reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie wieczorkiem!

owlrene zdrowka dla Maksia, i przespana kolejna nocke dla Ciebie zycze!

madzia super, ze takie postepy u Bartusia :))))

polusia wspolczuje Wam bardzo, ale moze jednak Tobie sie uda pismami cos skombinowac...

Mlody cos bunt na jedzenie dzisiaj mial, tylko kaszki i jogurty (i do tego nie do konca) zjadl...dobrze, ze jutro juz zlobek - tam zawsze wszystko je...

reklama
Polusia z otruciem bym sie wstrzymala, bo sumienie moze tego nie zniesc. A moze warto porozmawiac z sasiadami i grzecznie ich poprosic o pilnowanie psow, bo male dzieci sa i tragedia sie moze wydarzyc? nie znam ludzi, ale moze jakies argumenty by do nich dotarly? A za pogryzenie psa sasiada nie trafili wlasicicele do sadu? jesli to jest wtorna sprawa, to powinno byc duzo szybciej.

no może z tym otruciem przesada ale tych właścicieli do klatki lwa wpuścić...

Co do szpinaku to jak robię go jako dodatek do ziemniaków puree i jajka sadzonego no to jak kupię zamrożony to na patelni z łyżką masła powoli go rozmrażam aż do odparowania wody i przyprawiam solą i pieprzem. Dodaje jajko i mieszam aż do ściecia. Na koniec łyżkę jogurtu. Młody lubi liściasty z makaronem penee i żółtym serem :) ale to przy okazji na wątku kulinarnym. Je też krokiety albo naleśniki ze szpinakiem :) my oczywiście też :)

ja tez chyba bym nie byla zdolna do otrucia - ale jesli by chodzilo o moje dziecko to nie wiem. Jednak wolalabym miec psa na sumieniu niz zdrowie/ zycie wlasnego dziecka. Tez kocham zwierzeta ale w takiej sytuacji to nie wiem jak bym postapila. A teraz przeciez cieplutko sie robi, Julka juz duza panna wiec sama moze sie bawic przed domem, a niestety takie psy to sa niebezpieczne dla doroslych a co mowic dla dzieci.
pisz, probój no i dzialaj- moze jakąs petycje podpisana przez innych sasiadow zlozcie. Nie znam sie na tym ale Wasze bezpieczenstwo najwazniejsze. A nastepnym razem jakby sie zadzylo ze przybiegna to rob zdjecia , aby miec jak najwiecej dowodow.

Mój mały męzczyzna juz spi,miał drugą drzemke do 20.

Polusiu mam nadzieje ze cos sie da z tym zrobic chociaz jak wyslesz te pisma,tak sie nie da zyc w strachu o własne dzieci.Sąd zawsze cos robi jak dopiero sie stanie jakas tragedia koszmar normalnie jest w Polsce z tymi psami.Polusiu uwazajcie na siebie!

Asia juz niedługo bedziesz tuliła drugie malenstwo,super trzymaj sie jeszcze troszkie:)

owlrene zdróweczka dla Maksia!!!

z właścicielami nie da się rozmawiać - do nich nie docierają żadne argumenty , jakbym rozmawiała ze ścianą - nawet dziś powiedzieli do nas że oni każdy mandat zapłacą a jak psy im zabiorą to kupią następne. to ludzi trzeba otruć nie zwierzę bo ono nie jest winne głupoty i tępoty właściciela. piszę pismo do prokuratury, straży miejskiej i policji,umówię się z naszym dzielnicowym - mam nadzieję że to co zaowocuje. sąsiedzi też są zgodni i podpiszą pisma i wyślą swoje aby było tego więcej. strach kurde na taras będzie wyjść jak z tym nikt porządku nie zrobi.

Asia trzymam kciuki i codziennie myślę o Tobie czy jak wejdę na bb to będziesz już rozpakowana :)

szpinak ja dodaję do ziemniaków do pire i mała wcina , do jajecznicy też daję i do naleśników z czosnkiem, robię też pierogi czyt, kupuję :)

też idę spać bo nerwa mam takiego że rozsadzi mnie od środka
spokojnej nocki życzę :)

reklama
o kurde, polusia, no co ................ z tych sąsiadów!!!!!!!!!! słów brak! totalnie aspołeczne zachowanie. w ogóle dla potencjalnych właścicieli niebezpiecznych ras trzeba robić badania psychologiczne czy coś!! przeciwna jestem truciu, no ale jakby właściciela pieski w dupę pogryzły, to bym sie cieszyła!

Do góry