reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Adelina gratulacje, ja wlasnie mialam bardzo podobny slub 26 sierpnia, co prawda nie moglam sie napic szampana, ale to nadrobie po porodzie i jak skoncze karmic :). Sam cywilny potem fajna restauracja i po stresie, najblizsza rodzinka i bylo bardzo przyjamnie. Ja chyba poczekalabym na po porodzie :) ale to tylko moja opinia.

w Irlandii też zaczęli szczepić.
ja nie szczepię się, mowy nie ma!! :no:
po pierwsze nie przetestowali tych szczepionek na kobietach w ciąży, a ja nie zamierzam robić za królika :dry:
po drugie była sprawa opisana w gazecie, że jedna ciężarna się zaszczepiła i leży na intensywnej terapii :eek:
po trzecie w szczepionce podane sa uśpione/nieaktywne wirusy grypy, nie wiadomo, jak na nie zareaguję :confused:
po czwarte- uprzedzając prognozy, że jak się nie zaszczepię, to MOGĘ zachorować, nikt nie powiedział, że w ogóle mnie dopadnie :sorry2:
po piate- koleżanka z pracy zaszczepiła się tydzień temu (nie jest w ciąży) i teraz leży chora w domu :szok:
po szóste- wydaje mi się, że żadnej szczepionki nie można podać osobie, której organizm jest osłabiony, a w ciązy wiadomo jak to jest :sorry2:
po siódme- nie wiem, jak w polskich szczepionkach, ale w irlandzkich jest rtęć- nie zamierzam się truć dodatkowo :no:
jak znajdę po ósme i dziesiąte, to dopiszę :-)

Milkshake to wózek firmy Adbor. Polska firma i ładne wózki maja. Pojezdziłam nim po sklepie i całkiem fajny. Znależlismy juz na allegro taniej ;) hehe

witam wieczorem po kilkudniowej nieobecnosci ;-) ale wlasnie wrociismy z kielc od tesciowej :tak:

izulqa juz wyzdrowialas?? ja mam miedzy 37-37,5 temperatury okropny katar i nasakra ogolnie bbrrr jutro na rano ide do doktorka.... niech mnie zbada i da cos na chorobsko obym nie zaczela chrumkać:no::-p

witam dawno mnie nie było ale nadrobiłam chyba większą część :-)
juustyna
pisała niedawno że przestała uzywać jakiegos antyperspirantu bo jest w ciąży, ja juz od dłuzszego czasu używam etiaxil-u mam nadzieje ze nie jest jakis niebezpieczny?

reklama
Do góry