reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mirosia gratulacje kochana:-D:-D:-D nic dziwnego, ze mąż chodzi dumny:tak:

Izula, missiiss pędem do łóżka, mnóstwo czosnku, miodu i cytryny
kurujcie się mamuśki - u mnie wszyscy wkoło chorzy, a ja póki co śmigam zdrowa:-p

reklama
no a ja wrocilam z egzaminu..teoretyczny na +, placyk na +, a na mieście przy powrocie do osrodka po hamulcach i koniec..facet bym tak niemiły ze po 5 minutach chcialam zatrzymac sie i wysiasc..az sie poplakalam:( palant...ale nic...zostaje mi czekac do nastepnego razu..u nas jarek nie ma prawka i jakos nie wyobrazam sobie z dwojka dzieci wszedzie sie taplac tramwajami, pociagami, tralala..do tesciow nawet nie dojezdza autobus wiec odwiedzic ich nie moge...:dry: ogolnie dzien do dupy...ide spac..ale przedtem moze cos pobaraszkuje na allegro coby mi sie humor poprawil..nie ma to jak śpioszki, pajacyki i sukieneczki:D

pozdrawiam

ojej szkoda...teraz czekać na następny egzamin!! znowu bedziemy mocno trzymac kciuki!!:)

ja już tez lece spać. Oczka mi sie zamykaja. Do jutra dziewczyny :))))

izulqa no to zesmy sie poprzeziebialy ;-) pewnie juz w lozeczku ja tez ciagle leze... i maz mnie drazni bo mnie przykrywa po uszy :-p a ja zaraz wyparuje!!! ale w sumie jak mi zrobil napar hehe z wody gotowanej calej cytryny i iles tam miodu to w sumie fajnie smakowalo tylko po polowie kubka gebe mi wykrzywialo na wszystkie strony i Antkowi chyba tez bo kopal jak szaolony ;-) jutro rano tez to samo a wieczorem mlecczko z czosnkiem... jutro zamierzam caly dzien pod kolderka przelezec :tak: izulka zdrówka duzo i szybkiego dojscia do siebie a wam dziewczyny nie chorowania zycze :-)

a w Housie ładny kotek był :-)

reklama
hej mamusie :-)
nie chorować mi tu proszę! wszystkich się tyczy!

A mnie ogólne wyszło dobrze... Tylko z posiewu mi wyszła bakteria. A ja myślałam że jak ogólne dobre, to i w posiewie bedzie ok:eek:

a u nas badają tylko papierkiem, hahaha i zawsze wyniki mam doskonałe :sorry2:
tak naprawdę to przerażające :szok:

mirosia ale ty nie masz podejscia tak jak jeden naukowiec pisal ze bol porodowy jest potrzebny kobiecie do dobrego macierzynstwa prawda?? mam nadzieje ze nie

o matko, zawsze mnie rozbrajają takie mądrości :szok: :wściekła/y:
co do jasnej ciasnej faceci mogą wiedzieć o bólach porodowych???? zagryzłabym takiego, gdyby mi na drodze stanął :wściekła/y:

Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)

gratuluję :-)

u mnie dziś taki sobie dzień, a wszystko przez moją szefową :wściekła/y: kobieta mnie rozwala maksymalnie :wściekła/y:
jutro mam iść do szpitala na wizytę. wyznaczyli mi godzinę 13:45.
a ta moja szefowa mówi mi, żebym wróciła do 14:15!!!! :wściekła/y: jak ja niby mam się wyrobić- na drugi koniec miasta i jeszcze wiadomo, jak to w szpitalach bywa :wściekła/y:
mówię jej, że wrócę tak szybko, jak to możliwe, a ona dalej swoje :wściekła/y:
i jeszzce mi wmawiała, że to niemożliwe, że dali taką godzinę, bo ona 1,5 roku temu też tam chodziła i zawsze miała na góra 11. no nie mogę, jaka ograniczona baba!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:
cały dzień się stresowałam jak głupia i po co????? :no: tylko brzuch mnie rozbolał :-(
i taki to dzień.

Do góry