reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja na razie tylko "dzien dobry":)) i biore sie do pisania dwóch prac..nie chce mi sie jak nic...://

Rybka dobrze ze bedziesz mogla wrocic do wlasnego łóżeczka, to zawsze jest ulga:) i najwazniejsze ze wszystko jest ok:)

I chcialam jeszcze napisac Candy, ze przeipekne imie wybraliscie dla synka:) Miłosz:) bardzo bradzo i sie pododba:)

pzdr

reklama
Co do zaświadczenia od lekarza, to nas nie obowiązuje ta ustawa, bo prawo nie działa wstecz. Oglądałam w tv na ten temat któregoś razu.
Też mi się tak wydawało, ale mam forumową koleżankę, która urodziła w październiku, w listopadzie zgłosiła się po becikowe i kazali jej przynieść zaświadczenie.

CCaroline85- Twój Dawidek tez krzyczy przed zaśnięciem?? bo Sebek to od kilku dni przegina... jest strasznie spiacy a tak sie drze jakby go ktos ze skory obdzieral..

Mojego to godzine trzeba usypiać czasami szału dostaję! On śpi w dużym łóżku i sobie przechadzki robi z jednego końca na drugi, aż w końcu padnie, a marudny jest strasznie ciągle chce coś gryźć, ale wcale się mu nie dziwię, na siłę zaglądnęłam mu do buzi, inaczej się niestety nie da i co!! 4 wychodzą zęby już po kawałku się poprzebijały, ale jakoś dziwnie, bo 4 na dole, dwie dwójki i dwie czwórki, także tak śmiesznie :p

mi się wydaje, że w tych urzędach, to trzeba im też przypominać, że prawo nie działa wstecz. Ale ja i tak pierwszą wizytę miałam w 9 tc.

Hej missiiss nie żartuj nawet:no: pisz ile chcesz jeśli Ci u nas dobrze :-)

adelina ja też chciałam Miłoszka, nawet jak Igorek był w brzuszku to też takie imię wymyśliłam, ale mój za nic na świecie nie chciał się zgodzić:wściekła/y:

Teraz idę z młodym na spacer, na zakupy, potem do Was wpadnę.
Buźka:-):-)

reklama
a dziękuję adelina :-)

właśnie wstałam i umieram z głodu idę robić kanapciory z pasztetem i pyszna papryka konserwową ach jeszcze gofra bym zjadlam ale nie mam skad go wziąść:crazy: chyba wyczaruję hehhe

Do góry