moniat ty to mialas jeszcze szczescie ze tylko o rodzaj antkoncepcji sie pytal :-) ja kiedy poszlam do kosciola przed swietami bozego narodzenia dwa lata temu no i poszlam do malego kosciolka bo w duzym u mnie w rodzinnym miescie byla w cholere kolejka i poszlam do takiego w malym gdzie byla mala kolejka i w sumei sie nie dziwie
ale sluchajcie dalej ;-) to byl chyba z osiemdziesiecioletni dziadek u ktorego siedzialam chyba z 20 minut i sie wypytywal tez czy wspolzyje to mowie ze tak o antykoncepcje tez sie pytal a potem sie pytal czy tylko sex czy tez preferujemy inne grzeszne zabaway
myslalam ze spadne kolanami z tego podestu od konfesjonalu no mowie wam!!! az zaniemowilam i w sumie chyba mu powiedzialam ze to zostawie dla siebie o ile dobrze pamietam i poprosilam o rozgrzeszenie ale jak wyszlam to az tato sie mnie zapytal czemy dziwnie wygladam i sie nie odzywam haha
powaznie
w takich malych miejscowosciach to strach sie bac isc do spowiedzi
a no i co do wesela to ja bede miala 2 sluby tzn jeden juz mialam a koscielny za ro kw taka sama date :-) no tylko juz teraz mam nadzieje ze skromne weselicho bedzie
czarnuszka Antoś dziekuje za buziaka i caluje tez twojego syncia ;-) fajnie miec 3 przystojniakow w domu ale z koleii nastepna bym juz chciala miec dziewczynke bo co chlopy to chlopy ;-) nie mozna z nimi pogadac tk jakk z dziewczynkami ;-)
cypruska witamy gorąco
i zyczymy spokojnych miesiecy ciazy :-)
moniskabe z tym ksiegowaniem to super sprawa chyba kupie zeszycior i tez zaczne pisac tylko ciekawe czy maz o wszystkich wydatkach mi bedzie mowil haha ale go bede ciagac za jezyk ;-)
wiecie co? kupiam dzisiaj sobie spodnie ciazowe w ogole mialam sobie kupic normalne spodnie takie biodrowe szmaciane ale nie bylo zadnych fajnych... w lumkach 3 obeszlam nie znalazlamc iazowek dobrych na mnie bo albo za duze albo wiesniackie
i kupilam w c&a za 119 irozmiar 38 i w sumie zmiesci sie tam jeszcze duzo brzucha jak tak naciagalam... moze do zimy pochodze mam taka cicha nadzieje o ile sie w tylku nie rozstyje ale sie zaczne pilowac wiecej owocow wiecej ruchu mniej tlustych i slodkich rzeczy na szczescie slodkosci mi sie nie chce :-) a i kupilam mezowi prezencik
bokserki czerowne z wielkim smiesznym pajakiem na srodku z przodu masakra haha ciekawe czy mus ei spodobaja :-);-)