artystka92
Fanka BB :)
jak masz co wydawać to sie nie zastanawiaj!! Hehe Na polepszenie humorku ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam marcóweczki u nas pogoda również kiepska, cały czas pada, ale tak sobie myślę, że marzec to super pora na poród, akurat zacznie powoli robić się cieplej, najlepsza pogoda na spacerki z bąblami
A ja dzisiaj lepię pierogi z mięsem, takie domowe są najlepsze.
Ostatnio miewam bóle brzucha, takie ukucia, czy też tak macie?
W ogóle zauważyła, że druga ciążą jest zupełnie inna od poprzedniej, mam inne smaki, dzieciątko mało czuję, z Dawidem było zupełnie inaczej. A jak jest u mamuś, które są po raz kolejny w ciąży? Pozdrówka.
Fajnie wychowalas se mezusia.Ja zawsze pilnowalam wszystkiego.Moj jest jak dziecko,a do tego ma kompleksy.Wmowil sobie ze sie jaka.I ze wszyscy beda sie z niego smiac a nikt tego nie zauwaza.Wiec zawsze za tym sie chowa i ja musze wszystko zalatwiac,mysle ze czasem jest mu z tym wygodnie.Ja poczułam ruchy w 17 tc i 3 dniu chyba:-)
A co do M to mój pilnuje rachunków, opłat itp Założył nawet zeszyt w którym rozpisuje każdy miesiąc. Ile mamy dochodu, na co wydac itp;-)Mój własny księgowy no i kucharz
Ja ruchy poczulam w 16 tyg i lekarz powiedzial ze to to.Za to jak bylam w drugiej ciazy tez mniej wiecej wtedy poczulam i moja doktorka wysmiala mnie ze za wczesnie.:-):-)
O prosze Ty to sobie umiesz Męża wychować ;-)
A ja byłam u lekarza wczoraj i powiedziałam że już czuje motylki że mi sie brzuszek przemiesza i zmnienia kształt, ale nie jestem pewna czy to DZIDZI, a On na to że to nie ruchy i że jak kopnie to Pani od razu będzie wiedziała że to dziecko wiec jeszcze nie czuje a jestem w 19tc a ten suwaczek to oszukaniec ;-)
no rzeczywiscie agniesiak ma super meza i swietnie wychowanego :-) ja to pilnuje wszystkiego,chodzilam za nim zeby sie ubezpieczyl w koncu bo nie byl w ogole i nie spieszylo mu sie a jakby dupa wolowa wczesniej pomyslala to za dziecko tez by dostal a tak to co... i tez planuje i robie rozpiske na pocztku miesiaca na co pojdzie najwiecej pieniedzy w tym miesiacu... niestety maz zarabia dwa razy wiecej i ciezko mi dopilnowac zeby nam zawsze fajnie staczylo do konca miesiaca bo jak juz pisalam wczesniej to on rozrutny jest a ja nie potrafie sie wtryniac w jego wyplate... zeby go przycisnac zeby zaoszczedzil... no ale zrobilam ksiazeczke oszczednosciowa i mam nadzieje ze jakos powoli do przodu ;-)zobaczymy co z tego bedzie... kucharz to z niego tez fajny ale jak ja siedze w domu to mu sie nie chce robic nic niestety... a w tym miesiacu znow jakby rodice nie daliw czesniej mi czesc na szkole to dupa by byla tydzien przed wyplata... wiecie co... to jest chore mamy na miesiac po zaplaceniu rachunkow prawie 2400 na zycie i to sie rozchodzi w 3 tygodnie i zawsze tydzien przed wyplata pustka i co? jak zwykle ja musze pozyczac od rodzicow az wstyd bo jak wczesniej mieszkalam z bylym to zarabiam mniej i nigdy rodzicow nie prosilam o omoc finansowa a tera kiedy maz moj zarabia wiecej to nie starcza ... nawet moj tata sie mnie kiedys zapytal : czy on ci nie daje pieniedzy na zycie ?? tak mi sie glupio zrobilo ze masakra nawet nie wiecie....:-( ehh znow sie zaczynam denerwowac