reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A my ledwo uciekłyśmy przed deszczem. Maga burza i ulewa!! Ale pewnie później będzie fajne powietrze więc jeszcze wyskoczymy na spacerek. A tymczasem obiadek i może drzemka:)

reklama
u nas juz przechodzi wiec zaraz idziemy:)

A moj R nawizol swoje wedki ,kolowrotki i inne no maskara mowie wam,radoche ma jak dziecko!

Karlajna co racja to racja a jak ta silesie powieksza to ja juz nie wiem ile tam trzeba bedzie chodzic,.CHociaz ja i tak kilka sklepu odwiedzam na reszta mnie nie stac albo nie moj styl

Melduję się dzisiejszego pięknego dzionka :)
wpadłam się tylko przywitać - jesteśmy na grilowaniu i małych robotach ogrodowych:)
zajrzę wieczorem, przeczytam dokładnie Was i napiszę więcej :)
miłego popołudnia :)

karalajna, tak lecimy na wakacje. o 6ej rano mamy samolot, ale sie stresuję, nie pytajcie :-(

kupiliśmy Olci sandałki :-D wymierzyli jej stópkę, ma 19, więc butki z zapasem malutkim 20. ale drogie cholerstwo było, szok. sobie bym kupiła za taką cenę.

kurcze, raz na rok jest u nas taki jarmark miedzynarodowy i od lat kupowaliśmy tam od jednego faceta naturalne 100% mydła. zaopatrywaliśmy się na cały rok oczywiście. no i dziś specjalnie pojechaliśmy, bo to akurat w ten weekend i gościu nie przyjechał :-(

chyba się myć nie będziemy przez rok :-p

ja sie obkupilam,w koncu pojechalam sama bo mlody spal i spal :p
kupilam spodnie bluzke balerinki i kapelusik dla malego, kasy poszlo:szok:

teraz jeszcze kawke zapodaje, zjem cos i wybywam, milegowieczorku:-)

reklama
K_aralajna baw się dobrze i nie myśl za często o małym:)
Ionka udanego urlopu!
Moja Ola przechodzi dziś samą siebie w marudzeniu:( Chce wyjść na pole ale pada i wyje i wyje:( Chyba ogłuchnę!

Do góry