reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A u mnie własnie same objawy zbliżającego się porodu.

No i te nerwy:szok: Rzuciłąm miseczką z rosołem i narobiłam bałagau jakich mało bo się wkurwił.....am na M.
I pojechał sobie. Mam nerwa i chce spakować sibie i córę i jechać do rodziców. Ale to 300 km:angry::crazy: Może na autosradzie urodzę to będę ją mieć za darmodo końca zycia:-D:-D:-D
- u mnie tez same objawy ze porod tuż tuz, ja sie czuje jakbym nie spała 3 noce i na oczy nie widze , a spalam cała noc i 3 godziny w dzien z młodym:szok:
wogole skurcze mam cały dzien, ale niezbyt bolesne i nie regularne i kręgoslup boli :( Ale czekam hehe. No i chyba wody mi sie sączą bo ciagle sie leje ze mnie po troche czegos. Tzn wody

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

superr:-)

He he no ja mam termin na 03.03.:happy:

reklama
Ja jestem spokojna jak baranek. Może to dlatego, że codziennie biorę tabletkę Hydroxyzinum ze względu na moje kołatania serca związane z arytmią, a to dość wycisza. Nawet śpi mi się lepiej i nie wstaję tak często do kibelka:-)

A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:

Do góry