reklama
Witajcie z samego rana:-) właśnie wstałam
Boshe nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałam, ale sie wycwaniłam bo zrobilam męzowi kanapusie wczoraj wieczorem zeby o 5,45 nie wstawac
Bo póżniej nie moglam zasnać a tak słodki sen do 9,45:-):-)
Monia i smartka gratuluje dzieczynek moze i nasza kruszynka w pt okarze się dzewczynką
Mąż by szalał z radości
ja zreszt a tez ale poczekamy zobaczymy;-)
Wczoraj nasze dziecie takie harce urzadziło ze moj K sie pyta czy takie kooopy mnie nie bolą bo brzusio falował jak szalony. Taki był szcześliwy ze nawet policzki nadstawial by dostac kopa w twarz zeby uwierzyc ze to prawda:-) Głuptas
A ja na obiadek dzis fryteczka i zapiekana piers w majoniezie i pieczakami ....ulubione danie mojego męża
Mykam sie dorowadzic do porzadku bo zamiast umyc sie to ja ...pyk włączam kopma i BB

Monia i smartka gratuluje dzieczynek moze i nasza kruszynka w pt okarze się dzewczynką

Wczoraj nasze dziecie takie harce urzadziło ze moj K sie pyta czy takie kooopy mnie nie bolą bo brzusio falował jak szalony. Taki był szcześliwy ze nawet policzki nadstawial by dostac kopa w twarz zeby uwierzyc ze to prawda:-) Głuptas

A ja na obiadek dzis fryteczka i zapiekana piers w majoniezie i pieczakami ....ulubione danie mojego męża

Mykam sie dorowadzic do porzadku bo zamiast umyc sie to ja ...pyk włączam kopma i BB

Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie z samego rana:-) właśnie wstałamBoshe nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spałam, ale sie wycwaniłam bo zrobilam męzowi kanapusie wczoraj wieczorem zeby o 5,45 nie wstawac
Bo póżniej nie moglam zasnać a tak słodki sen do 9,45:-):-)
Monia i smartka gratuluje dzieczynek moze i nasza kruszynka w pt okarze się dzewczynkąMąż by szalał z radości
ja zreszt a tez ale poczekamy zobaczymy;-)
Mykam sie dorowadzic do porzadku bo zamiast umyc sie to ja ...pyk włączam kopma i BB![]()
OOOOOOOO mniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak robisz tą pierś?? moj K tez lubi takie specjały ....
moniSkaBe
Fanka BB :)
dzisiaj o 10,30 na TVN Zawitkowski bedzie opowiadal jak karmic dziecko w pierwszym roku zycia :-)
Mirosia ja ostatnio wymyslilam sobie nalesniki nadziewane miesem mielonym. Tylko , ze ja rowniez nie robilam nigdy nalesników.
No i 3 pierwsze nadawaly sie tylko do wyrzucenia, ale nastepny wyszly mi ... cieniutkie i okraglutkie
Mirosia ja ostatnio wymyslilam sobie nalesniki nadziewane miesem mielonym. Tylko , ze ja rowniez nie robilam nigdy nalesników.
No i 3 pierwsze nadawaly sie tylko do wyrzucenia, ale nastepny wyszly mi ... cieniutkie i okraglutkie

No i 3 pierwsze nadawaly sie tylko do wyrzucenia, ale nastepny wyszly mi ... cieniutkie i okraglutkie![]()
Kochana daj mi przepis na naleśniory:-) wrzuć go w wątek z przepisami pleasssse

moniSkaBe
Fanka BB :)
wiesz co.. ja wpisałam w google ..
i.. reszte robilam na oko. Ciasto nie moze byc za rzadkie ani za geste.
Takie zeby latwo mozna bylo rozprowadzic je na patelni :-)
i.. reszte robilam na oko. Ciasto nie moze byc za rzadkie ani za geste.
Takie zeby latwo mozna bylo rozprowadzic je na patelni :-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
tak robisz takie nie za geste i nie za rzadkie takie wlasnie podobne jak na racuchy troszke odrobinke rzadsze bo wtedy lepiej sie je rozprowadza na patelni i sa ciensze... ja tez ostatnio robilam nalesniki z dżemem brzoskwiniowym
A dzis roladki z łopatki w srodku z pieczarkami
A dzis roladki z łopatki w srodku z pieczarkami
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Witajcie. Byłam wczoraj na USG - no i ...pokazał się siusiak
Będziemy mieli chłopczyka:-) . Ja zawsze marzyłam o dziewczynce, ale M woli chłopa więc jest chłop
, a ponieważ to pierwszy skarb to jest mi obojętne :-). Najważniejsze , że wszystko w porządku i ze mną i z maluszkiem. Powiedziała , że jak na razie super.
Zazdroszczę wam , że możecie tyle pospać , ja od 8 już w pracy , ale dziś się zwolniłam i jadę na szkolenie - prowadzi je Superniania - więc może się przyda
.
Ale jeszcze miesiąc i idę na L4 . Jedyny czas kiedy możemy troszkę odpocząć.

Zazdroszczę wam , że możecie tyle pospać , ja od 8 już w pracy , ale dziś się zwolniłam i jadę na szkolenie - prowadzi je Superniania - więc może się przyda
Ale jeszcze miesiąc i idę na L4 . Jedyny czas kiedy możemy troszkę odpocząć.