Agniesiak wszystkiego najlepszego :-)
A z tym facetem zbierajcie wszystkie dowody! Jaki typ nawiedzony
ech...kilka dni temu byłam na USG rozwoju płci... Pytałam lekarza o płeć dziecka i po raz kolejny zasmucił mnie; najpierw powiedział że niby jeszcze za wcześnie, a później dobił mnie słowami "dowie się Pani po porodzie"! normalnie ręce mi opadły, gdyz oboje z partnerem chcemy znać płeć dziecka (m.in. aby przygotować pokoik maluszka). Wiem, że najważniejsze aby dziecko było zdrowe ale czemu lekarz nie chce mi zdradzić płci mojej niuni? Przecież mam do tego prawo!
Jaki koles!!!
Slow brakuje. Miejmy nadzieje, ze jak pojdzie na urlop to ta druga lekarka Ci zrobi USG i powie.
Ja tylko na chwilę, nadaję z pracy. Byłam właśnie u gina, wszystko ok, widziałam siuska między nogami. Będzie Ignaś. Potem podczytam co napisałyście, miłego dnia.
gratuluje Marry :-) Kolejny chlopczyk hurrrrrra!
agniesiak - sto lat, dużo zdrówka, morza miłości i szczęścia każdego dnia!
rybka, bidulo, współczuję:-( - chyba bym padła trupem, jakbym miała jakieś zakazy żywieniowe (aktualnie żrę jak śmietnik- wszystko, na co mi przyjdzie ochota)
dzisiaj robię pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
kupiłam tez krem pharmaceris przeciw rozstępom, zobaczymy czy pomoże - nawet nie był drogi - 33 zł
jutro wybieram się z M na łowy do Wro, cel: kurtka lub płaszcz na mój bebech (no i może cos jeszcze)
Mag krem jest ponoc dobry, ja dostalam od kolezanki, ale teraz smaruje sie juz innym. Tez poluje na kurtke, ale jeszcze poczekam na wiekszy brzusio
W sumie to potrzebuje dopiero na swieta, bo pewnie bedzie zimno w Polsce
Tabasia- ja biorę tylko Magne B6 + nospe - ale powiedziała mi że to właśnie na siare. Sama nie wiem czy to potrzebne - zaczynam mieć wątpliwości jak trochę poczytałam. Niby tylko dodatkowe witaminy bo ciągle łykam folik i od 4 mies. feminatal N - ale mam wrażenie że to za dużo tych tabletek . No nic na wizyte idę dopiero za 2 tyg - muszę się też dokładnie wypytać.Ja też mam bardzo mało - delikatne kropelki i to wieczorem tylko.
Aha, dzieki za odpowiedz ;-) Ja mam feminatal dha i dolaczylam magnez z wapniem, bo mialam skurcze lydek. W sobote wybieram sie do ginka, wiec zapytam, ale uwazam, ze to normalne raczej. Tym bardziej jak nie leje sie duzo.
A ja mam dzisiaj wk***wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
42-letnia Hiszpanka w ciazy przeszla sama siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W piatek poszla do HR-u i powiedziala, ze jakim prawem ja skladalam papiery na inspektora jakosci skoro jestem w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona tez jest i nie skladala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma tupet babsko
Kto jej bronil aplikowac?! I do tego chodzila po ludziach w firmie od rana i nadawala na mnie, ze jej nie powiedzialam, ze jestem w ciazy!!!!!! A gowno jej do tego! Zreszta nie wszyscy jeszcze wiedza (przynajmniej oficjalnie), bo to moja sprawa i powiem kiedy bede chciala!
Mowie Wam jak sie zdenerwowalam
I jak nie dostane tego stanowiska, to wydaje mi sie, ze to bedzie po czesci jej sprawka
Ludzie sa podli!!!!!!!!!