reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja tez zmuszona jestem kupic inny wozek bo ten co mam nie miesci mi sie w bagazniku.Do tej pory radzilam sobie bo mialam wozek do fotelika ale teraz zmieniam fotelik to i wozek musze kupic taki do auta.

Hej kochane moje wpadam się przywitać!

Starałam się Was nocami podczytywać ale na pisanie nie było już sił, zresztą teraz też jednym okiem patrzę:eek: Ostatnie 3 dni na pełnych obrotach w związku z pracą. Jutro mamy gości, muszę jeszcze rano wypiek dokończyć, wieczorkiem wstawię przepis bo jest pycha. Przyszły tydzień luźniejszy więc będę zaglądać częściej.:tak:
Polka Powiem Ci kobitko że z Ciebie prawdziwa Matka Polka i do tego mega obrotna, młodziutka, troje dzieci, mega dobre serducho, dom na głowie i jeszcze lada moment do pracy na etat, chylę czoła dziewczyno, no i jeszcze czas na BB:-D Ja też planuję trójkę ale to chyba w nocy już w ogóle spać nie będę. A tak w ogóle Zdrówka.
Marcia Polecam topaz, leciutki, na wypady zakupowe super, jak spotkanko nam się uda to go zapakuję ze sobą to sobie zobaczysz;-)
Myszowata My mamy tego laptopa edu, bo chyba Ty się pytałaś o niego:confused: Marcel go bardzo lubi, dusi sobie i kołysze się w rytm muzyczki ;-) No i fajne głosiki dziecięce są tam ponagrywane. Ups chyba nie w tym wątku co trzeba odpisuje.
Kurczę dziewczyny wiem że miałam coś jeszcze poodpisywać ale pustka w głowie, wwybaczcie, czas spać.
Buziaki dla miesięzniaków.
Aaaa przede wszystkim Monia trzymam kciuki aby teraz się wszystko poukładało, super że na swoim! Spokój psychiczny gwarantowany.:tak:

ajentka buziaczek dla Marcela i dzięki za info o lapku - kupiłam:-)
polka zdrówka!zazdroszczę energii!
polusia fajnie, że M pomógł w prasowanku...u mnie wczoraj porażka...rozumiem, że M musi się uczyć, ale...
Marciaa Franio ma dostać na roczek od dziedków • Peg Perego Pliko Mini Classico Iron 2011 • Electromarket.pl - - Spacerowe • KLIKNIJ • , ale topaz też jest cudny

Witam się niedzielnie! Chyba jestem pierwsza!Franio spał ładnie do 7.20, potem śniadanie i zabawa i teraz drzemka.Jak wstanie i zje drugie śniadanko to ruszamy do moich rodziców.
Miłego dnia:-)

witam i ja

my też mamy dylemat spacerówki, byśmy go nie mieli, no ale jasia spacerówka znów będzie gondolą frania więc trzeba jasiowi coś kupić. no ale my jak zawsze pojedziemy do mama i ja a potem w necie kupimy taniej ten co nam się spodoba :)

u nas nocka średnia, jasiu się budził, ale znam powód, jeśli moje dziecko nie ma 2 drzemek w ciągu dnia to w nocy jest niespokojny i się wybudza.

dla franusia buziaki z okazji miesięcznicy kolejnej :)

Witam!
Ja tylko na sekunde. Olcia śpi a ja gotuję rosół i piekę ciasto. Popołudniu ma wpaść koleżanka z 2 miesiące młodszą Dominisią.
Zobaczymy czy dziewczyny się razem pobawią:)
Franiu buziak od Olci!
Polusia czytałam. Fajna książka:)
Polka ty to jesteś niezniszczalna:p
Miłej niedzieli!

dzień dobry :)
nocka przespana do 7 rano a potem porażka - mała zjadła na śniadanie 50 ml kaszki :( ale teraz dałam serek homo i zjadła go całe pudełeczko więc jest oki.
mam lenia i nic mi się nie chce:( zaraz młoda do spania a potem może jakiś spacerek zaliczymy -zobaczymy jak będzie z pogodą.

Franio buziak od Poli *)

lecę nad jakimś obiadkiem pomyśleć , miłej niedzieli :)

a ja dzis pomimo choroby dom wysprzatalam na tip top, obiad z dwoch dan an dwa dni ugotowalam wiec jutro tylko placki do szkoly popieke. Wypralam i poprasowalam. Bylam na urodzinach T.Przeczytalam lekture z Wiktorem. No i caly dzien uzeralam sie z marudnym Franko bo mu 4 zeby ida na raz. Wiec jestem padnieta a moj M.pyta sie czy cos z siebie wykrzesam wieczorkiem .....mmm no comment :-) litosci nie ma
b
Ideał kobiety :)

Witajcie!!!

Buziaki dla Franka i Marcelka!!!

polka frotka zdroweczka!!!!

A topaz tez mi sie bardzo podoba, ale nie na moja kieszen. Zreszta mam wozek 3 w 1, ale tak jak owlrene, jest duzy i jak wczesniej Mlody byl w foteliku, to rama idealnie wchodzila w bagaznik, a jak zmienilam fotelik, to musze spacerowke cala zabierac ze soba, i jest ciezko to wszystko zmiescic...Dlatego potrzebuje cos lekkiego i malego, tylko na wyjazdy dalsze. Juz wkleilam link w odpowiednim watku.

reklama
Do góry