Nie masz co mieć żalu do siebie, to zrozumiałe że w takich sytuacjach nie myśli się tak jakby się chciało, i łatwo się ulega innym...na pewno to trudne, zdaję sobie sprawę ale zobaczysz już za rok, i pokochasz tak samo, albo i bardziej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam przed 10 tc na pierwszej wizycie był to 8 tc, i również mój synek miał 4 kgJa wszystkiego nie doczytałam, więc najpierw odpiszę i biore siedale za czytanie
ccaroline - mój też ma 2 dołeczki po prawej stronie, a po lewej żadnego
Co do cesarek - to z tego co mnie mówili, to teraz sie zupełnie od nich odchodzi. Nawet jak jest duze dziecko. Ja rodziłam Filipka 4 kg i też naturalnie. Ale chciałam naturalnie. Teraz też jak będzie można to chcę.
Dziewczyny, pamiętacie, że musicie mieś do becikowego zaświadczenie od lekarza że przed 10 tygodniem byłyscie na pierwszej wizycie... Mnie moja gin specjalnie sprawdzała czy byłam. Na szczęście juz w 6 tygodniu poszłam do niej :-)
Witam
caroline my też zastanawiamy się nad Natalią, ale mi chyba bardziej podoba się Gabrysia, no ale jeszcze zobaczymy
rybka to leż i odpoczywaj, te dwa dzieciątka nie przezyły? Straszne
misiss pewnie rodzice chcieli dla Ciebei jak najlepiej
Ja już po śniadanku, Chcemy jutro z moim M kupic mikrofalówkę, macie jakąś fajną, która dobrze się sprawuje, lub może jakąś odradzacie