reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A u mnie własnie same objawy zbliżającego się porodu.

No i te nerwy:szok: Rzuciłąm miseczką z rosołem i narobiłam bałagau jakich mało bo się wkurwił.....am na M.
I pojechał sobie. Mam nerwa i chce spakować sibie i córę i jechać do rodziców. Ale to 300 km:angry::crazy: Może na autosradzie urodzę to będę ją mieć za darmodo końca zycia:-D:-D:-D
- u mnie tez same objawy ze porod tuż tuz, ja sie czuje jakbym nie spała 3 noce i na oczy nie widze , a spalam cała noc i 3 godziny w dzien z młodym:szok:
wogole skurcze mam cały dzien, ale niezbyt bolesne i nie regularne i kręgoslup boli :( Ale czekam hehe. No i chyba wody mi sie sączą bo ciagle sie leje ze mnie po troche czegos. Tzn wody

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

superr:-)

He he no ja mam termin na 03.03.:happy:

reklama
Ja jestem spokojna jak baranek. Może to dlatego, że codziennie biorę tabletkę Hydroxyzinum ze względu na moje kołatania serca związane z arytmią, a to dość wycisza. Nawet śpi mi się lepiej i nie wstaję tak często do kibelka:-)

A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:

Do góry