reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
u nas właśnie drzemka trwa a może nawet dobiega końca hehe
Ale fakt nesiaa, po deszczu powietrze będzie rześkie wiec można wykorzystać
Ale fakt nesiaa, po deszczu powietrze będzie rześkie wiec można wykorzystać
u nas juz przechodzi wiec zaraz idziemy
A moj R nawizol swoje wedki ,kolowrotki i inne no maskara mowie wam,radoche ma jak dziecko!
Karlajna co racja to racja a jak ta silesie powieksza to ja juz nie wiem ile tam trzeba bedzie chodzic,.CHociaz ja i tak kilka sklepu odwiedzam na reszta mnie nie stac albo nie moj styl
A moj R nawizol swoje wedki ,kolowrotki i inne no maskara mowie wam,radoche ma jak dziecko!
Karlajna co racja to racja a jak ta silesie powieksza to ja juz nie wiem ile tam trzeba bedzie chodzic,.CHociaz ja i tak kilka sklepu odwiedzam na reszta mnie nie stac albo nie moj styl
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A my tez za chwilke wyruszamy.pewnie zajze jutro,bo dzisiaj sie jeszcze naciesze M.
Słonecznego i miłego dzionka
Słonecznego i miłego dzionka
ionka
Fanka BB :)
karalajna, tak lecimy na wakacje. o 6ej rano mamy samolot, ale sie stresuję, nie pytajcie :-(
kupiliśmy Olci sandałki wymierzyli jej stópkę, ma 19, więc butki z zapasem malutkim 20. ale drogie cholerstwo było, szok. sobie bym kupiła za taką cenę.
kurcze, raz na rok jest u nas taki jarmark miedzynarodowy i od lat kupowaliśmy tam od jednego faceta naturalne 100% mydła. zaopatrywaliśmy się na cały rok oczywiście. no i dziś specjalnie pojechaliśmy, bo to akurat w ten weekend i gościu nie przyjechał :-(
chyba się myć nie będziemy przez rok
kupiliśmy Olci sandałki wymierzyli jej stópkę, ma 19, więc butki z zapasem malutkim 20. ale drogie cholerstwo było, szok. sobie bym kupiła za taką cenę.
kurcze, raz na rok jest u nas taki jarmark miedzynarodowy i od lat kupowaliśmy tam od jednego faceta naturalne 100% mydła. zaopatrywaliśmy się na cały rok oczywiście. no i dziś specjalnie pojechaliśmy, bo to akurat w ten weekend i gościu nie przyjechał :-(
chyba się myć nie będziemy przez rok
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój tez zasnoł,M robi cos w piwnicy to na chwilke zajrzałam.
k_aralajna
Fanka BB :)
ja sie obkupilam,w koncu pojechalam sama bo mlody spal i spal
kupilam spodnie bluzke balerinki i kapelusik dla malego, kasy poszlo
teraz jeszcze kawke zapodaje, zjem cos i wybywam, milegowieczorku:-)
kupilam spodnie bluzke balerinki i kapelusik dla malego, kasy poszlo
teraz jeszcze kawke zapodaje, zjem cos i wybywam, milegowieczorku:-)
reklama