reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie,
Dziewczynki poprawy pogody Wam życze. Jak tak Was czytam to myślę, że w innym kraju mieszkam. U nas pogodnie. Przesyłam słoneczne promyczki :-)
ionka dasz rade Kochana! Pomyśl ile my będziemy mieli stresów- zapakować nas, dzieciaki, dwa wielkie psy i bagaże do kombi :-D Udanego wypoczynku!
mrozik ja już sama nie wiem czy to była trzydniówka czy nie. Fakt mnie też bolało gardło, więc może nie. Jutro rano kończymy antybiotyk więc już sobie tym głowy nie zaprzątam :-)

U nas lekki sajgon. Już myślałam, że opanowaliśmy kolki bo były 2 dni spokoju, a to cholerstwo ciągle męczy Radzia. Teraz już nawet w dzień ryczy :-( No nic trzeba to jakoś przetrwać...
Miłego Dnia!

reklama
Hej dziewczyny!
M zaczął remont i mamy małe pobojowisko w domu. Ale nasz garaż już przypomina pokój:) Ola znów w swoim żywiole, szaleje na dworze. Znów mamy lato:)
Jutro wybieramy się na ślub i wesele koleżanki. Jestem trochę zmęczona i nie mam nastroju ale mam nadzieję, że będzie fajnie. Olcia chwilę z nami pobędzie a potem idzie na noc do babci:)
Miłego wieczorki i przespanej nocki!

Witam:)
Wkoncu mamy lato ciepełko az zyc sie chce tylko ja wstałam z bólem głowy.Nocka super cała przespana do 7 a teraz Barti zasypia i jak wstanie zje obiadek i idziemy na spacerek.Oby słoneczko nas nie opusciło bo ogłupiec mozna w domu.
A idzie nam 11 ząbek górna lewa 4 jeszcze całkiem nie wyszła ta dolna prawa 4 temu mały taki marudny jest czasem bo ida dwa zęby naraz.
Miłego dzionka zyczymy:)

hej.
u nas zakupione kolejne sandalki tego lata.
poza tym idzie nam dolna lewa trojka i marudzimy do kwadratu, caly czas gryziemy smoka i slinimy sie na potege.

buziaki dla Was :*

aaaa... bylabym zapomniala.. od 3dni spimy od 20.00 do 4, potem mleko i spimy do 7. Ale jestem zadowolona :):):):):):):):):):)

witam, nadajemy od teściowej ;-)
lot spoko, Ol zasnęła przed samym startem i pospała godzinkę, a potem bawiła się z dziećmi, bo dużo ich leciało na wakacje :-)
babcię i dziadka zaakceptowała :-)
lecę :-)

p.s. ale świetna pogoda :-D

p.s. Monia, gratki z nockami :-)

ionka no to super ze Olcia ładnie zniosła lot i fajno ze zaakceptowała babunie i dziadziunia;)

Mój smerf chyba spi bo cos cicho jest.Ja za chwilke tez pójde spac.

Miłego wieczorku i przespanej nocy :)

Witajcie
melduje, że żyję, ale co to za życie :-( Radzio daje ostro popalić. Płacze praktycznie całymi dniami. Przypomina mi się co przechodziłam przy Przemku. Było tak samo tylko, że już zapomniałam. Jakbym kiedyś wspominała o trzecim dziecu to proszę mi przypomnieć te kolki a szybko oprzytomnieje :-D

nesiaa super, że remoncik robicie. A co dokładnie? Jak było na ślubie?
Madzia oby ząbki szybko wyszły i przestały męczyć Bartusia!
Monia gratuluje nocki!
ionka widzisz niepotrzebnie się stresowałaś :-) Miłego urlopowania.

Spadam się myć i spać, bo jutro kolejny ciężki dzień przede mną.
Miłej niedzieli!

Witam:)

Bartus ma teraz drzemke a ja pije kawke.Juz bylismy na spacerku parno jest i pewnie jakas burza bedzie bo cos pogoda sie zmienia.Nocka super spalismy prawie do 8.Za 5 dni bedzie M juz sie doczekac nie moge:)

Miłego dzionka:)

Witajcie dziewczyny!

Moj urlopik juz dobiega konca, wszystko co mile, konczy sie szybko :(, ale ilez mozna byc u mamy, juz tesknie za swoim balaganem ;). Pogoda byla super caly czas, czasami nawet po drugiej stronie 40 stopni :szok:. Zeszly weekend spedzilam w Rzymie, na slubie i weselu przyjaciolki, bylo swietnie, zorganizowane super, i do tego troche tego Rzymu zwiedzilam:-). A wczoraj wieczorkiem wrocilismy znad Adriatyku, spalilam sie znowu na raczka, ale blada to juz nie jestem :-D. Mlody za to smigal w morzu, az piszczal z radosci, najzywsze dziecko tam :tak:, ale nauczyl sie kurka brzydkich zachowan z placu zabaw (popychania innych dzieci itd):no:, mam nadzieje uda mi sie go tego oduczyc:wściekła/y:.
Jutro juz lecimy do domku, znowu nerwice mam :no:, oby udalo sie bezstresowo...

Tylko po lebkach obczailam Wasze posty,

ionka myszowata ramari spokojnych i udanych wakacji!!!!

Monia super, ze juz lepiej z nockami!

Milego popoludnia!

reklama
hej hej,
ach jaka ładna pogoda tu :-) wiem, dla was to żadna atrakcja, ale dla nas to jak druga Majorka (2x droższa, hehe) ;-)
bardzo intensywny dzień za nami, dziecko padło :-) oby smacznie spała całą noc. szkoda tylko, że w natłoku zajęć w ogóle nie chce jeść, a to ja się miałam odchudzać, a nie ona... tzn ona je, ale same śmieci, co jej dziadkowie do gęby wsadzą, a potem obiadu nie :wściekła/y: ukrócam to, no ale średnio mnie słuchają :dry:
zobaczymy, co będzie dalej.

ramari, współczuję :-(
heronek, nie stresuj się, będzie dobrze! :-)

Do góry