reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie marcoweczki :)
Effa bedzie dobrze glowa do gory dokladnie tak jak pisza dziewczyny dzisiaj jestesmy tak daleko ze zrobia twojemu malenstwu zabieg i nic nie bedzie widac .Trzymaj sie i badz silna :)
Przytulam cie .

Ja juz po flomarku ale nic nie bylo kupilam sobie tylko fajna sukienke mozna jako ciazowke nosic :) teraz potrzebuje bollerko do niej widzialam jedno fajne moze jeszcze bedzie w sklepie jutro polece:)

dziewczyny poluje na ten wozio i jak narazie jestem gora :)) ale za minute moze byc inaczej :( mam nadzieje ze sie uda i go kupie :)

Teraz ide brac sie za sprzatanie chociaz troszke i mycie garow i prasowanie :)
do potem milej niedzieli

reklama

Piękne filmiki, aż się łezka zakręciła w oku:tak:

Moje szczescie, radosc zabila wiadomosc z czwartku. Okazalo sie, ze moje Malenstwo ma rozszczep wargi i podniebienia.
Dobilo mnie to zupelnie...
Kochana współczuję bardzo.. ale dzisiejsza medycyna na prawdę potrafi zdziałać cuda:tak:Nawet śladu nie będzie po zabiegu:tak: Główka do góry a wszystko się ułoży, zobaczysz. Teraz wybierz odpowiedni szpitali jak radzi jedna z kobietek:tak:

effaa wiadomość musiała cię dobić, ale tak jak piszą dziewczyny obecnie rozszczep można zoperować i nie zostanie ślad - mam sąsiadkę dziewczynkę po rozszczepie i operacji, nie ma śladu po nim i dziewczynka nie mam problemów z mówieniem

będzie dobrze, zobaczysz:tak:

trzymajcie się z maleństwem cieplutko

Hej

Pogoda tragiczna, szaro , buro , zimno ale na forum widze ze tez nie weselej.

mag bardzo mi przykro , naprawde.

effaa no napewno nie jest dobra wiadomosc i napewno szok w pierwszym momencie ale nie zamartwiaj sie, lepiej ze dowiedzialas sie juz teraz niz po porodzie. Tak jak pisza dziewczyny, trzeba od razu poszukac jakiegos dobrego szpitala czy lekarza ktory sie zajmie dzidzia po urodzeniu i pokieruje Was juz teraz jak sie najlepiej przygotowac do narodzin dziecka ( bo z tego co wiem to dzieci z rozszczepem maja czasami problem z karmieniem, potrzeba specjalnych butelek itd ). W dzisiejszych czsach taka "wade" bez wiekszych trudnosci sie koryguje i nie ma po tym sladu. Glowa do góry.

A mi dzis stuknela polowka ciazy. Jutro na usg ide :)

Witajcie kochane!!!!!!!!! ja mam dis koszmarny dzien mimo ze bylismy na zakupkach....nie nawidze niedzieli....wczoraj ogromna klotnia z M...przyszedl pijany i na dodatek szukal klotni....koszmar....jutro juz poniedzialek wiec mozesie lepiej poczuje...moze pogoda bedzie ladniejsza to mi sie humor odrazu poprawi...

Moje szczescie, radosc zabila wiadomosc z czwartku. Okazalo sie, ze moje Malenstwo ma rozszczep wargi i podniebienia.
kochana straznie mi przykro.....ale napewno bedzie dobrze....

witam brzuszki w ten zimny i deszczowy dzionek przynajmniej w opolu bbbrrr ;-)

ja wlasnie ze szkoly wrocilam zaraz musze jakis obiadek upichcic i chyba zrobie kluski z serem i tyle :tak:

effa trzymaj sie mocno i nie zalamuj skoro mozna to naprawic u dzidzia wiec jest juz dobrze... nie pozwol tylko zeby zamartwianie sie wzielo gore nad wami... wiadomo mze martwic si ebedziemy bo ja tezpewnie bym sie martwila al etak jak dziewczyny radza trzeba si epostarac i miec glowe na karku zeby znalezc lekarza dobrego ktory zaraz po porodzie sie zajmie dzidziolkiem a bedzie wszystko ok i tego ci zycze wytrwalosci i sil duzo !!

reklama

Strasznie mi przykro ze dostalas taka wiadomosc,ale dobrze ze teraz bo mozecie sie przygotowac psychicznie i medycznie.
Teraz poczytaj o tej wadzie,o opiece nad dzieckiem,a co najwazniejsze to poszukaj szpitala gdzie sie tym najlepiej zajmuja.

Do góry