reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa moja Pola też daje do wiwatu :) już poszła spać bo się pokładała na ziemi :)
karalajna miłego wieczoru i baw się dobrze :)
ionka udanego wypoczynku :) gdzie się wybieracie - pewnie pisałaś ale przegapiłam :zawstydzona/y:

a ja wiem już dlaczego mała tak marudziła ostatnimi dniami - mamy dwa nowe nabytki w buziaku - wyszły nam dwie dolne dwójki :)

byłam dziś w super wielkim szmateksie z teściową - ale nakupowałam :) dla siebie, dziewczynek i dla M i jeszcze coś dla mojej Sz:) ale jestem zadowolona :)
potem grilowaliśmy ale pogoniła nas burza więc już konsumpcja była w domku :) ale jedzonko było pierwsza klasa :) mam super marynatę do mięska więc jak chcecie to wrzucę na wątek kulinarny :)
miłego wieczorku :)

reklama
ale sie rozpisalyscie :-)
czemu moje dziecko nie dosc ze budzi sie w nocy 2 razy to w dodatku spi w dzien raz i w efekcie jzu ok. 18:00 jest tak marudny ze wrecz mozna wyjsc z siebie...
Co do mowienia to u nas jakos dzis udalo mu sie cos na ksztalt "dziadek" powiedziec :-D i "baba". no i od jakiegos czasu "mama" i "Ada" - chyba chodzi o njego samego :-D Ale jak patrzyl dzis na Jaska biegnacego to krzyczal "Ada, Ada" :-D
no ale i tak najlepiej wychodzi mu "nie"...

Ja też dzisiaj byłam na zakupach, tzn. byliśmy we 3 :) wykorzystaliśmy, że zaczął padac deszcz i zamiast siedzieć w domu poszalałam po sklepach. Nowe nabytki mam ja i Filipek, tym razem M nic sie nie dostało :)

karalajna w jakim sklepie kupiłaś kapelusik? bo ja obeszłam prawie wszystkie dziecięce i nigdzie nie było :( dla dziewczynek wybór ogromny a dla chłopców nic :(
ionka udanego wypoczynku :)

Ja dzisiaj wymacałam u Adasia czwórkę, już się kawałek przebił :) A nawet nie jest jakoś szczególnie marudny.

Upiekłam szarlotkę, właśnie się studzi. Będzie obżarstwo ;)

Karol dalej nudzi o siostrę. Dzisiaj mi oznajmił, że "urodzimy Lenkę" :))) powodzenia he he ;)

Kalisa
, w H&M są kapelusze dla chłopaków

No ja na chwilke jeszcze tu zajrzałam :) ale mi tęskno za bb.
Ionka udanego urlopu!!!.

Polusia gratuluję ząbków !!! U nas nadal się nie przebiły :( a młody tak cierpi :(

k aralajna miłego wieczoru po za domem :) :)
heronek to M.będzie dumny że błysk w domku :) grzeczny synek ::)
U nas pogoda nadal ładna :) choć temperatura spada już z dnia na dzień. No i mamy już opalenizne ładna :)
Frani mówi świetnie jak się go woła Ide Ide ide...no i zakochał się w gitarze:) potrafi godzinami na strunach brzdękać :)

Wiktorek mój zajął 2-miejsce w konkursie recytatorskim i jestem z niego dumna zwłaszcza że wiersza uczył się tylko 1dzień przed!!!

Moja Oliwia otrzymała już opinie o gotowości do nauki w 1klasie !!! Także wiem że idzie do szkoły od września na 100% :) :) udało się a wszyscy mówili że rok wcześniej nie da sobie rady.

reklama
polka zdolne dzieciaki masz :))) gratulacje!!!

k_aralajna udanej zabawy! zazdroszcze...

polusia gratki zabkow nowych!

u nas wlasnie fajne czapki i kapelusiki dla chlopcow w h&m widzialam, a jeszcze w zeszlym roku w tesco kupilam, akurat na teraz jest dobra :)

Do góry