reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
my bylismy u mojej ciotki, pawelek grzeczniutki wszyscy sie zachwycaja ze takie pogodne dziecko, mielismy isc na spowiedz ale nie zdazylismy, moze uda sie jutro, jutro nauki

pawelek tez jedna drzemka dzis 11.30-13.30 i na razie lazi, zaraz mysle padnie bo juz oczy mu sie zamykaly w aucie

co do spacerowki to ja na razie jeszcze nic nie kupuje, bedziemy korzystac z x-landera i pomyslimy, ja na razie mysle o foteliku ;-)

milego wieczoru

Ja też oglądałam spacerówki i nie mogę się zdecydować.
Moja Olcia też łobuzuje. Myśli tylko co by tu spsocić i patrzy czy ja widzę. Jak jej mówię nie wolno to ma wielką radochę. A jak jej mówię oddaj to mamusi to ucieka i śmieje się w głos. Pewnie myśli sobie "haha zrobiłam matkę w konia":)

Krasnal juz spi,cos sie nie wyspał w dzien chociaz duzo spał.Załozyłam Bartusiowi butki takie do domku na chwile to miał taka radoche ze moze sobie sciagac i ubierac.

Nesia, Polusia brawo dla dziewczynek- zdolniachy:-)
madzia jak Twoja głowa, mam nadzieję, że już nie boli
marciaa Niki to mały rozrabiaka. Ja spacerówki na razie nie kupuję. Mam od Tour 4 z Chicco szeroka i wygodna. Na moje leśne wędrówki w sam raz.

ekord, nesiaa buziaki dla dziewczynek!!!!!!!!!!!

polusia to mala spryciula z Polci :) mój Franko w sumie to teraz nosi pchacze hehe

zdycham kobitki. robie sobie inhalacje tez bo chwilami to juz mi powietrza brak tak sie dusze :(
dzieci lepiej na szczescie!!!

musze Was nadrobic i cos jeszcze napisze!

reklama

Bardzo fajna. Mnie wkurza to, ze te co mi sie widzą nie mają pałaka a Nikodem lubi trzymać na nim ręce
Kolezanki mi polecaja inglesina trip, abc design giro, maclaren to wiadomo...a ja tylko w sumie potrzebuje do galerii i na jakies wypady no i na wakacje wiec nie chce wydawac 600pln...ale kołka musi miec takie jak te co ty pokazałas...mysle o cybexie topaz jeszcze

Do góry