Agniesiak85
Fanka BB :)
Hej
A ja dzis po wizycie u gina , wsio ok, szyjka twarda , dluga i zamknieta ( ufff ) , badania ok, za dwa tygodnie mam isc na USG . Pojde na 4d, poogladam sobie dzidzie przy okazji
Poza tym zebym nie zapeszyla ale wybor gina byl chyba naprawde dobrym wyborem . Konkretny, rzeczowy i taki "normalny" . A to co o nim napewno dobrze swiadczy to to ze to byla moja 3 wizyta do niego a on mnie pamietal. Babka do ktorej chodzilam w poprzedniej ciazy za kazdym razem pytala mnie o nazwisko ( swoja droga to znala mnie na bank ) a i tak pytala. Z deka wkurzajce. Jeden minus to ze ten moj ginekolog jest troche za przystojny jak na gina haha.
Ja kreski tez nie mam narazie , ale zaczyna mi sie rozchodzic pepek, po tamtej ciazy juz nie jest taki jak byl wiec latwiej sie rozchodzi. Nie podoba mi sie to zbytnio.
A dziewczyny na skurcze w nogach itd to oprocz magnezu powinno sie tez dostarczac organizmowi potasu . Gin mi to teraz mowil ale juz wiedzialam tez od kolegi ktory jest trenerem sportowym. Potas w naturalnych produktach - bananach , pomidorach i jego przetworach itd
Szczerze mowiac to jak wczesniej sie nie wkrecalam to teraz juz nie moge sie doczekac tego usg Najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale ciekawa sie zrobilam plci zeby moc cos kupic dla maluszka nowego
Kurna u nas tez zimno, dzisiaj bedziemy palic w kominku bo na centralne to troche wczesnie. Ale normalnie taki chlod czuc w domu.
Zgadzam się z tymi pomidorami na skurcze Pijcie sok pomidorowy Ah! Kochana no i super, że po wizycie ok:-)
Witam wszystkie kobietki:-) Oj ja mam dzisiaj strasznego lenia a wszystko przez ta okropna pogode bleee...
U mnie też jest szaro i . Byłam z koleżanką na małych zakupach, doradziłam jej, bo biedaczka została porzucona przez chłopaka i powiedziała, że teraz ma wszystko w dupie i chce cos w sobie zmienic Zacząc się ubierac bardziej "kolorowo", nowa fryzura itd;-) Lepiej sie poczuje:-) No ja nic sobie nie kupiłam..:-( No ale jeszcze mam czas do zimyA musze jakis płaszczyk kupic, w kurtkę z tamtego roku to na prewno się nie zmieszczę
Ale wiesz, to tak na wszelki wypadek. Nie twierdze, ze namawiasz. Moze sa takie Mamuski, ktore o tym nie slyszaly. Nie zaszkodzi napisac :-)
Jeszcze dzisiaj, bardzo czesto mozna sie spotkac z twierdzeniem, ze czerwone wino jest dobre dla kobiet w ciazy "na krew".
Dobrze, że napisalaś A wiesz, że mnie na innym wątku tak zjechały, jak napisałam coś tam o alkoholu.. Jedna babeczka napisała, że lekarz jej zalecił pic codziennie lampke wina zamiast tabletek łykac, podobno "na krew" Normalnie mnie rzuca jak to czytam. napisałam i od razu mnie tam zjechały:-( Dlatego ja sie już w kwesti alkoholu to nie wypowiadam;-):-)