reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie, nie pisałam z lenistwa, po prostu nie chciało mi się wpisać loginu i hasła.
Asia gratulacje, Ty to się nigdy juz nudzic nie bedziesz, a ile radości Cię czeka, moja szwagierka dwa tygodnie temu urodziła piąty skarb , miała przerwe 15 letnia, powiem Wam fajnie tak, nie pamiętam juz tego czasu jak Elenka była taka mała.
Beaa czemu nie piszesz?

Hej dziewczynki ;) Dawno tu nie zagladalam ;) widze nowe mamusie i te ktore wrocily po dluzszej przerwie ;) W miare mozliwosci moze uda mi sie tu czesciej wpadac - niestety wyszlam z wprawy ;) Moj smyk rosnie i łobuzuje ;) Nie dam rady Was nadrabiac - ale mysle ze u Was wszystko ok . :tak:

Cześć Marcóweczki

Asiu ogromne gratulacje!!! Super tulić w ramionach znowu takie maleństwo.

My wczoraj byliśmy na zaległym szczepieniu. Bartuś był bardzo dzielny. Waży 11.6 kg i ma 86 cm.

A ja mam mega dola. 15 października byliśmy na weselu przyjaciółki, a dzisiaj na pogrzebie jej mamy. W sobotę, równy tydzień po weselu dostała udaru mózgu a w niedzielę zmarła. Kurcze, zszokowała mnie ta wiadomość i strasznie mi ich szkoda :(

Dziewczyny co mi sie wydarzyło , zaczne od tego, ze wczoraj był u nas facet z firmy ogladac dach , taka sierota przyjechała ze hej. No nic przylazł, przyniosłam mu drabine postawiłam pod okno dachowe, mówie mu pójde po tescia, a on ze da rade sam, odsunełam sie troche, Elena patrzyła na to co on robi , ale w dosc duzej odległosci ode mnie. Nagle patrze on leci z ta drabina na Elene, ta drabina mu sie osunęła, wyskoczyłam z kuchni, by ratowac jakos swoje dziecko, wygladało to mega groźnie, udało mi sie podłozyc reke pod drabine by zamortyzowac ciezar na jej nodze i chyba mam złamany palec, dzis ide do lekarza, Elenie chyba nic powaznego sie nie stało , noge ma zaczerwieniona, ale normalnie chodzi, nie utyka, na razie nie ma nawet siniaka, mam nadzieje , ze chyba wszystko ok, co myslicie.Fachowcowi nic sie nie stało. powiem Wam ze mała wyła, jak nie wiem, ja sie cała trzesłam i w ogole nie czułam tego palca, ze chyba złamany, ja cie krece, dziekuję Bogu że nic sie jej powaznego nie stało, przeciez mógł ja zabic

Hej!
Wiolonczela - :szok: mam nadzieje ze u Ciebie to tylko stłuczenie i ze Elence nic nie wyjdzie - pewnie sie bardzo przestraszyła! O rany - chyba bym "fachowca" rozniosła na strzępy!!!

Bea - gratuluje Bartusiowi! My mamy tez zaległę szczepienia i to dwa nawet. Ale Domi miała najpierw trzydniówkę a potem ospę a potem zapisali nas... na 15 grudnia :confused:

Dziewczyny pierwszy raz mi sie zdarza coś takiego ale mam prośbę - zagłosujcie na moje hasło w konkursie, co? głosowanie jest od dziś do 29tego włącznie. Moje hasło to:
"FirstBike - biegiem na rower!!!"
GŁOSOWANIE - konkurs " Wygraj rowerek biegowy First BIKE lub odblaskową kamizelkę! "

Beaa to straszna wiadomosc, współczucia dla młodej pani. Asia zagłosowałam, mam nadzieje takowa, bo nacisnełam, sprawdz.
A u mnie złamanie jednak, mam szyne stabilizujaca na 6 tyg, za 2 tyg wizyte u ortopedy, jak szyna nie pomoze to operacja, bo ponoc dziwnie sie złamało. Elenka jak na razie nic nie widze procz lekkiego zasinienia

Oj to współczuję bardzo Oby bez komplikacji sie zrosło i żadne operacje nie były potrzebne!
A głosu nie ma Twojego na liście - jak możesz to kliknij jeszcze raz! Z góry dzięki!

reklama
Asia - zaglosowalam :-)
Kurcze dziewcyzno - przy czworce dzieci masz jeszcze czas i sile zeb yhasla wymyslac??? :-D Niesamowita jestes :-D
Juz domu z Madzia jestescie????

wiolonczela - Bogu dziek ito sie tak skonczylo... Ale bylo o krok od tragedii... A facet mial choc jakies wyrzuty sumienia????

Do góry