reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
moje dziecko pobiło rekord, usnęło wczoraj o 18.30 i spało do 7.30 szok szok. Nawet kolacji nie zjadł był taki padnięty. Szybko go obmyłam i spaciu.
Pogoda znowu kiepska, kurczę. Miało być spotkanie mamusiek BB i nie będzie.

szpinak jest dobry z serem pleśniowym :))

co do włosów to moze wielkiego szału nie ma ale obiecałam sobie ze przed slybem zadnych wielkich zmian w scinaniu. Scielam 5 cm jak nie wiecej. Po slubie zrobię sobie boba albo tak jak Kukulska :)

Ostatnia edycja:
reklama
neska zazdroszcze wybierania projektow..sama bym chciała...:) ale mały domek..teraz wszyscy załuja tych gabarytow
archon.pl maja fajne projekty..znajomi sobie wybrali dom w cyprysikach i moga zmienic np. okna itd.

my mamy na ten desen cos...
Archon+ Projekt domu: Willa Julia 2 Opis NOWOŚCI Kolekcja Wiosna 2011

drewno na zewnatrz bardzo modne teraz i robi wrazenie :)

ja jednak bym wybrala parterowy mimo ze zawsze chcialam dom ze schodami :p
http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-nad-stawem/m40f52ced05c6b,1
cudny

Ostatnia edycja:
Marciaa - bardzo ładny, elegancki. Nie mój styl, tzn nie dom dla mnie do mieszkania, ale na takie lubię popatrzeć i sie pozachwycac. Ja jakoś mało innowacyjna jestem i mnie się niezmiennie Apis podoba. Teraz mieszkam w domu podpiwniczonym. Z mężem mamy jedno zdanie. jak my sie bedziemy budować, to żadnych piwnic. Strasznie to uciążliwe. Wogóle mniejszy domek bym wolała

Wogóle to my jak będziemy swój wybierac, to zamowimy projekt indywidualny a nie kupny, bo w kazdym bym cos przerobiła ;)

Kalisa - o własnie taki jest w moim stylu - tylko dzialke trzeba mieć dużą. Ale nie trzeba po piętrach latac

Ostatnia edycja:
mrozik mowisz o tym co teraz mieszkamy....no kolos. Dzisiaj mowimy ze 3ba było wybudowowac 3 małe chatki i luz by był...
ja lubie nowoczesne domki za to nie lubie wysokich dachow. Ciezko cos wybrac to fakt. Mnie by zadowoloiło 200m :p

Apis to jaki?

Mrozik my mamy piwnice. No musimy miec na te kotły. Poza tym mamy na dole szaf pelno i bez tego ani rusz

Ostatnia edycja:
dzis Ol spała caluśka noc sama :-D i nawet obyło sie bez butli :-D od paru nocy piła po 30-50ml, wiec jak dzis się przebudziła, to przytuliłam i spała sama do 6:39 ;-)
niestety nie dłużej :-( więc wszystko dziś wyjątkowo wcześnie, śniadanie o 8ej... no ale może zaśnie wieczorem o normalnej godzinie, a nie o 22...

neska, gratulacje :-) my juz wykańczamy (a może to nas wykańcza, hehe) wczoraj szukaliśmy płyty na kominek.
można sobie znaleźć pamiętniki budowy konkretnego domu, my tak znaleźliśmy fajne rozwiązania do naszego :-)

Mam do Was jeszcze pytanie czy dajecie dzieciom na obiad mięso codziennie?

staram się, ale jak czasem nie dam, to chyba nic sie nie stanie :-)

witajcie:)Polusiu tez bym sie bała obcych psów.syna tez nauczyłam,ze jak pieska nie znamu to nie głaszczemy, nie wyciagamy rączki bo nie wiadomo jak psina zareaguje .Dzieci garna sie do każdego zwierzaka.koniecznie musicie interweniowac.Jak plany z przedszkolem ?Działacie z koleżanką w tym kierunku?
Szpinak lubimy w zupce, na pizzy z fetą, w nalesnikach i z makaronem i serem lazur albo rokwor.Czosnek obowiązkowo .Dzieci tez jedzą:)
Kalisa mieso jest zamiennie z ryba albo jajkiem.Do zupy też daję zblenderowany kawałeczek mięska.
Neska zazdroszczę!
Myszowata przykro mi kochana , najfgorsze takie niedopowiedzenia...Nie smutaj jednak !Franko jest najwazniejszy, juz niedługo bedzie Cie pocieszał i powie Ja Cię kocham Mamusiu:)Najbardziej na świecie:)

Ionka a wy gdzie się budujecie? mozesz sie pochwalic wzorem domku?

co do mieska to daje praiwe codziennie. Wczoraj była kalafiorowa i nie dałam ale dogotowałam indyka dzis wkroję. Za to z jajkiem to u nas na bakier oj bardzo

reklama
Witam! Nocka u nas fatalna:( Od rana też jakiś zły humorek moja księżniczka ma. Nie chciała jeść. Teraz zasnęła. Ładna pogoda więc dziś też gdzieś wyruszymy.
Polusia współczuje sąsiadów. Tacy nieodpowiedzialni ludzie nie powinni mieć w ogóle psów. Mało to się słyszy jakie tragedie się zdarzają. Działaj kochana i mam nadzieję, że Twoja walka odniesie pozytywny skutek!
Neska gratuluję zakupu działki i budowy swojego domku. Nie ma to jak własny kawałek podłogi. Hihih.
Wszystkie projekty piękne! Ja też wole malutkie, parterowe domki i taki też sobie wybudowaliśmy. To mój projekt. APS 52 - prezentacja projektu domu | Projekty domów jednorodzinnych DOBRY DOM Teraz będziemy przerabiać ten garaż na garderobę i mały pokoik do dziennego odpoczynku:p
Kalisa mięsko o nas co dziennie prawie. Ale w zupkach. Ola nie bardzo przepada za drugim daniem. Woli bardziej mokre potrawy:)
Myszowata życzę słoneczka i uśmiechu!!!
Frotka gratuluję nowych ząbków Milusi! Jak maluchy mają się na nowym mieszkaniu??

Miłego dnia!

Do góry