blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja brałam Urosept 3x2 tabletki - tak mi lekarz kazał i pani w aptece też mówiła, żeby tak brać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wlasnie, bo nie wiem w sumie jak brac, na opakowaniu pisze 3 razy po 2 tabletki, zapomnialam spytac lekarza a teraz nie odbiera tel.
Strasznie duzo sikam :/ nie wiem sama ,moze poczekam do pon i zadzwonie do niego.mi lekarz kazał 3x1, ale to dawka zależy od tego co ci się dzieje..
Strasznie duzo sikam :/ nie wiem sama ,moze poczekam do pon i zadzwonie do niego.
Dziekuje za info mirosiaMyślę, że 3x1 to będzie dobra dawka. Tak mi kazał brać mój gin, a potem tak samo lekarz jak byłam w szpitalu i się zapytał jak jest u mnie z sikaniem i też mu powiedziałam, że często strasznie sikam. Także dwóch lekarzy kazało mi brać taką dawkę. A jak się dodzwonisz do swojego gina to najwyżej zmienisz dawkę. To sie nic nie stanie jak weźmiesz jedną więcej czy mniej tabletkę.
p.s pijcie żurawinkę w dowolnej postaci soku, herbaty czy samej suszonej, albo dżemiku lepsze naturalne sposoby niż tabletki no i dużo wody z cytryną, wiem, że tu głupie bo częściej będziecie latać, ale oczyszcza organizm z toksyn i płucze nereczki