Moni27
Monika
malutka7 witaj wśród marcóweczek miło powitać nową marcową mamusie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Ip to prawie wylądowalam.. no i leze..biore tabletki i leze w lozku. Jeszcze 2 tygodnie ) i potem juz moge rodzic krystianka. Lobuz z niego cos mu sie za bardzo spieszy. Kochana zycze Ci 2 kreseczek tylko nie za wczesnie na tescik?? niedawno mialas test na plodne? napewno sie wam udaczarnuszka dziekuje :-) jutro robie testa choc watpie ze cos pyknelo ale ostatnio zle sie czuje dla pewnosci zrobie ze nie ma i po okresie juz ostro sie bierzemy do roboty a kupilam sobie chiuhuahue czy jak to sie tam pisze masakra ale ta rasa sie nazywa sarenka moja kochana pomagami odgonoc nadmierne mysli :-) a u ciebie jak kochana ?? dobrze sie czujecie?? bo jedna akcje jak kiedys czytalam tez mialas na ip ...
Cześć Dziewczynki !!!
Ja też zostane marcową mamą Kacperka (21 marzec) mogę dołączyć??
Widzę że pare się już rozpakowało:-)
Cześć Dziewczynki !!!
Ja też zostane marcową mamą Kacperka (21 marzec) mogę dołączyć??
Widzę że pare się już rozpakowało:-)
Hejka Kochane.Nio ja już wszystko co miałam zrobić-zrobiłam i normalnie padam na twarz,od paru dni się mało udzielam,ale jakoś niemam na nic weny,jakiś kryzys mnie dopadł-dołek emocjonalny...tak mi jakoś smutno...ech jak bym chciała mieć już Kubka przy sobie,a nic się nie zapowiada że to w najbliższym czasie nastapi
czarnuszka88 ja nie widze żadnych listopadówek???