reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No ja jeszcze 2 kupiłam mleka,zapomniałam ze juz w ten wtorek misiek konczy rok,ale to nic raz dwa wypije i następnym razem bedzie 3.Bartus dopiero zaczyna drugą drzemke,mam nadzieje ze do 7,bo pózniej kapiel poprzestawiało mu sie troche.Mam nadzieje ze ta kaszka mu zasmakuje.

Zdróweczka Wam dziewczynki zycze i maluszkom!!!

reklama
Moje złotko też śpi.nie upiekłam nic bo T poszedł po papierosy i kupił jakies ciastka.Wypiłam kawkę przy serialu "na dobre i na złe" teraz czas na inhalacje.

Hej

JA mam jakis dziwny nastroj ehhh...niech ta wiosna juz przyjdzie!

Polka,Frotka zdrowia!!

Moj mały juz spi :) jak to dobrze,teraz mam chwile dla siebie.Od jutra zaczynam sie uczyc na ta cholerna poprawke:) poza tym R jutro dzwoni po robotach mamy 3 wybrane oferty trzymajcie kciuki,zeby cos z tego bylo! Poza tym moi rodzice wracaja niebawem z gor mam nadzieje,ze maja oscypki!

polka trzymam &&&&&&&&&&&&& daj znać po wszystkim :)

mazia za Wasz też trzymam &&&&&&&&&&

dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was ma w domu może azalię ale taką doniczkową nie w ogrodzie? kurcze chciałam sobie kupić a w necie różne rzeczy piszą i nie wiem jak ją hodować

moje dziecko zrobiło godzinny cyrk po drzemce - tak się darła że pasowało ją tylko trzepnąć na rozruch. nerwy takie miałam że mówię Wam , ale wsadziłam do kojca i darła się jakby ją ze skóry darli , potem jak ręką odjął :) teraz się bawi :)

mazia kciuki zacisnięte!
polka za Twoją bratową też! Daj znać co i jak!

A ja już na relaksie...Franio śpi - tak szalał u dziadków, że tylko po powrocie do domku kaszka i lulu:-)M na siatkówce. Sesję zaliczył, więc też w końcu trochę odspanie.
Miłego wieczorku:-)
p.s.dostałam o taty prezent na Walentynki:-D

reklama
My już po odwiedzinach. Oleńka traktowała swoją młodszą koleżankę jak lalkę:) Nawet w pewnym momencie chciała ją ugryźć:p
Marcelek buziak od Olci!
Dziewczyny zdrówka!!!

Do góry