reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
kamika gratuluję twojej utęsknionej kuchni:-) Mnie niedługo też będzie czekało meblowanie, ale duzego pokoju, który za miesiąc, czy dwa zajmiemy. Ale też mam teraz dylemat, no bo pisałam już wam wcześniej, że nie wiem jak długo będę tu mieszkać, bo siostra niewiadomo kiedy ma zamiar się stąd wynieść. Niby to ma byc moje mieszkanie, ale kiedy tu zamieszkamy sami to wielka niewiadoma.. Rodzice będą zabierali meble z dużego pokoju, jak tylko wykończą remont domku na wsi. No a wiadomo meble kosztują. A u nas finanosowo też nieciekawie. A trzeba będzie zakupić jakąś szafę , komodę, stolik rtv i jakiś zestaw wypoczynkowy.. A to wszystko kosztuje. A używane meble też są drogie i jest mały wybór.. przynajmniej tak jak widziałam na Allegro, to żeby kupić coś normalnego to jest i tak drogie mimo że używane...

Strasznie duzo sikam :/ nie wiem sama ,moze poczekam do pon i zadzwonie do niego.

Myślę, że 3x1 to będzie dobra dawka. Tak mi kazał brać mój gin, a potem tak samo lekarz jak byłam w szpitalu i się zapytał jak jest u mnie z sikaniem i też mu powiedziałam, że często strasznie sikam. Także dwóch lekarzy kazało mi brać taką dawkę. A jak się dodzwonisz do swojego gina to najwyżej zmienisz dawkę. To sie nic nie stanie jak weźmiesz jedną więcej czy mniej tabletkę, bo to ziołowe jest i nieszkodzące:)

Myślę, że 3x1 to będzie dobra dawka. Tak mi kazał brać mój gin, a potem tak samo lekarz jak byłam w szpitalu i się zapytał jak jest u mnie z sikaniem i też mu powiedziałam, że często strasznie sikam. Także dwóch lekarzy kazało mi brać taką dawkę. A jak się dodzwonisz do swojego gina to najwyżej zmienisz dawkę. To sie nic nie stanie jak weźmiesz jedną więcej czy mniej tabletkę.
Dziekuje za info mirosia :) wezme przez weekend tak jak mowisz a po weekendzie zadwonie do gina i zapytam

witajcie
jak zawsze na naszym marcowym forum wrze

zaraz zabieram sie do lektury

a mnie właśnie od wczoraj ciśnie w drugą stronę hi hi, nie wiem czy coś zjadłam czy częstsze oddawanie kału też się zdarza w ciąży, ale jest to okropne, dzis leżę grzecznie plackiem, wypiłam nospę miętkę chyba trzeba trochę odpocząć

pozdrawiam i trzymam kciuki za cierpiące nasze brzuszki, wszystkie mamy, którym coś się dzieje

p.s pijcie żurawinkę w dowolnej postaci soku, herbaty czy samej suszonej, albo dżemiku lepsze naturalne sposoby niż tabletki no i dużo wody z cytryną, wiem, że tu głupie bo częściej będziecie latać, ale oczyszcza organizm z toksyn i płucze nereczki

p.s pijcie żurawinkę w dowolnej postaci soku, herbaty czy samej suszonej, albo dżemiku lepsze naturalne sposoby niż tabletki no i dużo wody z cytryną, wiem, że tu głupie bo częściej będziecie latać, ale oczyszcza organizm z toksyn i płucze nereczki

Ja właśnie piję sobie w postaci soku:-)

candy6 jak pojdziesz na kolejna wizyte o powiedz ze prosisz o zbadanie i musi ci zbadac :)
Zobacz kiedy juz inne dziewczyny pisaly o tej szyjce ze mialy kontrolowana a moj gin jakis len :-D
a z twoja tez napewno wszystko ok :)

mirosia nam tez szkoda kasy na nowe meble dlatego kuchnia jest uzywana ale w bardzo pozadnym stanie bo koles prawie wcale nie gotowal itd Pralka jest Simensa jak nowa :) piekarnik z ceramiczna plyta :)) wielka lodowka :) a meble -szafki sa z ikkei i maja nie cale 2 lata :) okazja byla naprawde super :))) 300 euro za wszystko i gosc pomagal mojemu przy noszeniu :)no i jeszcze ta szafa gratis :))

Myslalam ze dzisiaj moge leniuchowac a tu nic trzeba myc szafki bo M chce juz jutro po pracy podlaczyc lodowke bo ma juz doscy 2 miechy bez i tyle zarcia do smieci bo sie psulo :(( i pralke i jutro bede mogla juz prac :)))

trzeba sie jakos zebrac do kupy isc do sklepu po srodki czyszcace i do roboty

reklama
Do góry