Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witam znowu!!!!!!!!
- Mysza ja przy 1 synku zarłam slodycze jak opetana...przytylam 14 kg i nabawilam sie cukrzycy ciazowej :------(poitem planowana cesarka i wogole....oby teraz mi sie nie zachcialo slodyczy...owszem czasem se walne jakas kosteczke czekolady dla dobrego samopoczucia ale nic wiecej wole owocki i mieskoA ja to tak od 2 tygodni prawie nic nie jem ze slodyczy bo mi nie smakuje:-(a wczesniej to sie zajadalam co chwilke hihi... teraz to caly czas za mna chodzi cos kwasnego i slonego...
- jna w 1 ciazy przytylam 14 kg niby nie tak najwiecej ale przed ciaza w 4 miechy z powodu hormonow przytylam 20 kg i jak zaszlam wazylam 88 kg...potem 102 przy porodzie achudlam do 86 a potem przytylam znowu do 95 tez przez hormony:---(jestem tym zalamana :-(nigdy nie bylam gruba a tu nagle:--(dobrze ze mojemu M sie podobam ...lubi duzy cyc hihiJa zawsze byłam szczupła ale po pierwszej ciąży przytyłam 19 kilo i zostało mi 5. teraz bardzo boję się przytyć. Nie głodzę się ale odmawiam pustych kalorii, choć nie zawsze
- Kochana moja! jak to dobrze ze jestes nadal z nami i ciagle 2w1 le i odpoczywaj jak najwiecej!!!!!! buziaki myszko dla malenstwa i dla Ciebiewitam po długiejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nieobecności ale ostatnimi czasy leniuchowałam w szpitalu:-(
ale nas wypuścili nadal w dwupaku i najprawdopodobniej z SYNUSIEM
ale nie wiedzą co mi jest tracę przytomność i świadomość w różnych okolicznościach i nikt nic nie wie ani neurolodzy ani kardiolodzy
miałam rezonans głowy eeg eeg z wywołaniem napadu padaczkowego ekg holtera mnóstwo badań z krwii i nikt nic nie wie?????????????????????????
więc nas wypuścili i leżę w domu
ważne że mały się rusza to mam świadomość że z nim jest ok
poza tym mam wielki brzuch i cyc 90 D:-):-):-)a przybrałam 4kg
może teraz będę częściej zaglądać jak dam rade
mam nadzieje, że u mamusiek marcowych wszytko ok i się nadal dzielnie trzymamy oby do marca
- ja tez nie mam za bardzo takiego dostepu do kuchni jakbym chciala i nawet piekarnika tesciowa ne ma wiec np o lazani moge zapomniec :---shocked2:Hej Kochane
Wy tutaj o jedzonku a my jeszcze kuchni nie mamy i gdzie mam ugotowac (jesc mi sie chce (
Dajcie tej pomidorowej ,lazani i lazanki i chyba o kurczaku cos tez bylo
Pogoda dol ,pada i pada brrrrrrr bylam w pracy i juz w domku ide polulac bo mnie brzusio boli jakos dziwnie juz od 2 dni mam zatwardzenie i chyba z tad ten bol
Nic sie nie chce w taka pogode .