reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marela sprawa z psami jest na etapie przesłuchanie mnie przez straż miejską - w piątek mam się zgłosić i będę wiedziała więcej, z innymi urzędami typu policja i prokuratura na razie cisza

witam się :)
co tu taka cisza? nocka przespana a poranek piękny się zapowiada - więc pewnie znowu coś w ogrodzie zrobię , spacerek też zaliczymy z małą :)
jutro znowu do dentysty jadę i jeszcze co mnie rozbawiło - musimy z rodzicami ze szkoły posprzątać plac zabaw dla dzieci - woźny, woźna są ale to rodzice muszę zrobić. jak to usłyszałam to padłam dziś ze śmiechu :)
miłego dzionka życzę :)

reklama
Dzień dobry:)

Wczoraj moje dziecko miało zły dzień, wiec tylko troche poczytałam, ale odpisać już nie miałam kiedy. W dodatku na uwieńczenie tego złego dnia, przechylił sie i uderzył okiem o gniazdko telefoniczne :( na łuku brwiowym ma rane, górna powieka fioletowa a dolna czerwona :( szczescie, że nie wybił sobie oka. Płacz był ogromny :(
Mam nadzieje, że dzisiaj bedzie miał lepszy dzień !

mrozik niezła historia z ty kluczykiem, najedliście sie strachu. Ja mojemu czesto w wózku daje klucze do zabawy bo wtedy grzecznie siedzi. Ale chyba z tego zrezygnuje !
polusia skąd Ty bierzesz tyle energii?? ja przy jednym dziecku wysiadam ,a gdzie jeszcze miałabym siłe na ogród :):)
A z tym placem zabaw to też niezła jazda, jeśli jest to szkolny plac zabaw, to chyba w obowiazku wożnych jest utrzymanie jego czystości ...

polusia dokładnie, skąd Ty masz tyle powera kobitko?:-)
e_kord podpisuję się pod Twoim pytaniem!Gdzie jest reszta marcówek?Dosłownie garstka nas tu została:-(
monia jak tam Pawełek?
ionka jak Ola?

Witam się i ja! Nocka przespana, wstaliśmy o 6.50 i o 9 Franio znów zasnął. Jak wstanie to zje drugie śniadanko i ruszamy w miasto - trzeba korzystać z pogody. Wczoraj zaliczyliśmy aż 3 spacerki:-)
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My też zaliczamy co najmniej 2 spacerki dziennie :) nie ma to jak słoneczko i ciepełko :)
Trzeba korzystać z pogodny na maxa, zwłaszcza, że w domu to już oboje z Młodym korby dostajemy. Franek ma teraz fazę wchodzenia do szuflad, najbardziej lubi tą pod łóżeczkiem, czyli tą najmniej wytrzymałą na jego ciężar...

Filip za to chce na sofe wychodzić, podchodzi do niej kładzie sie i podnosi noge do góry heheh oczywiście ne da rady sam, wiec ja go za pupe podnoszę :) nasze dzieci przechodzą na kolejny poziom wtajemniczenia :D

kalisa a mój już i na sofę i na fotel i na ławę, nawet na nasze łóżko sam się wdrapie! A następnie próbuje jeszcze wyżej czyt. parapet np, po regale próbuje się wspinać - zwariować można!

A muszę się pochwalić Franko zrobił sam 2 kroczki. Dwa razy mu się udało:-)

kalisa zazdroszczę tego że Filip jeszcze się nie wspina - bo moje dziecko jak małpka normalnie :)

myszowata powiem szczerze nie wiem skąd mam tyle energii :) ale powiem tak że energia jest tylko wtedy kiedy choć troszkę słonka świeci bo jak już pada deszcz to nic mi się nie chce :)

a gdzie reszta marcówek - nie wiem - bo na fb też ich nie ma - pewnie korzystają z ładnej pogody :)

reklama
myszowata na pewno :)

ja to gdyby nie to zapalenie oskrzeli młodej to bym cały dzień siedziała teraz na zewnątrz ale boję się żeby jej ne załatwić gorzej

Do góry