reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziękuje dziewczynki !!

Bylismy u chirurga zrobili mu prześwietlenie i NA SZCZESCIE !!!!! nie ma nic zlamanego ani pęknietego i lekarz powiedzil ze to zwichnięcie kazał robic oklady ale wiem ze sebi nie da sobie nic robic przy tej nodze to kupilismy masc.
Pol dnia w szpitalu spedzilismy u tego lekarza ale jestem spokojna.

To dobrze ze Sebusiowi nic powaznego nie jest.

reklama
hej laski, przesilenie daje mi w tyłek porządnie ... śpiąca i bez sił jestem :((( ...

Dzisiaj chyba na kiepski nastrój placki ziemniaczane zrobię, chodzą za mną już od paru dni :)

Zdrówka dzieciom !!!

polka :* dla Frania :)))

Napiję się coffee i pod prysznic ... może się rozkręcę ;)

aaa dzisiaj Miś pił mleko krowie ... prawdziwe, smaaaakowało niebywale - może ze 100ml dostał ale reakcja bomba ;D

Hej, siedze w domu bo pogoda się nam popsuła-idą ciemna chmurzyska jakby burza miała być:szok: i mam mega lenia i zmeczenie mnie dopadło bo mam @ 2 raz w tym miesiącu coś sie pochrzaniło:-(

moniska dziwnie trochę z tą hemoglobiną :confused2: Trzeba poczekać na kontolę tylko szkoda,że tak musi być wymęczony przez lekarzy i te pobrania krwi.
polusia może jednak lepiej lekarza odwiedzić? Po co czekać jak gorzej się zrobi?
kalisa dobrze,że mały będzie miał konsultację. lepiej sprawdzić niż coś przeoczyć.Ja boję się troszkę żeby mała nie miała problemów z oczkami. Ja mam słaby wzrok i słabą siatkówkę.
czarnuszka dobrze,że tylko tak się to skończyło. Za kilka dni śladu nie będzie.
agulka to udanej imprezy

My już po obiadku:-) Teraz słodkie lenistwo.

o matko mam dość.
Ol sie darła jak opętana przez ostatnie 40minut, to ze zmeczenia, ale nie, spac nie bedzie, w łóżeczku sama nie, u mnie na rękach nie, no masakra :-( w końcu zasnęła, ale ja jestem wykończona :-(

Frocia w imieniu mojego syna pragnę podziękować Twojej córce oraz Tobie za karteczkę :))) polka ma racje - obłęd :) świetnie życzenia ! ! ! Antoni był pod wrażeniem ... pierwsze co zrobił to rozwiązał kokardkę ;p

Ionka również dzięki córeczce Twej i Tobie składamy za mega kolorową kartkę ! Nini nie mógł się od niej odkleić :D życzenia bardzo życiowe ;))) Humorek od razu się poprawia :)

o matko mam dość.
Ol sie darła jak opętana przez ostatnie 40minut, to ze zmeczenia, ale nie, spac nie bedzie, w łóżeczku sama nie, u mnie na rękach nie, no masakra :-( w końcu zasnęła, ale ja jestem wykończona :-(

Normalnie jakbym o sobie czytała, z taką różnica ze mój dalej nie spi:/ dobrze ze mąż wrócił i sie nim zajął, bo juz miałam ochote wyjsc :(

myszowata, ionka dzieki troche mnie uspokoiłyście, znalałam jakiegos okuliste i w poniedziałek zadzwonie

ionka też padam, usypiałam Frania zamiast jak zwykle 20 min to godzinę dwadzieścia! W trakcie usypiania 3 razy dzwoniła mi komórka co go wybijało, ale w końcu się udało...ufff.
czarna dobrze, że to nic poważnego!
monia rzeczywiście dość dziwnie z tymi wynikami...

ooo kawka się zrobiała - nareszcie!

reklama
Czarna dobrze, że to nic poważnego.
Agulka udanej imprezy!!
Kalisa ja też mam czasem ochotę wyjść z siebie i stanąć obok :p Ale dziś moje dziecię uśpiła babcia:)
Przyjechała moja mama i została chwilę z Olą a ja skoczyłam do kantora kupić dolce:) Bo musiałam oddać teściówce za bilety do kanady. Swoją drogą ona mieszka za płotem a to moja mama, która mieszka 25km ode mnie musiała przyjechać do Oli. Obłęd!! Bo teściowa pojechała sobie na zakupy:( Ale Oleńka przynajmniej pobawiła się ze swoją ukochaną babcią, widać, że stęskniła się za nią:)
Mi też się @ spóźnia ale ja się cieszę:) Bo jest mój M. i możemy nadrobić zaległości łóżkowe. hihi

Do góry