reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
No lece do wyrka Dzieki kochane :* i żeby Was żadne chorubska nie łapały! Buziole
moniSkaBe
Fanka BB :)
a ja spadam do kapieli i zaraz do lozeczka :-)
do jutra laseczki
do jutra laseczki
Julitte
Mirosia gratuluję synka! Chłopcy zaczynają dopiero teraz się ujawniać
no a ja wrocilam z egzaminu..teoretyczny na +, placyk na +, a na mieście przy powrocie do osrodka po hamulcach i koniec..facet bym tak niemiły ze po 5 minutach chcialam zatrzymac sie i wysiasc..az sie poplakalam palant...ale nic...zostaje mi czekac do nastepnego razu..u nas jarek nie ma prawka i jakos nie wyobrazam sobie z dwojka dzieci wszedzie sie taplac tramwajami, pociagami, tralala..do tesciow nawet nie dojezdza autobus wiec odwiedzic ich nie moge... ogolnie dzien do dupy...ide spac..ale przedtem moze cos pobaraszkuje na allegro coby mi sie humor poprawil..nie ma to jak śpioszki, pajacyki i sukieneczki
pozdrawiam
pozdrawiam
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
ojej szkoda...teraz czekać na następny egzamin!! znowu bedziemy mocno trzymac kciuki!!
ja już tez lece spać. Oczka mi sie zamykaja. Do jutra dziewczyny )))
ja już tez lece spać. Oczka mi sie zamykaja. Do jutra dziewczyny )))
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
izulqa no to zesmy sie poprzeziebialy ;-) pewnie juz w lozeczku ja tez ciagle leze... i maz mnie drazni bo mnie przykrywa po uszy a ja zaraz wyparuje!!! ale w sumie jak mi zrobil napar hehe z wody gotowanej calej cytryny i iles tam miodu to w sumie fajnie smakowalo tylko po polowie kubka gebe mi wykrzywialo na wszystkie strony i Antkowi chyba tez bo kopal jak szaolony ;-) jutro rano tez to samo a wieczorem mlecczko z czosnkiem... jutro zamierzam caly dzien pod kolderka przelezec izulka zdrówka duzo i szybkiego dojscia do siebie a wam dziewczyny nie chorowania zycze :-)
a w Housie ładny kotek był :-)
a w Housie ładny kotek był :-)
reklama
ionka
hej mamusie :-)
nie chorować mi tu proszę! wszystkich się tyczy!
a u nas badają tylko papierkiem, hahaha i zawsze wyniki mam doskonałe
tak naprawdę to przerażające
o matko, zawsze mnie rozbrajają takie mądrości
co do jasnej ciasnej faceci mogą wiedzieć o bólach porodowych???? zagryzłabym takiego, gdyby mi na drodze stanął
gratuluję :-)
u mnie dziś taki sobie dzień, a wszystko przez moją szefową kobieta mnie rozwala maksymalnie
jutro mam iść do szpitala na wizytę. wyznaczyli mi godzinę 13:45.
a ta moja szefowa mówi mi, żebym wróciła do 14:15!!!! jak ja niby mam się wyrobić- na drugi koniec miasta i jeszcze wiadomo, jak to w szpitalach bywa
mówię jej, że wrócę tak szybko, jak to możliwe, a ona dalej swoje
i jeszzce mi wmawiała, że to niemożliwe, że dali taką godzinę, bo ona 1,5 roku temu też tam chodziła i zawsze miała na góra 11. no nie mogę, jaka ograniczona baba!!!!!!!!!!!!!
cały dzień się stresowałam jak głupia i po co????? tylko brzuch mnie rozbolał :-(
i taki to dzień.
nie chorować mi tu proszę! wszystkich się tyczy!
A mnie ogólne wyszło dobrze... Tylko z posiewu mi wyszła bakteria. A ja myślałam że jak ogólne dobre, to i w posiewie bedzie ok
a u nas badają tylko papierkiem, hahaha i zawsze wyniki mam doskonałe
tak naprawdę to przerażające
mirosia ale ty nie masz podejscia tak jak jeden naukowiec pisal ze bol porodowy jest potrzebny kobiecie do dobrego macierzynstwa prawda?? mam nadzieje ze nie
o matko, zawsze mnie rozbrajają takie mądrości
co do jasnej ciasnej faceci mogą wiedzieć o bólach porodowych???? zagryzłabym takiego, gdyby mi na drodze stanął
Wróciłam z usg więc się chwalę:-)
Będę miała SYNA:-):-):-):-) Także chyba płeć męska dopiero wychodzi z ukrycia;-)
gratuluję :-)
u mnie dziś taki sobie dzień, a wszystko przez moją szefową kobieta mnie rozwala maksymalnie
jutro mam iść do szpitala na wizytę. wyznaczyli mi godzinę 13:45.
a ta moja szefowa mówi mi, żebym wróciła do 14:15!!!! jak ja niby mam się wyrobić- na drugi koniec miasta i jeszcze wiadomo, jak to w szpitalach bywa
mówię jej, że wrócę tak szybko, jak to możliwe, a ona dalej swoje
i jeszzce mi wmawiała, że to niemożliwe, że dali taką godzinę, bo ona 1,5 roku temu też tam chodziła i zawsze miała na góra 11. no nie mogę, jaka ograniczona baba!!!!!!!!!!!!!
cały dzień się stresowałam jak głupia i po co????? tylko brzuch mnie rozbolał :-(
i taki to dzień.