reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heronek, dzięki że pytasz, katar zrobił sie jeszcze gorszy niz rano :-( posmarowałam Vickiem, a pod nosek dałam maść majerankową i zastanawiam się, gdzie ona sie mogła tak doprawić :-(

e-kord, ja dopiero na stażu jestem. trzeci rok pracuję, ale ciągle brakowało godzin, no i w tym roku sie udało.

rozpogodziło sie na noc, normalka.
byłyśmy z Olcią na spacerze pól godziny i wtedy nie smarkała. no a teraz ledwo zasnęla, ciekawe, jaka noc będzie...

reklama
e-kord jeżeli polubisz albo już lubisz roślinki to dasz radę - ja tylko nie dałam rok temu jak Pola była malutka - ona sama nie spała tylko musiałam ją bujać, sama się nie zajęła w kojcu, natomiast teraz zamykam na placu zabaw - gdzie ma piaskownice i huśtawkę wpuszczam tam psa i idę sobie coś robić :)
Wiesz polusia ja mam na razie taki plan- trawnik, tuje dookoła i cos w donicach, bo to umiem, a z rabatkami u mnie kiepsko. Myślę, że to trzeba dojść do wprawy, cos posadzić, coś wyrzucić jak padnie i już. A plac zabaw masz taki ogrodzony?

heronek, dzięki że pytasz, katar zrobił sie jeszcze gorszy niz rano :-( posmarowałam Vickiem, a pod nosek dałam maść majerankową i zastanawiam się, gdzie ona sie mogła tak doprawić :-(

e-kord, ja dopiero na stażu jestem. trzeci rok pracuję, ale ciągle brakowało godzin, no i w tym roku sie udało.

rozpogodziło sie na noc, normalka.
byłyśmy z Olcią na spacerze pól godziny i wtedy nie smarkała. no a teraz ledwo zasnęla, ciekawe, jaka noc będzie...

ionka
to napisz co Ci potrzeba, bo moja koleżanka z pracy własnie kończy staz, to może cos pomogę:)

e-kord plac zabaw tak - reszty niestety jeszcze nie z braku finansów :( poza tym my mamy olbrzymi teren do ogrodzenia a że nie mieszkam przy głównej drodze tylko zadupowicach wielkich :) więc z tym mi tak nie pilno

e-kord plac zabaw tak - reszty niestety jeszcze nie z braku finansów :( poza tym my mamy olbrzymi teren do ogrodzenia a że nie mieszkam przy głównej drodze tylko zadupowicach wielkich :) więc z tym mi tak nie pilno
a to rozumiem. Fajnie, że pomyśleliście o dziewczynkach, to przynajmniej bezpiecznie, jak Polcia ma ograniczoną przestrzeń:)

e-kord ona nie może mieć za dużo wolności bo czasami jak widzę co moje dziecko robi to mnie serce staje w piersi. tak ma ogrodzony plac, gdzie ma krótko ściętą trawkę i tam się może bawić do woli :)

polusia a udalo sie cos zalatwic z tymi psami ?

Ionka - jesli chodzi o staz to i ja cokolwiek moge pomoc ;) moze nie najswierzsze materialy ale jeszcze niezbyt stare ;) . Tylko wiad . na priva jakby co bo tak to moge cos przeoczyc.

reklama
marela, dzięki :-)
ja jeszcze sama nie wiem, co powinnam mieć. moja opiekunka staży wie jeszcze mniej.

Do góry