reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ani jednego wpisu od wczoraj, szkoda, jednak bb zamiera. U nas dzis dobrze, choć mała wstała znów bardzo wcześnie, a mnie nic sie nie chce, czas na kawę, potem zabiorę się za porządki.

reklama
Hejkum, mi też się nic nie chce. Pogoda lipna, zimno szaro i buro ale spacerek zaliczyliśmy. Bartuś śpi a ja gotuje obiadek. Bartek rano obudził się jak nigdy o 8 i my przy nim też. Mój R zaspał do pracy a my z Kubą ledwo zdążyliśmy do przedszkola.
Wczoraj miałam spotkanko z kumpelami przy piwku, a w sobotę organizujemy wieczór panieński. Już się nie mogę doczekać.

Gdzie się podziewacie marcóweczki?

Witajcie Kobitki:)
Niby wyspana jestem ale cos spac mi sie chce.Bartus wczoraj szybciutko zasnoł bo zadnej drzemki niemiał.Zasnoł o 18.30 myslałam ze juz na noc i zadnych pobudek nie bedzie a synus sie zbudził o 21 i wariował do 24.18 ale zanim zasnoł to było przed 1 a pobudka o 9.Ile miał energii wieczorem:)Teraz sobie drzemkuje a ja pije kawke moze pójdziemy na spacerek jak wstanie,zalezy o której tez sie zbudzi.A ten ząbek juz czuc pod palcem ładnie sie wykluwa;)
Miłego popołudnia:)

Beaa marcóweczki sa pewnie na fb. TAk swoja droga jak ktos tu jest od poczatku to mógłby świetną pracę psychologiczną lub socjologiczną nawet doktorską napisać o tym:)

Bartus jeszcze sie bawi,pewnie niedługo lulac pójdzie po przeciera oczka rączkami i ziewa.Juz za 3 dni M przyjezdza na tydzien dobre i to nacieszymi sie chociaz troche:)

Wiolonczela pewnie masz rację. Szkoda że dotarłam do was tak późno, bo poczytałam was trochę wstecz i widać że fajnie się dogadywałyście i pewnie dalej dogadujecie na fb.

A ja zaraz śmigam do łóżeczka. Dzieciaczki śpią więc cisza nastała hehe. Pożyczyliśmy dzisiaj od siostry xboxa. Kuba miał frajde, a Bartek pajacował wszystko po bracie. Ostro się uśmiałam się jak tak na nich patrzyłam:)

Madzia to pewnie już się nie możesz doczekać mężusia:)

Beaa nie wiem jak tam dziewczyny na fb, ja pozostałam wierna bb :), Madzia ciesz się męzem.
Położyłam sie wczoraj po 20 , dziś pobudka znowu po 5.oo , chyba teraz bede sie tak kładła spać, bo to wczesne wstawanie mnie wykańcza i znacznie gorzej mi sie potem w dzien funkcjonuje. Jutro przyjezdza do nas firma ocieplac poddasze, mam nadzieje że to cos da i zimą bedzie cieplej

hej dawno mnie nie bylo bo bylismy u mojej mamy troche pozniej u tesciow... U nas wylaza 3 i sie budzi kilka razy mala i w lozeczku nie chce spac tylko z nami i noce nie przespane bo sie rozklada ze szok. Lece ja przewinac bo smierdzi i w calej chalupie... :) Buziaki

Witam:)
Moja dziecina spi mało zjadł obiadku taki spiący był.W nocy ładnie spał tylko raz przez sen siadnoł to go połozyłam i tak spalismy do 8 ja jeszcze polezałam z 30 min a bartus gadał z misiami.Ładna pogoda ale wiaterek jest dzisiaj cwiczenia i siedzimy w domu.Bartek ma dzis dzien marudy wszystko by rozwalał i był na recach.

Jeszcze troche i bedziemy razem w trójke:)

Miłego dnia:)

reklama
Hej. Mój rozrabiaka znalazł sobie dzisiaj nową zabawę- wspinanie się na oparcie fotela i wrzucanie wszystkiego do akwarium, a jaki był zawiedziony jak po setnym razie odciągania go i tłumaczenia że tak nie wolno, odsunęłam fotel i nie mógł dosięgnąć:) Teraz sobie lula a ja ogarniam mieszkanko. Spacerek zaliczony, pogoda dosłownie lepsza niż w lipcu heh
Wiolonczela ale z Elenki ranny ptaszek:)

Do góry