwiedzam. Ja ze slaska to tez nic ciekawego, a nad Pl morzem to szczerze jeszcze nie bylam, moze sie wybierzemy w tym roku.

he he moj tez jest z limanowej;-)

reklama
Tylko aby było śmieszniej to rzadko wpadamy nad morze.Za to ja gór nie widziałam:sorry:

Do góry