reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

amonit rano zjadlam te kanapki, ale teraz w pracy mam zjesc kanapki z pasztecikiem i na sama mysl o chlebie mnie mdli. :baffled:

co do mdlosci.. to mi sie chyba powoli zaczynaja.. bo raz mi niedobrze.. a za chwile juz normalnie.:-(

reklama
Nie wiem czy robię dobrze, że piszę w temacie dla dziewczyn z marca, ale sama nie wiem czy to będzie marzec czy kwiecień :)

Moje objawy to:
- ból jajników
- ból głowy ( ale taki silny)
- pobolewanie zębów zdrowych
- no i brak @

Wczoraj zrobiłam test i wyszła taka baaaaardzo jasna kreseczka druga. Widać ja tylko pod światło. Dziś zrobiłam jeszcze raz test ( wczoraj miałam termin @) i wyszła znowu jasna kreseczka druga, ale już ciemniejsza niż wczoraj. Chyba jestem w ciąży nie ? :)

Kapciuszku u mnie wyszly kreski bardzo jasne, ale jednak widoczne. po 4-5 dniach zrobilam kolejny test i wyszly juz grubsze :)

poczekaj kilka dni i bedzie wiadomo :) :-)

Też narazie nie mam mdłości, ale może to jeszcze zbyt wcześnie. Wogóle mam nadzieję że nie będę miała bo w mojej rodzinie, ani mama, ani ciotka, ani babcia nie miały;-), zato wszystkie miały komplikacje przy porodach i długo biedaczki się męczyły, ciotka miała dwie cesarki:-(. Porodu boję sie najbardziej.

Katrinka co u ciebie, byłaś już u lekarza.
Na bete narazie nie idę nie mam kiedy, w pracy się zaczęły urlopy. Czy po kolorze kreski na teście można stwierdzić czy hcg rośnie?

Ostatnia edycja:
Ja mam dzis wizyte na 18.40, takze wieczorkiem napisze wam co i jak, wydaje mi sie ze w miare wzrostu bety kreska powinna byc mocniejsza, ale w sumie to stezenie bety w moczu jest uzaleznione od innych czynnikow, np ile pijesz i czy jest dokladnie ten sam rodzaj testu.

wiadomoze test ci nie powie o ile hcg wzrosło np bedziesz duzo pila wody i juz bedzie mocz rozcienczony

mnie mdli jak choler i z checia bym sie pozygala a tu nic :wściekła/y: a palcow do gardla sobie nie wloze bleee to jest okropne, rocz tego do przedwczoraj pobolewal mnie brzuch od tamtego dnia nic a nic no i nadal mi sie słodkiego nie chce i w ogole rzadko kiedy mam na cos ochote i moje menu jest naprawde ubogie... brrr

reklama
miss mojego Karola siostra rowniez jest w ciazy, wiem ze to 4 miesiac, ale ktory tydzien niestety nie. I ona do tej pory, od poczatku ciazy wymiotuje i moze jesc tylko serki. bo po innych rzeczach wymiotuje. Biedna..

Do góry