reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
I juz jestesmy i po wszystkim :)
chlop jak ma tylko troche goraczki to juz umiera ;-D ale mnie wystraszyl bo tak mu zimno strasznie bylo pomio goraczki i jeczal .
Zadzwonilam po taxi i juz schodzimy na dol ,ja za tel i dzwonie do kolesi od wozka ze narazie mnie nie bedzie w domu bo jade z M do szpitala a ona ze juz prawie jest kolo mnie jeszcze 200 m i sa i w tym czasie taxa przyjechala i sajgonnnnnnnnn .
Wsadzilam M i pojechal ja zajelam sie wozkiem :) obejrzalam z grubsza i poprosilam aby mi wniesli do gory :)
polecialam do szpitala :)
Akurat M badali i jak sie okazalo grypa zoladkowa ufffffff
Ja juz to tyle razy mialam i nieraz pracowac musialam i jakos przezylam :) a facet temperatura 37,4 i juz lec na rozmowe z grabiarzem ;-D mamo jedyna wiecej mnie wystraszyl niz to warte .
Jasne nie wolno sobie robic jaj bo moglo byc cos innego ale faceci zawsze wyolbrzymiaja .

Dostal tabletki na zatrzymanie rozwolnienia ma pic duzo i czekac az przejdzie .
2-3 dni i bedzie po wszystkim ,lekarz zalecil spac osobno i po kazdym jego pojsciu na toalete wydezynfykowac ja bo niby jak bym sie miala zarazic to dla dziecka nie jest szkodliwe ale po co sie meczyc .

Teraz M spi jak dziecko i spokuj :)
na kolacje dostanie sucharki i duzoooooooo piccccccc i dalej spac .

wlasnie ogladam wozio i jest BOMBOWY prowadzi sie jak 600 seta ;)
chyba sie zakochalam ;)
jeszcze nie bardzo go kojarze ale do marca mam czas :-D i wyglada na to ze byl bardzo malo uzywany :)

Ach co za dzien ,a zapowiadalo sie tak spokojnie .

reklama
Do góry